- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árámosz
újonc
PHHU Autó Szépségverseny 420.
SC:Aramos2
Autó:Gauntlet Hellfire
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bluuzia #15912 üzenetére
Pöpec ez a szín.
Más: új kedvenc autóm lett Albany V-STR. Egész jól lehet driftelni vele és mehet vele ezerrel a ma divatos pop and bang is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ace owner #15914 üzenetére
Játékban kevésbé idegesítő, mint élőben. Eszembe nem jutna ilyen programot tenni az RS Twingora. Bár ez lehet azért van, mert nem járok este a vácin.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ace owner #15916 üzenetére
Csak ne legyen piros a rugó és jó vagy.
A motornak nem tesz jó, ez tuti, meg szerintem hosszabb távon idegesítő is tud lenni. Egyszer pont a fiammal és a nővérem 2 fiával autóztunk a városban és a 6os bevezetőn (kifelé) belefutottunk egy RS és egy ST focusba. Az STn annyira nyitott rendszer volt, hogy gyakorlatilag az én autóm hangját nem hallottam egyáltalán, de az RSt is inkább csak durrogni - láttam -. Nem biztos, hogy jó dolog az, hogyha 20 km-nél messzebb mész, akkor aszpirinnal kell kezdeni a vezetést.
-
Gawamatsu
senior tag
Már megint megy ez a sikeresen egyszer már érdeklődés hiányában lezárt izé?
-
Kiskokó
veterán
válasz Gawamatsu #15923 üzenetére
Tipikus, nem tud mit mondani és rögtön jön az "audis" duma...
nem is reagálok inkább, nem éri meg.
hellóui: De majd azért linkeld a faces adománykérőt, ha már maradandó sérüléseid lesznek mert néha megy egy egy szépségverseny. Majd utalunk
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
SC: Saabe60
Autó: Gauntlet HellfireUi:
Jön majd pár PH-s tali kép, csak éhen dögölök meg jön az asszony is.
Addig is Steamen lehet nézni.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz CactuS #15913 üzenetére
Pöpeeeec csak nem Muscle caron (szerintem)
Rengeteg bordó kocsim van régről isAz új Albany-t már énis megvettem de még nem jutottam el addig, hogy tuningoljam meg kipróbáljam.
A kövi verseny szerintem lehet is azzal majd de majd a nyertes eldönti| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
No YT vidik fent:
https://youtu.be/_WtClmRNAnI https://youtu.be/Aae1A_nx_i8Eléggé nehéz jól belőni bizonyos mozgásokat kamerával... lehet, hogy ezért kell majd egy moddolt verziót tartani a game-ből...
Véleményeket ide, vagy vidik alá!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Wiz Khalifa
veterán
Nos, fiúk-lányok. A nevezési határidő letelt! Szavazás indul.
Szavazási példa:
Szavazok:
példa1 - 2p
példa2 - 1p
példa3 - 1pSzóval 3 versenyzőre lehet szavazni, aki legfelül van 2 pontot kap így azzal jelzed hogy az tetszett a legjobban.
Hajrá, hajrá!
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Locutus
veterán
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p
Norbyte - 1p
Aramos24- 1pKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
addikt
Szavazok:
ledgeriHUN - 2p
Norbyte - 1p
LocutusH - 1p -
CactuS
Arcképgyáros
Szavazok:
Bluuzia - 2p
ledgeriHUN - 1p
Saabe60 - 1pHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
hegyipapa
senior tag
Szavazok:Norbyte - 2p
Bluuzia - 1p
Nyrdian - 1p -
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #15928 üzenetére
Én egy szóval se "szaroztam" le, számomra a bordó szín nem muscle caros. Ennyi
Nem hiába a bordó / vörös színt párosítják az eleganciával stb... na hát az nem a muscle car.
EnnyiNorbyte : <3 Puszi (tudtam én,hogy csak kamura negatívoskodsz xd)
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
Szavazok:ledgeriHUN - 2p
PlataC - 1p
Brutality_McSico - 1p -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #15938 üzenetére
Pedig jól néz ki.
-
Kiskokó
veterán
Hát nem könnyítitek meg a szavazást.... egy ilyen autóra minek gally törőrács? Jesszusom
Cactus kap pontot az tuti eddig| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Árámosz
újonc
Szavazok:
1.ledgeriHUN-2p
2.Ramon2726-1p
3.hunadamka-1p -
bluuzia
senior tag
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p
Nyrdian - 1p
Saabe60 - 1pSegítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Kiskokó
veterán
Szavazok:
Aramos24 - 2p
Nyrdian - 1p
Bluuzia - 1p
-
Wiz Khalifa
veterán
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p
LocutusH - 1p
ledgeriHUN - 1pSmoke some weed nigga!
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #15945 üzenetére
Szerintem most hétvégére is lehetne rendezni egy Hellfire talit,vagy csak siman talit
-
Locutus
veterán
válasz Kiskokó #15941 üzenetére
Elbaszlak vele, aztán megtudod minek rá gallytörő rács
Ennyi erővel minek péklapát az elejére, amit le se lehet venni. Vagy minek rá csillivilli felni, vagy minek rá 5 féle pride-zászló szín
Eleve sajnos az elveszi a sava-borsát, hogy az elején csak egy pár lámpa van. Megölték vele az autó karakterét. Igazán jót ebből nem lehet kihozni szerintem.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Kiskokó
veterán
válasz Locutus #15947 üzenetére
Naaaaaaa, elég lesz ha elütsz te Lócötő
Értem én a logikát, a lámpás résszel meg szintén egyetértek.
Viszont mint a bordó színre is írtam, nem rá való szerintem. Szép meg jó, sőt Tetszik is, amit Cactus/Bluu is linkelt bordóban Jól néz ki , egyszerűen csak mellé van egy fura érzés bennem, hogy nem muslce caros szín akkor sem.
Nekem ez olyan mintha egy Rolls Royce vagy egy Audi RS7 elejére tennék egy rácsot, vagy mintha Off road autóra raknál vasalódeszka szárnyat.
(Vagy ha rács, akkor legyen Mad Maxes korom fekete vagy , rozsdás, redneck stlye... de így... egy modern muscle car ráccsal az elején... hát nekem furi )
Látod vannak még fura ízlésű emberek lásd : Ace owner
Na de mindig mondom ez csak az én egyéni ízlésem, sok dolog nektek sem tetszik ami nekem igen. Nincs ezzel semmi baj
Izlésről nem vitatkozunk............................................ hanem verekszünk!(De rácsos autó nem nyerhet !!!!!!!!!!4!!négyNégy444NÉgyNÉGY!!!! )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest