- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #14699 üzenetére
Én meg Leppivel beszéltem 1 éve hogy majd idén ha elköltöztem és lesz több időm, (mondjuk tél felé) akkor elmegyünk FiveM-re játtszani.
Összeállhatnánk páran és valamelyik szerón közösen elkezdhetnénk játszani valamit.
1-2 hónap múlva mondjuk vagy valamiLeppiii?
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz HussarF #14704 üzenetére
Gauntlet Hellfire, gyári autó, nem mod.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz WolandR #14706 üzenetére
Igen, ráadásul az arányai is egész jók, nem cseszték el az átalakítással. Tegnap megvétel után vagy fél órát driftelem vele a városban. Már arra sem emlékszem, hogy melyik autóval mentem utoljára ennyit egyhuzamban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #14708 üzenetére
Nincs audim, nem élem a pénzégetés ezen formáját, nem értem ezt a szlenget.
Amúgy ja, gyerekek is szeretik.
Tegnap kislányom kisebb fejsérülést szenvedett, semmi komoly utólag, egy játékkal dobták fejbe véletlenül, de ezt akkor még nem tudtuk, csak azt, hogy folyik a fejéből a vér, elég szépen és nem akart elállni. Állami szervtől elsőre elhajtottak, hogy nincs gyerekdoki - vérző fejű gyerekkel, rá se nézett senki -, így a 2. úticél felé már én is morcosabb voltam, szóval egyúttal ki is kormoltuk a gépet. Kiscsajt meg pont annyira érdekelte a végén, hogy bealudt a nagy hajszában. Szóval megérkeztünk az asszony nővéréhez - aki orvos -, két aggódó szülőként, a sebesült gyerekkel, aki meg az igazak álmát aludta, erősen horkolva.
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #14709 üzenetére
Csak rímel a twingo a fingó ra
Szóval az Audis rész nem értem hogy jön ide.
De akkor már hogy tényleg be szóljak (ha már kikezdtél )
Ha a kislány bealudt a nagy hajszában az = azzal hogy nagy a túlsúly visszafogja a kocsit heheSzólj ha jársz erre vagy valami
Szervezhetnénk valami PHHU-s autós talit, Na nem Bitpork féle kajálós stb csak ilyen egy este valamilyen parkolóba összegyűlőst.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #14710 üzenetére
Arra célzol, hogy nehéz a kiscsaj?
Kk, fogok, jó lenne valami minitali, bár mostanában mindig itthon vagyunk kb. Sok még a meló a ház körül. Készülnek a cuccok, saját kézzel:
Bitpork féle talin voltál?
-
Kiskokó
veterán
válasz WolandR #14712 üzenetére
Hát nagyon meredek kocsikázás volt... nem voltam a toppon
Ma is csinálhatnánk valamit.
Sőt a másik topicban felvetettem pár képet ami alapján senki se kezdett el találgatni, hogy mit is szeretnék csinálni szóval ideje lesz leírnom
-
szTotyy
őstag
Kezdetét veszi a PHHU Time Trial 6. idénye!!Az első pályát Woland csinálta: Airport Run
A pálya elérése aki esetleg most nevezne először: a fenti linken nyomd meg a BOOKMARK JOB gombot, majd ezután találod meg a pályát a játékon belül az online-jobs-bookmarked jobs-race menüsorban.
A választott kocsik (!csak stock kocsikkal lehet nevezni!): Infernus classic, Cheetah classic
Az első futam dobogósai e szerint kapnak plusz időt a következő versenyen a hendikep miatt.
Bármennyi kört lehet menni, a felsorolt kocsik közül bármelyikkel, a legjobb körödről csinálj képet, ezzel lehet nevezni az alábbi módon, a fórumon:PHHUtimetrial6.szezon1.futam
SC név:
idő :
<kép>
Nevezési határidő: szeptember 22.(vasárnap) 23:59 -
simon105
tag
-
szTotyy
őstag
válasz simon105 #14716 üzenetére
Oké, nem vagyok ellene semmilyen újításnak, vagy régebbi szabályok visszaállításának.
Az első versenyen úgysincs szerepe, így aki nevez, esetleg a nevezésénél leírhatná, hogy szerinte töröljük a hendikepet (ha már kiahagytam az előbb, most ideteszem), vagy hagyjuk meg! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz szTotyy #14717 üzenetére
Mi a szintidő, ami felett ciki nevezni? Mondjuk elég fáradt vagyok, tiszta kört se sikerült menni, csak tudni szeretném mennyire vagyok béna.
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
Ste
Tiszta cink hogy a BUGATTI kajak lassabb, a hellfire szarrá veri, még ha cseréltünk is és Lacca vezette az enyémet akkor is beéri a Bugattit. Tudni illik Lacca nagyon rosszul vezet
Mondom jampin be 2kerekezek LSCbe... hát nem... (nem adja vissza de láthatatlan fal és felakadt )
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #14720 üzenetére
Elsőre azt hittem valami suv/crossover. Ez van, ha a büszke bajor gyár eladja a lelkét a kínaiaknak, ők ezeket szeretik.
WolandR: Na ez az, pont ezért kérdezem. Tegnap végül nem volt tiszta köröm, bár teszem hozzá az egyik körben bealudtam.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #14727 üzenetére
Köszi, a turbós részt azért bekaphatod, ezen KKK turbo van az bírja Még a gyári 300ezer km után.
A méret megvan, csak korban voltam muszáj megvárni
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #14729 üzenetére
Én nem vagyok pontfa...ú veled ellentétben
De hagyjuk is a témát, pár hete lesérültem, be is szartam hogy mehetek urulógushoz
De azóta minden heppppi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
köszi mindenkinek!
Tomaa jó ötlet
Maradj fent nemsokára megyek| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #14737 üzenetére
Köszönöm szépen Blupapa
Lassan beérlek ?!Nekem is Audis tortám volt amúgy, annak ellenére hogy nem vagyok az a tipikus Audi fanatikus, de hát azért csak olyanom van meg szeretem is.
De például audis ruhát ha fizetnének se vennék fel. Szerintem tök gáz mikor megjelenik a "bolond" a béemfés sapkába, pólóban, telefontokkal, nyakbaakasztóval...
(ez hatványosan vicces ha valami lerúgott öreg párszáz ezres kerekeken guruló autónak már nem nevezhető valamije van)Most a bmw-től vonatkoztassatok el csak példa, írhattam volna Mercit, Audit Hondát bármit.
Pokiiiiiiii - te hol vagy már megint onlineból?
Khalifa - Kokainbáró? Te erről honnan tudsz ?
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #14742 üzenetére
Igen ez így van. De gondolj bele, ha volt ennyi befektetni valója csak úgy ilyenre, akkor annyira veréb nem lehet, csak ehhez épp nem értett. Gondolom bejött neki a mafiozó feeling aztán elvakult
Kivéve ha örökölt vagy nyert.
-
addikt
válasz Kiskokó #14744 üzenetére
Hat ha amúgy van 5 milliardja és csak úgy kézhátról volt 80 millája fölöslegben, akkor talán... Na mindegy. Csak az a fura, hogy igazából a csávó, csak mint sértett szerepel az ügyben. Persze, végül semmilyen bűncselekményt nem valósított meg, de azért basszus... Kokainbizniszt akart kiépíteni... Ezt azért nem szankcionálják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest