Hirdetés

Mystique 632 ház - kifinomult részletek

A Cooler Master újabb modellel gyarapítja alumíniumházainak kínálatát. A nemrég bemutatott Mystique 631 után hamarosan piacra kerül a Mystique 632 (RC-632), amely ugyanazzal a belsővel, és szintén szemrevaló, ám új ötleteket megvalósító külsővel rendelkezik. A teljes egészében lyukacsos előlapot kétszárnyú, oldalt a beáramló levegőnek is utat engedő ajtó védi, melynek két fele a fogaskerekes áttétnek köszönhetően egyszerre mozog. Középen borostyán vagy kék színben megvilágított műanyag dísz látható, az előlap mögött pedig mosható porszűrő segít megőrizni a ház tisztaságát.

A 480 x 205 x 445 mm-es, üresen 6,3 kilogrammot nyomó torony fekete és ezüst színben érkezik. MicroATX és ATX alaplapokat fogad, rekeszeiben négy 5,25 colos és hat 3,5 colos meghajtó helyezhető el – utóbbiak közül kettő érhető el kívülről, négy pedig a 90 fokkal kiforgatott alsó keretbe illeszthető. Elöl és hátul is egy-egy 120 mm-es ventilátor dolgozik; a hátsó leváltható egy 80 vagy 92 mm-es légcsavarral. A jórészt szerszámok nélkül szerelhető ház tetején USB, FireWire és audiocsatlakozókat találunk; a tápegység melletti nyílásokon pedig vízhűtőrendszerek csöveit lehet kivezetni.

Ugyancsak megjelenés előtt áll az általunk is tesztelt Stacker 830 házóriás teljes egészében fekete színbe öltöztetett változata.

Azóta történt

  • Misztikus alumíniumház

    A Cooler Master új, alumíniumból készült Mystique házsorozatának első tagját, a vízhűtésre is felkészített 631-est teszteltük.

  • Nyár végi egyveleg

    Továbbra sincs megállás a hazai hardverpiacon. A héten új alaplapok mellett házak, tápok, notebookok is érkeztek.

  • Indul a Cooler Master Mars-expedíciója

    A vállalat kínálatában hamarosan négy új processzorhűtő tűnik fel, köztük a különös formájú Marssal.

  • DTK házak jó áron

    A DTK hagyományosan jó ár/érték arányt mutató házai közül vizsgáltunk meg kettőt, egy mini és egy midi tornyot.

Előzmények

Hirdetés