- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Ami szintén Polaris szóval mi volt a baj a mondandómmal?...
A kis 1160-at az RX580 fogja megverni a nagy Ti-t meg az RX590, és ahogy ezt mi látjuk úgy az nVidiának is kellene, szóval tökre nem áll össze nekem hogy mit akarnak ezekkel a kártyákkal.
Értem én hogy nagyon elbízták magukat a felső kategóriában mert a Vega "rossz" (vagyis nem teljesen az, csak nem igazán gaming-re kihegyezett architektúra és ez visszaüt), de a Polaris az egészen más tészta, jelenleg sincs értelme 1060-at venni Polaris helyett, mert jóval drágább, de legalább nem is gyorsabb (meg még rosszabbul is öregszik, gyenge DX12-ben)... erre kihoznak egy új kártyát ami kb. pont ugyanannyira lesz "versenyképes" a Polaris ellen mint a 1060 volt.
Ennek mi értelme?...
Szerintem ezzel a lépéssel kb. az az nVidia üzenete hogy ha "ruppótlan g*ci" vagy (már elnézést) és nem kívánsz legalább 140 rugót költeni videokártyára, akkor lépten-nyomon éreztetni fogjuk veled az alsóbbrendűségedet, 1080p-re leszel kárhoztatva örökre, és még ott is kompromisszumokat kell kötnöd... SAJNÁLD hogy nem adtál nekünk több pénzt!
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest