- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Mit értesz az alatt hogy minden hibája ellenére?
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
.LnB
titán
Egyébként én elgondolkodtam, hogy volt e idén jobb játék élményem, mint amit a Hellblade nyújtott. És nagyon nem jut eszembe semmi.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scholes9
nagyúr
Tuti jó játék lehet, de teljes árat nem adok érte, meg, ha lenne lemezes, akkor ok...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
Megkérdezhetem, hogy mi a baj a a Store-os verzióval?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Amúgy a Warhorse Studios is hozzászólt a videóhoz!
Warhorse Studios 17 perce
Congrats to the whole team!Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Kvelstadt
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz Hopkins95 #11 üzenetére
Az, hogy nem tudom eladni miután végigvittem 1x, max 2x végigviszem utána minek üljön az accountomon Majd egy akció keretében sztem azért beszerzem, de "teljes árat", ami tudom, h olcsóbb, mint az AAA játékok, nem fogok érte adni ez biztos
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
addikt
És ha majd egyszer elő akarod venni nosztalgiázni? Én nem adom el a játékaim, sosem lehet tudni, mikor van kedvem játszani valamelyikkel.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
-
Weareus
addikt
válasz Kvelstadt #16 üzenetére
Gondolok itt a final harcra amit egy vizuális és verbalis katarzisként éltem meg.
Ez nagyon költői volt tőled.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
addikt
válasz Kvelstadt #16 üzenetére
Amúgy nekem még nincs meg a játék, de ki fogom próbálni, csak most nincs rá időm, mert egyetemre a vizsgákra tanultam a héten is. Majd talán februárban, bár akkorra meg érkezik a Kingdom Come: Deliverance.
Most egyszerre annyi jó játék jön amit ki akarnék próbálni(pl. Assassin's Creed Origins is), de egyszerűen nincs időm.
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
válasz Hopkins95 #19 üzenetére
Egyetem alatt így voltam én is, kb. Mondjuk akkor pont gépem sem volt. Részben ezért is végeztem el: hogy legyen keret ilyesmikre.
A játék pedig kipróbálós lesz, csak most vga vétel forog fenn a szőnyegen.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Megjelent a játék bármelyik országba cd-s verzióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest