- Hobbista ARM "laptop" 2 éves akkuidővel
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- A Cooler Master felfrissítette a Halo termékcsalád ventilátorait
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- Projektor topic
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Nyah, mostmár akkor 100%, hogy fizikailag bele tudom operálni a Turiont a gépembe. Amúgy hol lehet utánna nézni, hogy gyakorlatilag mely lapok támogatják?
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
KrenAtesz
veterán
Jó, és hasznos kis cucc...
-
mAtech
aktív tag
Helyes!
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
ngabor2
nagyúr
lásd még westlake topikját ennek az ellentétéről
de nem hülyeség, azon csodálkozom, hogy eddig semelyik nagy gyártó nem kapott rá erre a megoldásra, még k7 időben. a lesarkazásvédőknél biztos többet ért volna. -
dokar
addikt
kupak vissza
extra - SEXRay
-
Dassler
őstag
válasz
janpotocki #2 üzenetére
köszi
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
g4dg3t
senior tag
4x4-es rezlap 10euroert...LOL
-
marcee
addikt
Jelentem én nem tudnám megcsinálni, és a 2500ft-ot sem sokallanám érte, ha itthon is annyi lenne (persze, ha lehet majd egyáltalán kapni.). Én az az állatfaj vagyok, aki szívesen turkál a gépében (meg másokéban), de mégis jobbszeretem a kész, illetve félkész megoldásokat, mint a fullbuhert.
Remélhetóleg az az MSI logó csak a képen látszik dombornyomottnak.\m/
-
g4dg3t
senior tag
Persze vilagos hogy miert hozta fel
De azert erzed a kulonbseget remelem. Egy szep tangaert szivesebben fizet ki az ember az ertekenel tobbet...hisz nem arra gondol hogy ez csak egy darab rongy, hanem hogy egyreszt orulni fog neki az asszony, masreszt milyen jo lesz majd ''letepni'' rola.
Egy darab rezrol ugyebar semmi ilyesmi nem mondhato el...es a CPU sem lesz szexibb tole
nade ne offoljunk...akinek szuksege van ra ugyis megveszi
peace -
macilaci78
veterán
Micsoda élmény lesz letépni ezt a prociról, amikor majd cseréled!
Bár az is igaz, hogy ez egy procin tundra.bucsi, míg mondjuk az asszonyon egy édes kis semmiség...
Egy hülye kérdésem azért lehet még? Nem lehet egyszerűen méretre igazítani a procihűtő tartólábait? Ha rövid, beletoldani, ha hosszú, kivenni belőle?
Nem vagyok egy nagyon gyakorlati hardver-guru.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy hasznos kellék megkönnyíti az AMD mobil chipjeinek hűtését.
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest