Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Kár, hogy itthon nem lehet majd kapni!
Akinek subnoti kell, annak ez ingyen van! -
parandroid
félisten
Alsókategóriás konzumer gyártó. US-ben. Európában nem, vagy alig forgalmaznak egyáltalán bármit is. E-bayen (US változaton) érdemes rákeresgélni a gépeikre.
Amúgy ha létezik olyan, hogy csaj-noti, akkor ez ott olyasmi. Kicsi, könnyű, dizájnos.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
atosz
őstag
Ha kicsit is normalisan van megtervezve, akkor ez egy nagyon jo ar es egy alternativa lehet, megha a boritas nem is kimagaslo. A technologiat, platformot pedig inkabb kiforrottnak neveznem, mintsem korosnak.
-
parandroid
félisten
A kettő nem zárja ki egymást.
A HMS Victory is egy kiforott technika, korának büszkesége, igazi szépség, és az akkori csúcs, mégis inkább korosnak mondanád, nem modernnek.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
atosz
őstag
válasz parandroid #5 üzenetére
Akkor fogalmazzunk ugy, hogy manapsag egy subba ez a ''korosabb'' technologia jobb valasztas lehet mint a mai ''high-tech''...
-
addikt
Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg hasonlít az Apple notikra a design.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
_cirmos_
őstag
válasz parandroid #3 üzenetére
ebayen már belefutottam néhány averatecbe, de nem tudtam mit gondoljak róluk. csaj-notinak inkább a flybookot lehetne nevezni. tetszik hogy ebből sem spórolták ki az odd-t, akácsak a tegnap előtti sonyból (ami még mindig százszor jobban tetszik, de olyat vegyen az akinek két anyja van, az kész ki vagyon).
-
xedos
addikt
Sonyról...
Kollégám már leírta a VAIO topicban: neki ha jól emlékszem a T1XP-je van, amiben van DVD író.
A burkolat olyan vékony, hogyha megfogod a gépet, akkor már súrlódik benne a DVD lemez! -
parandroid
félisten
Hát, nem tudom, azért érdemes megnézni ezt a cikket, ha már a modern subnotikról van szó: [link]. Különösen az akkuidők típusonkénti összehasonlítását, amikoris az X60-at, a Lifebook P7120-at és a Sony TX670P-t vetik össze.
-
Shadowfax
addikt
válasz parandroid #12 üzenetére
Már tegnap is nézegettem ezt az akkuidő összehasonlítást, s az tűnt fel, hogy az IBMX60s, amiben Core Duo van, az aksija tovább bírja, mint a Pentium M ULV (!)-vel szerelt FUSI Lifebook és Sony Vaio, ill. a Solo Core-os HP nc 2400.
Persze lehet, hogy az IBM-ben nagyobb aksi van... -
parandroid
félisten
válasz Shadowfax #13 üzenetére
''The brightest spot in the nc4200's performance is its stellar battery life. HP offers three battery configurations: a three-cell, six-cell, and nine-cell battery. The six-cell unit that came with my configuration lasted 5 hours 38 minutes on my tests. That kind of longevity is especially welcome for frequent travelers.''
Forrás: [link]
Nem találom a cikket, de valahol olvastam, hogy a 9 cellással 9,5 óra körül ment a gép valamilyen teszten. Külföldi oldal volt az tuti, de nem találom.
Az X60-tesztben ([link]) ezt írják a fiúk:
''The X60s's 8-hour, 16-minute battery life is the longest we've ever seen--very impressive, though not quite surprising, given that our review unit's price included an 8-cell high-capacity battery. The battery costs $143 if you buy it as an option, and we think it's worth it.''
Azaz úgy néz ki, hogy hasonló méretű akkukkal hasonló üzemidőre képesek a gépek.
Á, megtaláltam, amit neked kerestem:
''Likewise, the nc2400's 6-hour, 6-minute battery life falls between that of the LifeBook P7120 (5 hours, 48 minutes) and the Sony VAIO VGN-TX670P (6 hours, 36 minutes); the ThinkPad X60s's much larger battery outlasted all three laptops, running past the 8-hour mark.''
[link]
Egyébként minden tesztelő egyetértett abban, hogy az X60 azért jobb gép, viszont az 1600 dolláros indulóáron a HP egyértelműen nyerő - különösen, ha az optikai meghajtó és a wide display is fontos valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest