- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem úgy rémlik, hogy egy időben eltűntek a magyar piacról. De nem a mostani szériákra gondolok, hanem valamikor a 2008-as válság után.
(#100) awexco
Igazából nekem egyik sem nagyon hiányzik, sokkal jobban "fájt" az abit megszűnése, azok az alaplapok máig hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
Én nem haragszom, de 1060-at 580-ra cserélni butaság. A 6GB-os verzió tényszerűen erősebb, mint az 580 szóval visszalépés lenne, a 3GB-oson már lehet fogást találni és vitázni, de akkor is túl közeli ahhoz a két kártya, hogy értelme legyen a cserének.
AMD procin el lehet gondolkodni ha új akkor persze.
Csak a lassabb követők a használtasban túrnak CPU-nál többnyire, szóval azt is szem előtt kell tartani miből mennyi fogy.
Amikor tonnaszám hozzák be a brand PC-ket németből és langyos fingért odaadják az erős i7 ivy procikat akkora a túlkínálat akkor azért merész lefanboyozni a másikat szerintem.
Az ivy i7 azért messze többet tud a használt áránál. Nagyjából pont nem érdekel mennyi idős egy CPU, ha a VGA alá elég úgy is a VGA lesz a meghatározó. -
Kansas
addikt
A Sapphire egy AMD-only prémium márka(kb mint a zöldeknél az EVGA), az Inno3D meg egy független budget. Nem is értem, hogy kerülnek egy mondatba ilyen szempontból...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
félisten
elméletileg kb 1070 szintű lesz( 1060 + 25 %) az 1660TI( @Rx 590) az 1660 kb 1060 +10 %(@ Rx 580) az 1650 az kb 1060 3 GB( Rx 570) szintű ha igazak a találgatások.Persze nem tudni a z architekturális előrelépésről vagy éppen hátralépésről még mit hoz a Turing.Ez inkább csak a cuda magok alapján van számolva.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Msi gtx1650 4Gb , low profile
- Eladó Gigabyte Radeon RX 6750 XT GAMING OC 12G videokártya (GV-R675XTGAMING OC-12GD)
- Gigabyte GV-N1030OC-2GI VGA kártya AkciÓ!
- ASUS GeForce GTX 1060 OC 6GB GDDR5 192bit (ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING) Videokártya
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest