- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pystyke
tag
http://m.hvg.hu/tudomany/20151204_huawei_okostelefon_eladasok_magyarorszag
Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Apukám1
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel bekapcsolás után eltűnt az összes névjegyem. Újra indítottam, leszedtem az email fiókokat, és újra feltettem,de semmi. Pedig az e-emailfiókban ott vannak, csak valamiért nem akarja szinkronizálni.
Van valakinek valami ötlete,esetleg mással előfordult hasonló!? -
Paulie86
tag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani, hogy az oldalsó szürke műanyag keret milyen módon cserélhető a Honor6-on? Melyik az a cserealkatrész? Be lehet valahonnan originált szerezni? kössz a segítséget.
-
bandi0000
nagyúr
Egy költői kérdés, lehet valamit csinálni hogy ne vegye vissza mindig a média hangerejét mikor kihúzom a headsetet?
Xbox One: bandymnc
-
Végre lenne időm a Lollira való frissítéshez, de megakadtam
1. A 3 gombos csak SD-ről meg, vagy külső USB-ről is? (Nyilván most nincs egy db microSD se itthon... - na jó, egy van, de 1gb-os)
2. Ha az emui.com nem érhető el, honnan tudom leszedni a fájlokat? (L12)Másolat_eredetije
-
A link elejét javítani kell majd Black&White Honor 6 Lollipop frissítés cikkében:
http://www.emui.com helyett
http://emui.huawei.com/cn/-raA külső USB-s kérdés még nyitott.
Másolat_eredetije
-
speederiii
tag
H60-L04-et B370ről frissítek B521re 3 gombossal, de a folyamat nem akar véget érni, a folyamat állapot jelző csík vége előtt "megállt" immáron majd fél órája.
Mit csináljak? Újraindíthatom a telefont károsodás nélkül?[ Szerkesztve ]
-
speederiii
tag
válasz speederiii #10313 üzenetére
Failed lett Mi lehet az oka?
-
elroysk
tag
H60-L04 - B527 firmware EU (B521-rol frissitheto)
-
akitto
tag
válasz speederiii #10314 üzenetére
Én is így jártam a héten, de helyi frissítsel sikerült! Szerintem próbáld meg!..
Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
imis
senior tag
Visszatértem a KK-re, de hiába csináltam mindent végig, a leveleimet többnyire akkor kapom meg, ha a levelező programot megnyitom (azaz órákkal később). Alkalmazások védettek, indítás beállítva, értesítés beállítva, wifi alvó mindig, a *#*#426#*#* is oké, a saját levelezője 15 percre állítva. Több levelező progit próbáltam, de hiába. KK-n minden stabilnak tűnik, kivétel a levelezésem.
-
imis
senior tag
válasz akitto #10318 üzenetére
Rootolt, minden ami kell.
A lolli-t developer ágon használtam, de a bluetooth nem mindig töltötte be a telefonkönyvet, nem volt hajlandó megjegyezni egy napnál tovább, hiába volt kipipálva.
A stabil lolli ág meg nekem nagyon bug-osnak tűnt. Lehet, hogy próbálok majd még egy szűz telepítést developer ágon a lollival.
Egyébként a huawei levelező és a gmail progival is gondom van a levelek érkezésével. Az egy dolog, hogy nem jelzi, de nem is érkezik meg a telefonra. (pedig a huawei levelező 15 percenként ránéz a szerverre) -
akitto
tag
válasz speederiii #10325 üzenetére
Örülök neki! Azt a tippet kaptam itt a fórumon hogy utána mehet egy 3 gombos, nekem ez elmaradt!... :-(
Honor6 - H60-L04C900B521 / Amazfit GTR 47 / Redmi Note 9 Pro
-
-
elroysk
tag
válasz csonkadavid #10329 üzenetére
sd kartyarol helyi frissitessel, B521-re telepitettem.
-
ADAM1337
nagyúr
Baseus tokhoz, mit kell módosítanom, hogy normálisan 720/1080p-be is jó legyen az ablak méret ?
Ezt próbáltam nem igazán jött be.
Míg nem jön meg a nillkin bumperem addig kell egy tok és hát ezt kaptam az elöző tulajtól, bár nem tetszik de inkább védem.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
na én beújítottam egy ilyen Nilkin tokot, műanyag szerű lényeg hogy kemény, szerintetek ez nem karcolja koptatja a telefon oldalát?
-
elroysk
tag
válasz csonkadavid #10331 üzenetére
Igen, regebben nekem volt rajta B390 de nem hinnem hogy az lenne a gond. Csinalj mentest es full reset vagy 3 gombos.
-
bandi0000
nagyúr
Köszi a válaszokat, igen eléggé passzentos, remélem beválik
-
Paulie86
tag
Hellosztok,
Arra van valami orvosság, hogy Google Asszisztens indítóval alul a navbar ne fekete hátterű legyen és felül is megmaradjon átlátszó a sáv?
-
doongoo
addikt
válasz bandi0000 #10343 üzenetére
Sim-cserélgetés, esetleg SD-kártya csere esetén is le kell szedni. Vagy ha esetleg wireless töltő fogadó lapot tennél a teló és a tok közé. Csak pár lehetséges eset. Szerintem a havi takarítást is hanyagold (hacsak nem indokolt - nálam nem) ha lehet. Ha jól emlékszem, én kb. 5-10x szedtem le és megjelent a repedés.
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok olyan gondom van a telefonnal hogy naponta 1x2x er ujraindul esetleg valami ötlet? Magyar edigis loli van rajta nem rootolt meg ilyenek. Egyre sürübben csinálja már kicsit zavaró.
Köszi a vállaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest