Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz csatahajós #29 üzenetére
A c612 nem tud ilyet? Amúgy egy konzumer procin belül is összevissza járnak a magok, amik nagyon ki vannak használva, azok maxon pörögnek, amik kevésbbé, azok pihengetnek.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lenox
veterán
válasz csatahajós #24 üzenetére
Nem kerdeztem semmit. Az ar az egy uzleti dontes, ha akarjak adjak majd olcsobban. Nem talalok olyan procit, amit irtal, de nincs is jelentosege, a cikk 2.4-2.8-at talalgat amd alaporajelnek, szoval a 16 magos intel 2.6 alaporajele eleg jol illeszkedik. Szerinted intelek nem tudnak nagyobb tdp-nel tobb magot jaratni 3 GHz felett? Pontosan azt irtam, hogy egy eve, ertem, hogy probaltal mindenbe belekotni, csak semmibe sem sikerult.
Annyi a lenyeg, hogy eddig monopolhelyzetben volt az intel, meg is latszott az arakon, remelhetoleg ezutan nem lesz, es ez is meg fog latszani az arakon. De azt gondolni, hogy hu, most az amd virit 16 magos procit, az intel ilyet nem tud az tevedes. -
lenox
veterán
válasz csatahajós #46 üzenetére
En HEDT alaplaprol es 2-3k-s xeon procikrol irtam, szoval belefernek a xeon procik es a nagyobb ar is. Semmilyen mokolasrol nem irtam, veszed, berakod, mukodik, hivatalosan supportalt.
#48: Ez mit jelent pontosan? "az Intel az i7-6950X-et nyomja".
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz csatahajós #59 üzenetére
Mar mitol lenne ferdites? Mi nem ment neked pontosan?
https://www.asus.com/uk/Motherboards/X99E_WS/specifications/
Mit kell rajta mokolni?
Amugy hivatkozd le legyszi, amit a v5-rol irsz, en meg nem lattam, hogy kijottek volna az E5 V5 Xeonok, es nem mennenek az uj lapokkal (amik ugyancsak nem jottek meg ki), de ettol meg lehet hogy van ilyen info valahol. Persze ez amugy mellekes, nem valtoztat azon, hogy van 16 magos intel proci amit hedt lapba tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest