- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tyll30
tag
Hogy lehet előcsalni a menügombot? (Ami az Androidos telókon is van )
Ennek a hiánya miatt nem lehet használni sok progit! (a 3 kis kockát a sarokban arra rájöttem)[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Gond van. Ranyomtam az adfree programban az download and install hosts gombra kiirta hogy oke most mar menni fog az adfree de lehet ujra kelelne inditanom. kikapcsoltam es most mikor kapcsolnam be nem csinal semmit csak az egy nagy aksi ikon vilagit a kepernyö közepen. de nem reagal semmire. mit csinalhatnek? nem szeretnem ha elveszne rola barmi is eppen most kaptam be. nincs valami kis reset rajta? ami ujra inditjaSokáig 10-15mp kellet nyomni a bekapcsolo gombot. Frankon megy az adfree is köszönöm a segitséget.[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Mankó
veterán
Van egy olyan problémám, hogy ha neten olvasgatok, akkor a képernyő elsötétül 10-15 másodperc inaktivitás után. Nem találtam sehol rávonatkozó beállítást. Megjelenítésnél 1 perc van állítva.
Valaki tudja hol lehet megváltoztatni? -
-
Gedeon31
addikt
Van már olyan akinek 3G- s változata van működik rendesen a tablet vele?
-
assemble
addikt
Tudja valaki hogy a thome-nal vett cuccra is rendes 2 ev gari van mint arra amit rendes boltban vesz az ember?
-
holderes
tag
Hali,Sziasztok! Ilyesmi tokot biztosan használ már valaki,néhány szó róla a tapasztalatról jól jönne,pl. autóban navitartóként birja?
[ Szerkesztve ]
-
fabiandaniel
aktív tag
Sziasztok, szerintetek van valami megoldás a tablet fényerejének állítására a gyárin felül mert sötétbe hiába veszem le minimumra még mindig nagyon fényes. [a gép root -olva van]
Fabi
-
assemble
addikt
Kivancsi leszek a kovetkezo Nexus 7-re is majd. Persze fel evig meg nem esedekes, de talalgatni lehet.
Tegra 4 es 1080p (315 ppi) kijelzo eleg esszeru evolucios lepesnek tunnek (meg ilyen aprosagok akkor mar hogy pl HDMI kimenet, erosebb WiFi), eleg durva lenne[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz fabiandaniel #6978 üzenetére
sokak szerint jobb, mint az egyéb screen filter-ek.
-
sanis7
csendes tag
sziasztok! Új vagyok itt és szeretnék tőletek kérdezni párat. Itthon ennek a kis gépnek elég húzós ára van ugyebár, 99k(32 gb, 3G). Nézegettem Ausztriába, 299€ t találtam is, kicsit jobb, de az euró is elég drága mostanság. Ezenkívül ebay-en nézegettem, ahol egész baráti az ára, csak sajnos nem rendeltem még onnan sosem, így nem tudom, hogyan megy ez a dolog. Első kérdésem, hogy ti itthon vettétek vagy külföldön? Aztán, megért-e? Nézegettem olcsó gépeket(kínia), már 30k körül szerintem egész jók is vannak. Persze közel nem tudnak annyit ,mint a nexus. Elég felkapott lett ez a kis szerkezet, Amerikába nagyon is megéri az árát, de vajon fog majd itthon lejjebb menni 3-4 hónap múlva? előre is köszönöm a válaszokat.
-
szaboc
csendes tag
válasz callmeakos #1 üzenetére
Kedves társak! December 15-én én is tulaj lettem, de szomorú értelemben. Az első perctől kezdve szétesik a kijelző az appok ide-oda ugrálnak, olyan mintha egy szellemkéz ide oda nyomkodná a kijelzőt. Már többször is visszaállítottam mindent alapra, de az sem segített. Kizárólag egér és billentyűzet csatlakozásával lehet kezelni. Úgy hogy megy szervizbe a készülék és remélem már csak örömökről tudok beszámolni. Szép napot.
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom kikapcsolni a lokalizációt? Mert nem valami jó az akku ideje, múlt hét kedd óta 6x volt majdnem nulláról teljesen feltöltve és így is csak 4 óráról 5re kúszott fel a képernyőhasználata egy töltéssel. Pedig csak neteztem rajta, a wifi az folyamatosan be van kapcsolva, automata fényerőt használok. -
zooole
senior tag
Európai Google Play Store-ból garanciális szervizeltetéssel van valakinek tapasztalata?
-
Dzsuri89
őstag
A sokak által kedvelt téma jön, tok és fólia.
Mindenképpen szeretnék venni fóliát, de nem tudom, hogy milyet. Tudnátok valami jó minőségű fóliát ajánlani nekem? Brando-t vennék szívem szerinte, de eléggé sokallom érte azt a majdnem 5000 Ft-ot.
Gyorséknál láttam ezt! Valaki vett már ilyet?
Telefonra vettem ilyen fóliát és ott az ujjamtól néha nedves lesz a kijelző és idegesítő, hogy törölgetni kell.Nézegettem eBay-en a tokokat. Egyszerűen nem tudok választani közülük, hogy melyik lenne a legjobb választás. Mindig is utáltam ezeket a szilikon tokokat, de a gyári ASUS-os nagyon tetszik. Aki vett már ilyet, az lenne szíves leírni a tapasztalatát róla?
A másik eset pedig egy olyan bőr vagy bőrhatású tok lenne, amivel sréhen ki is lehet támasztani a gépezetet. Valaki ajánlhatna egyet eBayr-ől egyet, hogy melyiket érdemes beszerezni!Köszönöm előre is a segítséget és bocsi, ha már az agyatokra megy a tok és fólia dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ki melyik időjárás programot használja? Olyan érdekel ami nem eszi nagyon az akkut és a van neki kicsi widget is. Köszönöm
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
dombila
senior tag
Jön az Amazon kicsi hazánkba! Remélem kellőképp lenyomja az árakat!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest