Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
elég hülye kialakítása van, tipikusan nem való szűk helyekre. felette és körülötte sem lehet semmi, hogy tudjon nyílni, és hogy használhatóak legyenek az ''előlapi'' csatlakozók...
valahogy nekem a CM házak sohasem jöttek be...A vér nem válik VAZZE!™
-
Dassler
őstag
Tény, hogy felismerni őket messziről. Elég jellegzetes formáik vannak. Ízlések és pofonok, nekem azért 1-2 bejön design ügyben, elrendezésre néha én is sajnálom, hogy vmiért pont nem volt jó eddig egyik sem. Vagy csak hülye igényeim vannak
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
whitezo88
nagyúr
és mennyi? árat nem láttam vagy csak én vagyok vak?
-
CriticalHit
őstag
Nekem tetszik 632-es Mystique, ellentében az előddel. Csak az elforgatott vincsi tartóval nem vagyok kibékülve. A fekete 830-as meg brutális. Meg az ára is.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
dbius
veterán
A fekete naggggyyyyon jól néz ki!!! A belsejét nem ismerem, de a külseje nekem kifejezetten tetszik!
-
Face8814
őstag
Először is k***a mérges vagyok. Anno mikor házat vettem év elején egy ilyen fekete 830-ast szerettem volna, de akkor azt az infot mondták hogy nincs ( ami valóban igaz is volt anno ) és nem is lesz! Erre tessék. Fél év és meg is jelent az áhitott fekete házikó. Mondjuk most már mindegy, de ha akkor ezt tudom....!
Másodszor. Szerintem nagyon pofás darabok ezek a Mystique házak. Egy tesztre kíváncsi lennék, illetve egy alaposabb leírásra, de így elsőre designe alapján nálam nagyon ''bejövős'' darabok!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
CriticalHit
őstag
válasz CriticalHit #5 üzenetére
Ajtó nyitva helyzetben már inkább csak egy TT Armour koppintás ez a Mystique, ami nem is nagy baj, mert szerintem az Armour a TT egyetlen jól megépitett háza.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
ballington
addikt
nekem tetszenek ezek a házak. nemtom viszont milyenek hang szempontjából az alu házak.
nekem egy chieftec-em van most az jó elveszi a hangot, bár jó nehéz.
a winyók elfordításával nekem nincs bajom, most is olyan. majd teszt alatt kiderül, hogy is viselkednek szellőzés témájában.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
macilaci78
nagyúr
Nem a szellőzéssel szokot baj lenni, inkább a kábelek elrendezésével egy keskenyebb házban...
Amúgy nekem is tetszik mindhárom ház, de a rácsos elő és oldallapk nem győznek meg a hangszigetelésről...
Mi az anyám kínjáért kell egy gép tetejére csatlakozókat tenni? Biztosan sikerüljön beletörni a pendrive-ot Az oldalán sem jó nekem, mert vagy az asztal oldalától nem tudom bedugni, vagy megintcsak lerúgom... Na, ilyen hülyeségek miatt képes vagyok nem megvenni egy minőségi, nagyon tetsző házat.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Hani
aktív tag
válasz macilaci78 #11 üzenetére
Az én gépem le van rakva az asztal mellé/mögé, és az alján vannak az USB csatlakozók - vagy hajolgatok, vagy usb-hosszabbítót használok. Ha a tetején lenne, jóval kényelmesebb lenne ( bár mondjuk a hosszabbító vége most a monitorhoz van rögzítve és a kábel elvezetve szépen, olyan, mintha egy USB-hub lenne a monitorba építve.)
-
Senior tag
aktív tag
válasz macilaci78 #11 üzenetére
Egy földön álló háznál csakis valahol fent van értelme a csatlakozóknak. Mivel a teteje esetleg éppen befér egy asztal/polc alá, így az előlap felső része marad az egyetlen elfogadható hely. Neked meg pont ezzel van gondod, csak azt nem írtad, hogy miért.
Ugorgyunk!
-
Misi 007
őstag
A Stacker 830 nagyon odabax és még legora se kell költeni mert azt is helyetesíti
-
macilaci78
nagyúr
válasz Senior tag #13 üzenetére
Ha az előlapból kifelé áll, az jó, legyen az akár fent, akár lent, de felfelé, vagy oldalirányba lógjon ki, mert leverem.
A PC-m egy számítógépasztal mellett van a föld felett kb 15cm-vel, az USB és audio-csatlakozók az alján vannak kb 18cm-re a földtől. A gép fölött külön polcon a nyomtató, a fölött a moncsi. Érdekes módon a széken ülve le tudok hajolni a pendrive-ér, és nem örülnék annak, ha máshová kéne dugnom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TeChNoRby
tag
hali,mivel elég rég lett ide írva,s azóta tuti sok tulaj lett,ezért várnám a véleményeket a házról,mivel megfogott a külseje.Mennyire rezeg?Meg milyenek a benyomások,ezen gondolkozok vagy a 690-esen,de e jobban tetszik külsöre..
"..The music starts where the end of the words.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Battlefield 2042
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm