Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrel

őstag

válasz Kolbi_30 #19 üzenetére

Ami szintén Polaris szóval mi volt a baj a mondandómmal?...

A kis 1160-at az RX580 fogja megverni a nagy Ti-t meg az RX590, és ahogy ezt mi látjuk úgy az nVidiának is kellene, szóval tökre nem áll össze nekem hogy mit akarnak ezekkel a kártyákkal.

Értem én hogy nagyon elbízták magukat a felső kategóriában mert a Vega "rossz" (vagyis nem teljesen az, csak nem igazán gaming-re kihegyezett architektúra és ez visszaüt), de a Polaris az egészen más tészta, jelenleg sincs értelme 1060-at venni Polaris helyett, mert jóval drágább, de legalább nem is gyorsabb (meg még rosszabbul is öregszik, gyenge DX12-ben)... erre kihoznak egy új kártyát ami kb. pont ugyanannyira lesz "versenyképes" a Polaris ellen mint a 1060 volt.

Ennek mi értelme?...

Szerintem ezzel a lépéssel kb. az az nVidia üzenete hogy ha "ruppótlan g*ci" vagy (már elnézést) és nem kívánsz legalább 140 rugót költeni videokártyára, akkor lépten-nyomon éreztetni fogjuk veled az alsóbbrendűségedet, 1080p-re leszel kárhoztatva örökre, és még ott is kompromisszumokat kell kötnöd... SAJNÁLD hogy nem adtál nekünk több pénzt!

[ Szerkesztve ]

Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák