Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
BudaZ
csendes tag
válasz
Dragon3000 #20 üzenetére
Van olyan venti is amire 10évet adnak az Alzánál.
-
-
Megveszem hazai kiskerben az 1500 forintos ventilátort és kapok rá egy év garit. Ha két éves korában kipurcan a venti hiába van még négy év gyártói garancia rá tuti nem fogom elküldeni Németországba, hogy kapjak egy másikat helyette. Ez úgy lenne hír értékű ha köteleznék a viszonteladókat, hogy nekik kell vállalniuk rá a hat év garanciát és ha az ügyfélnek problémája van oda vigye vissza ahol vette. De így?
-
-
Nice. Mindig is szimpatikus cég volt, jó ár/érték aránnyal.
-
Yeffy
veterán
válasz
E.Kaufmann #8 üzenetére
-
BudaZ
csendes tag
Eddig is Arcticot vettem. Nem bántam meg soha az eggyik legjobb márka olcsó csendes jó teljesítményű ventilátort gyárt. Gamer Nuxus tesztje után vettem egy Arctic LIQUID Freezer II 360 nem bántam meg mindenkinek ajánlom az eggyik legjobb AIO a Noctua Ndh15 is leveri. És mostmár hogy 6év gyári van rá nagyon boldog vagyok. Az Arctic egy nagyon nagyon jó gyártó mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
jerry311
nagyúr
Prémiummal nem látszik.
Ja, egy darabig nulla reklám volt. Aztán volt 1-2 reklám, ami megjelent prémiumon is. Vagy hiba volt, vagy elég sokat fizetett valaki, hogy segget csináljon a szájából a PH! vezetőség. Én akkor döntöttem úgy, hogy nem hosszabbítom meg az előfizetésem. -
válasz
Dragon3000 #10 üzenetére
Hopsz, lemaradtam... köszi!
-
válasz
E.Kaufmann #8 üzenetére
Örülünk is Neked!
Az Arctic-tól meg ez egy baromi szimpatikus lépés, az új "P" venti szériája amúgy is nagyon bejön, hát még így!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
E.Kaufmann #5 üzenetére
Prémiummal nem látszik😀. Amúgy valami sántít, mert már lassan egy féléve nyomatják ezt, annyira nem lehet jó hely, ha ennyire nem találnak embert.
-
E.Kaufmann
veterán
Gyerekek, minden hírdetési helyet megvett az e-pám, vagy csak nekem nyomtatja mindenütt a kivénhedt Val Kilmer hasonmást, sok lóvé ígéretével?
-
ledgeri
nagyúr
Az ilyeneket sosem értem:
Egyik oldalon PC hűtő 6, PC táp 10-12 éveket kap.
Másik oldalon mobiltelefon 2-3, autó 3-4-5-7.... -
Z10N
veterán
Helyes. Nekem mintha 3 ev lenne a hutomre alapbol.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Mindez visszamenőlegesen is érvényes, de az Arctic Sound megoldások, illetve a töltők nem részei a változásnak.
- PlayStation 4
- PayPal
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Autóhifi
- Petabájtos SSD-ről ábrándozik a SanDisk
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...