- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Na betennék pár élményképet a WLS-ről
Szinte mindegyikhez tartozik valami kis story, de akkor sose végeznék ha végig írnám
A képek nagy részén Szotyi és Én vagyok láthatóNem időrendi sorrendben van, sok kép lényege az hogy Szotyi fél mellettem mert én kicsit veszélyesen szeretek élni Ebből adódik pár kép (a fejre borult kocsik, vagy a felrobbantak stb)
Egyszer próbáltunk frappánsan kirabolni valakit.... persze hogy rábasztunk...
Ez egy Zsozé live volt éppen, a piros gatyás csávó a Zsozé (mintha számítana bármit is)
De itt jó nagy banzáj volt.Egy kis bűntetlen dara a régi főnök meg munkatársakkal.
Régi főnökkel, belénk kötöttek
Régi főnökkel hozzá csapódtunk egy illegál túszrabláshoz.
Barbiiii itt a járgány amit mondtam! - Crúz'
Lövöldözős DM event - 4. lettem
Lepke is jött Motor Crúz'-ra Szotyi meg meghalt. Persze Mentő a világ végére nem jön
Ezt az ugratást most túléltük! Beszartunk XD
Itt kocsival crúz off-roadon csak feladta így felgyújtottam. Lopott volt!
Szotyi KÖZMUNKÁN!! NEM IS KEVÉSEN! Vittem neki enni, inni
Ezt is túléltem, kút mellé bezuhantam fejjel lefelé a La Ferrarival.
Bűnjel megsemmisítés, Szotyi munkás autója!
Muscle car kétkerekezés, a Challanger hátast dob akkora erő van benne XD
Remélem valaki kedved kap a képek alapján.
Várunk mindenkit szeretettel!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Anulu79
addikt
válasz Wiz Khalifa #15596 üzenetére
Bár ilyen szerencsém lenne egyszer, hogy így van becsomagolva az ajándékom.
-
simon105
tag
válasz Kiskokó #15602 üzenetére
Csak azért írok, mert látom az igyekezetedet megint, hogy szeretnél közösséget építeni, és ez értékelendő szerintem.
Több RP témájú videót / sorozatot megnéztem már a háttérben, és megpróbáltam megszeretni, de sajnos tele van olyasmivel, amit biztos, hogy én sosem tudnék megszokni, ezért nem vágok bele. -
veterán
válasz Wiz Khalifa #15596 üzenetére
Szerintem teljesen vállalható, ha nem is állandóra, csak a színe nem tetszik.
Ha egy nő le tud barnulni és nem csak leégni az már nekem megsemmisíti a vágyat.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #15606 üzenetére
Tudom. Azt mondom hogy formára jöhet csak nem örökbe, de színben a sápadt skandináv vámpírok jönnek be, tehát még a fehérek fele is túl sötét.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz rasotamas #15607 üzenetére
Aha. Érdekes “fétised” van.
Az általánosba volt olyan csaj hogy ha megláttam mindig azt hittem vámpír. Az a lisztfehér bőr kb meg ilyenek. És elég fura csaj is volt. Kis vissza húzódó stb... de ha valamit említettél neki ami neki nem tetszett egyből neked ment. Kb 1 hónapja láttam utoljára még most is olyan liszt fehér.
Smoke some weed nigga!
-
Kiskokó
veterán
válasz simon105 #15604 üzenetére
Csa
Köszi köszi
Hidd el adnál neki egy esélyt. Sokszor olyanoakt csinálunk hogy pár óra alatt nem is találkozunk senkivel. Mostanában elég jó a légkör. Persze tizen éves kis hülyék vannak... de amúgy egész jó RP zik mindenki mostanság.
De te tudod
Több ember több lehetőség.(Szotyi ne csak az én szám járjon má )
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Wiz Khalifa
veterán
Srácok, csajok, mindenki!
Most hogy sokan otthon vannak stb... nem akartok újra szépségversenyt? Megjelent ugye pár új autó azóta, jó "tuning" potenciállal amivel nagyon egyedire lehet őket szabni ugye. Így nem igen lenne 2 egyforma.
Én nekem hiányoznak a szépségversenyes idők.
Smoke some weed nigga!
-
bluuzia
senior tag
válasz Wiz Khalifa #15599 üzenetére
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Heller2
aktív tag
válasz Kiskokó #15609 üzenetére
Szerintem rosszúl kezelné, ha kis vékony hangú tízévesek elrabolnák az autópályán, én is dolgozom még a helyzet kezelésén...hogy az első kérdésem ne az legyen, "hol van az anyukád, segítsek megkeresni"? .
De dolgozom a felfegyverkezésen, most az Ak, Ak Mk2-ön dolgozom, már csak le kell ellenőriznem, hogy tényleg ott vannak e a pontok, ahol hallottam őket...Na, ez után már nem fogok kérdezni kiszálláskor....GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Kiskokó
veterán
válasz Heller2 #15612 üzenetére
Hahaha jólvan ne legyél már ilyen, ha jó RP-zi hogy elrabol akkor nincs gond.
IC ő nem 10 éves tudod
Ne MG-zél hang alapjánMi is rajta vagyunk Szotyival, majd szólj és megyünk mi is.
A reptéren megtaláltuk a nagy AK egyik darabját szóval azt is össze kéne szedni. A kis AK-t meg ugye megvette szotyi a lelőhelyeket.Tegnap meg elmentünk kocsikázni, mondom gyerünk be zancudóra, jó fél óra bolyongás után (természetesen miután én ültem át a sofőr ülésbe ) találtunk ott is valamit. (
armor)[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Kiskokó #15609 üzenetére
Ja SIMI, amúgy visszatérve, kb 8 percbe meg 200mb-ba telik, hogy ki tudd próbálni.
Veszteni nem vesztesz semmit.
Kell a FiveM, DC-n belépsz hozzájuk. Fellépsz a szerverre és kész.Semmibe nem tart kipróbálni.
De csak úgy mondom, tudom hogy makacs hoki vagy úgyse jösszLepke : Mi a tosz Honnan vannak ? vetted vagy lelőhelyeket vágod ?
[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz Kiskokó #15616 üzenetére
Lepke fű alatt szépen a legnagyobb fegyverkereskedő lesz!
Jaa Lep, legutób, mikor leléptél, találtunk Szabival egy csomagtartóban 10 methet! Megkerestük az npc vevőt a dokkoknál és eladtuk neki 4,5 milláért. Elharmadoljuk szépen és a methes lakókocsi ára majdnem visszajön.
Nem is feltétlen az a baj, hogy sok a 10 éves kisgyerek (annyira azért nem sok), hanem az, ha az a 10 éves arcoskodik és azt hiszi, hogy már majdnem felnőtt, de az ilyet meg előbb-utóbb úgyis kivágják. Vannak azért normális fiatalok is.
Valami "helyzet" meg mindig akad. Tegnap Szabival egy rendőrségi intézkedés után otthagyott kocsit "cserkésztünk" be a házak közt, bízva abban, hogy ismét valami értékeset találunk benne. Lopakodtunk, mert még ólálkodott ott valaki és a zsaruk se örülnek, ha egy balhénál ott sündörög valaki pisztollyal az oldalán. Végül nem találtunk semmi értékeset.
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #15619 üzenetére
Ja főleg hogy nem mindenki akkor jampi mint te hogy engedéllyel hordja a fegyvert
Jó volt, rendőr ott ment el mellettünk, vitte a bűnözőket a böribeÉn még mindig azt mondom, hogy kb semmibe nem tart letölteni a fivem -et és feljönni kipróbálni.
Simán rá lehet szánni egyszer 1-2 órát.
de hát simi nagyon elfoglalt ember ugye
jönne még rasotomi, meg Raczegri stb
tiszta nagy jampiskodásokat lehetne csapatni.[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz szTotyy #15619 üzenetére
Ezért lenne jó a meth vonal , 25-31 db-ot ad egy főzés , 450E/ darab áron jól lehet farmolni.. Füst is kisebb, nehezebb a lebukás. Legfeljebb felrobban, ha rossz a válasz a kérdésre Egy főz, a másik hordja az alapanyagot, harmadik viszi eladni.. A végén veszek egy illegál frakiót...
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Kiskokó
veterán
válasz Heller2 #15621 üzenetére
Ezt mondom én is Leppi, csinálni kéne valami alap illegál frkaciót, páran össze dobni. Ezen kivül hogy lenne sok pénz csomó mindent lehetne csinálni.
Ezért próbálok itt embereket rábeszélni a dologra de hát látod, mint ha falnak.Ma csak 8 után leszek, vendégem lesz addig.
Gondolom te este már nem vagy.
Mondjuk ha már vagyok este akkor leszek egy darabig, holnap végre nyix meló| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #15623 üzenetére
Ez peyote plant vagy mi?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wiz Khalifa #15623 üzenetére
Mi az a tescos felni a delorean-en?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #15629 üzenetére
Mi történt ?
Rájöttél hogy a fiúkat szereted ?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ideg
aktív tag
Hali!
Már egy éve nem játszottam GTAV el, de most látom egy csomó vidit ahol zöld neonruhába meg lila neonruhába öltözött "gang" -ek csépelik egymást mint a barom.
Most ez a funolás megy a public sessionokben?
[link] Linken egy vidi ha vki nem tudná miről beszélek.
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #15636 üzenetére
fúúú bazd tényleg... ezt megcsináltuk.
Majd "késő" este berakok párat. (Leszel? én szerintem 9-10 után )Büszke vagyok rád Tesa! 3 Audid is van! Nekem nincs annyi
Azét tegyük hozzá itt nem olyan könnyű autót venni mint sima Online...[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Valami készül.
Feltűnt nektek is hogy az építkezések a városban másmilyenek? Mind a három épület jobban fel van építve, be van üvegezve egy része, STD építőcég plakát kitéve millió számra, sőt az egyikre egy konkrét "Mile High Club" felirat is. Egyedül a város széli Murrieta Heights-es lakópark érintetlen még.
Smoke some weed nigga!
-
veterán
válasz Wiz Khalifa #15644 üzenetére
Hát valami feltűnt, hogy mintha picit más lenne valami, de kéne konkrét előtte utána kép mert így csak találgatás.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
addikt
Amúgy tényleg jó lenne előtte kép is. Szerintem is változott, de kíváncsiságból átmentem offline-ba megnézni, mert ott ugye nem szokták változtatni a map-ot és ott is így néz ki, tehát ott is változtathatták (pedig ugye bunker, facility meg ilyesmik nem kerültek be offline-ba).
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Most húztam be ingyen a játékot, hála az Epicnek.
Fel akarom tenni a FiveM-et, de telepítés után kiírja, hogy frissíteni akarja a game chachet, utána pedig hibát dob és leáll. ötlet?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz AssAssynn #15649 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet-e köze hozzá, de ha friss a játék, akkor azért érdemes megcsinálni az első mentési pontig a storyt, hogy egyáltalán felengedjen a GTA Onlineba. FiveM specifikus dolgot passzolom, talán Szabi tud rá válaszolni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest