Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    újonc

    Profilt azért jó csinálni, mert megmaradnak a kedvencek, a beállítások, tudsz barátokat felvenni, meg megosztani ÉVI-t meg ilyesmit. Ha költözködsz persze telefonon, esetleg több eszközt használt (persze szigorúan nem egyszerre). Illetve ha szerkeszteni akarsz akkor sem árt. ;)

    Ne keverjük a fix és a mobil sebességmérést. Amit mi sebességmérésnek hívunk a kék alapon bajszos sapkás bácsi a mobil, amikor kiállnak a rendőrök. Ezt mindig jelzi, mind minden más jelentést, természetesen ha nincs kikapcsolva a jelzésük. Van a fix mérőberendezés, ez is mindig jelez vizuálisan, hanggal viszont csak gyorshajtáskor.

    Utcanév felolvasás magyarul nincs még, tudom az angol meg német szarul ejti ki (én mondjuk használom az angolt, mert szeretem), ez felolvassa az eseményeket is szépen. Pl a headlight reminder sem csippan, hanem beszél.

    A telefonszámos belépés egy rakás szar, sosem működött. Amit még el szoktak követni hibát a felhasználók hogy addig nyomkodják míg újra regisztrálnak. Ez azért gáz, mert ha regisztrálsz mégegyszer ugyanazzal az e-mail címmel egy felhasználót akkor már a jóisten se fogja visszahozni a régi fiókodat (ezt sokak közt én is kipróbáltam már régebben, de van <1 éves tapasztalat is, ugyanazzal az eredménnyel). http://www.waze.hu/gyik/
    Röviden: Regisztrálni! Felhasználónév + jelszó. Mindig működik (kivéve ha leölik a háttér infrastruktúrát valamivel, de nyilván ez bármilyen informatika rendszert megfektet és eddig talán 2× tapasztaltam ilyet 3 év alatt).

    A fix mérőket valóban nem mutatja az áttekintőn mint a jelentéseket. Illetve ugye a jelentéseket mutatja ott igazából. Egyébként ~500m-rel előtte szól. Tudom ne írjátok le hogy "de az autópályán kevés" én is tudom, de nem mi fejlesztjük, már porondon van évek óta. :/

    @trialboj Ha van konkrét kérdésed megpróbálok rá fogyasztható formában válaszolni, de ha itt most minden funkció működést leírnám (amiből tuti kimaradna egy csomó minden) radi8tor kibannolna a fórumról a spam miatt. :))

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák