- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
Két hete vásároltam meg a telefont a Telekomnál (04-es) és eddig nagyon jól szuperál. Tettem bele egy 32 gigás sd-t. Az eredeti B370-es fut rajta. Szeretném áttenni a lehető legtöbb általam telepített appot sd-re. Ha az alkalmazások kezelése menüben az áthelyezés sd-re pontot használnám, ezt nem minden appnál lehetséges (nem rendszer appra gondolok), másrészt nem biztos, hogy a teljes appot teszi át. Az lenne a kérdésem, hogy ez az áttétel csak rootolt telefonnál lehetséges-e? Esetleg segédprogram is kell hozzá?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
zedorf4
csendes tag
válasz #65577472 #4712 üzenetére
Köszi a gyors választ! Én pl. a sygic-re gondoltam. Az alap az SD-re került, de a külön letölthető térképek (gondolom ezek az adatok) a telefonban maradnak, pedig sajnos ezek foglalnak több gigát. Érdekes, hogy a IGO szülinappot (magyar térképpel) egy az egyben áttette SD-re. PL. a Carmageddon promót, időképet meg egyáltalán nem hajlandó áttenni.
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. H6-L04-es telómmal van egy kis problémám. Még B370-essel vásároltam. Szeptember végén a hihonor oldaláról letöltött B521-est tettem fel 3 gombos módszerrel. Néhány napig remekül működött. Majd jellemzően éjszakai időben többször lefagyott. Általában ultratakarékos módban használom. Reggelente nem lehetett magához téríteni (biztos szépeket álmodott ). Csak a bekapcsoló gomb hosszas nyomva tartásával lehetett működésre bírni. Ekkor az újraindulás ikonnal indult, de nem volt zene, majd a PIN kód után a telefon csak "félig" üzemelt. Néhány app nem indult vagy a beállítás menü nem akart elindulni. Ekkor egy újraindítás után már rendesen működött. Aztán nem használtam az ultratakarékos módot, de ekkor is produkálta a hibát. Csináltam gyárivissza, háromgombos, gyárivisszát, de nem használt. Néha nagyon forró volt ilyenkor a teló, valami beragadhatott. Ilyenkor az akkuhasználatnál szakadás volt látható, mintha nem működött volna a telefon. A lényeg, hogy mióta a Lolli van fent azóta van gond. Nem tudom vissza lehet-e tenni a B370-et próbából. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban a háromgombost is az itteni leírás szerint tettem fel. Valami rollback file kéne?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
zedorf4
csendes tag
válasz Black&White #9856 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült feltenni, de most majd vagy az fog kiderülni, hogy a teló rossz vagy a teló nem bírja a Lollit.
-
zedorf4
csendes tag
válasz zedorf4 #9863 üzenetére
Sziasztok!
A novemberi írásom óta (H60-L04, B527) annyi a változás, hogy a teló teljesen rendszertelenül újraindul(egy hétig semmi majd egy-két naponta), vagy éppen kézben van és használom vagy fekszik az asztalon. De úgy, hogy amikor megjelenik a HONOR felirat utána nem kér pin kódot. Ilyenkor az akkuidőt jelző grafikonból eltűnik kb. 5-8 óra, mintha ki lett volna kapcsolva. Egy órával ezelőtt az asztalon fekvő telón sikerült elkapni az újraindulást... Teljesen tanácstalan vagyok. Többször lett 3 gombossal felrakva a B527-es meg gyári vissza, stb... -
zedorf4
csendes tag
válasz #58569472 #12996 üzenetére
Még pozitívum, hogy az alkalmazások hozzáféréseit egyenként le lehet tiltani és töltés alatt is jelez a led ha van valami bejövő dolog.
Negatívum viszont, hogy a névjegyzék megjelenítési beállításából hiányzik a "csak telefonszámmal rendelkező" opció(Nekem legalább is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest