- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Pc és új konzol verziókról még semmi hír?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
addikt
Én majd karácsonykor fogom nyomatni, addig várok vele.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
callmeakos
veterán
A PC DLCt mikor teccenek kiadni?
All→M8
-
gali777
őstag
PC-re remélem akkor már a DLC-k alapból benne lesznek
-
bbTamas77
aktív tag
Ezt a tartalmat beépíthették volna, az alapjátékba is.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Jöhetne valami The Ballad of Gay Tony-hoz hasonló kiegészítő, azt szerettem, csak helikoptert ne kellett volna annyit vezetni
Remélem a motoros részeket se fogják erőltetni, maradjanak inkább négy keréken. -
törölt tag
Milyen jó minden második GTA-s kommentben a pc-rinyát olvasni.
Én nagyon örülök a DLC-knek.A Collectors edition tulajoknak is ugyan annyiba fog kerülni?
-
LobiDrg
aktív tag
PC-re máááár Nem tudok tovább várni.Állandóan havernál csövezek a konzol előtt ha rám jön a GTA láz
-
Dany007
veterán
Én már több órányi gameplayt láttam róla és fingom sincs a történetről...
Köszönhetően annak a f...nak akinek a végigjátszásait néztem... mindenről szólt csak nem a játékról.De én is szeretnék vele játszani és kizárólag PC-n. ... Persze az új generáció is érdemelne egy felturbózott verziót.
-
Tomics
addikt
mikor jön már ki péécéére ?????
na mind1, addig tolom xboxon
flame off
PH! addikt since 2004
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #15 üzenetére
Te hallod, figyelj már! Nem tudod mikor jön PC-re?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szebev
senior tag
Ezek a dlc-k ingyenesek lesznek vagy mennyibe fog kerulni ?
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
haddent
addikt
-
ViiiiktorOC
senior tag
+10 óra fő és +10 mellék küldik. + tárgyak és járművek.
Na és persze egy újabb sziget amire csak repülővel lehet átmenni, meg egy autós komppal!
hmm
Nagyon város![ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #27 üzenetére
Igaz az a sziget?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #28 üzenetére
Remélem igaz lesz!
Szerintem 70% hogy lesz uj szigetrész!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #29 üzenetére
Hol olvastad ezeket?
-
BlackSoft
addikt
Az első DLC mondjuk egy PC/PS4/X1 verzió lehetne, ami alapból tartalmaz 10 patchet a grafikára, és a bugokra
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Bjørgersson #30 üzenetére
Mindezt csak az én kósza elmémben szaladgál.
Bocsi hogy nem voltam egyértelmű!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
addikt
Én kijátszottam 360-on, de! kijátszanám meg multiznék vele pc-n, vagy One-on. Remélem jön nextgenre majd, vagy legalább pc-re. Kaszáltak már vele annyit hogy az valami borzalom, igazán kiadhatnák más platformra is.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Bjørgersson
félisten
válasz ViiiiktorOC #32 üzenetére
Pedig tényleg nagyon állat lenne.
-
seederking
őstag
Please pc...
[ Szerkesztve ]
-
Gl4diator
tag
Szerintem nem fog kijönni a GTA V PC-re. A Red Dead Redemption se jött ki, ami már elég "régi", 2010-es. "Kénytelen" voltam a GTA V és RDR miatt konzolt venni
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz Gl4diator #37 üzenetére
Szerintem meg a kettőnek köze nincs egymáshoz, mivel a Red Dead konzol exkluzív címként jelent meg, míg a GTA nem.
-
djculture
félisten
amd driverben is megtalálták már a gta5 bejegyzését meg volt már minden
Pl nyáűron egy ilyen állás hirdetés: "A Rockstar Leeds jelenleg egy tehetséges grafikai programozót keres, aki segítséget tudna nyújtani abban, hogy a legújabb játékainkat PC-re is elhozzuk. A többi Rockstar stúdióval együtt dolgozva az lenne a feladat, hogy megtartva az eddigi minőséget, a lehető legjobb PC-s átiratok készüljenek el.” "[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz djculture #41 üzenetére
És? Majd ha a Rockstar bejelenti, akkor lesz biztos, addig kár az ilyenekre alapozni.
-
negyven2
veterán
válasz djculture #41 üzenetére
Halo 3 is benne volt az AMD driverbe... amúgy kovy29-nek az álláspontját tartom én is. Ha majd hivatalosan bejelentik akkor majd meg tudja venni az a 2 milliárd PC-s felhasználó is .
Amúgy benne van őár száz órám már a V-be és az Online-ba és igazából bugokkal nem találkoztam. A fizika és a grafika is rendben van (és a törésmodell is!).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest