- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszlo
csendes tag
Arra gondolsz, hogy nem látod a gépen a tableten megnyitott füleket? Én úgy tudom, egyirányú a szinkron perpill, ezért nem látod te sem, én sem... a tableten megnyitott füleket. Egyirányú alatt úgy értem, hogy a számítógépeken megnyitott tabokat mind látom, tehát én a tableten látom a windowsos és a linuxos gépemen megnyitott füleket, de egyik gépen se látom a Nexuson megnyitottakat.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz hallerlaller #1952 üzenetére
Ez valahogy úgy működhet, hogy külföldről bejön a termék, majd 2-3 cégen átszámlázzák, azok elszámolják a költségeket, adót, majd a sokadik cég után már használtan érkezik a boltba. Persze ezek a cégek néhány hónapig futnak és csak arra vannak, hogy az adózást így megkeverjék. Ezt csak tippelem, hogy valahogy így megy, természetesen hasonlóban nem vettem részt, nem akarok áfáról csalni.
(#1954) l4c: persze, hogy van rá 1 év garancia, de nem mindegy, hogy a javítást az ASUS végzi, vagy egy szervizesnek hívott muksó, aki valami pincében barkácsol hobbiból.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Champipi
aktív tag
Írtam bécsi média marktnak, írták, hogy nem tudják hol, mikor mennyi, de elvétve van még néhány darab itt-ott...
-
TOZ
addikt
Hasznaltok stylust?
Milyet? -
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #1961 üzenetére
Van olcsó is (~1000 Ft), éppen csak a minősége gagyi.
-
l4c
senior tag
Az zsír, mondjuk eszembe sem jutna így vásárolni műszaki cuccot... De thx az infót.
@#1959 TOZ ezzel próbáltam, tökéletesen működik vele. Mondjuk kézírás ezzel is körülményes
Galaxy Tab™ Conductive Stylus[ Szerkesztve ]
||| Nexus 5 [4.4.2] ||| Nexus 7 [4.4.2] |||
-
TOZ
addikt
-
geramarci
csendes tag
Sziasztok!
Angliából szeretnék beszerezni egy Nexus 7-t,és ezt a boltot találtam: http://handtec.co.uk/
Érdeklődnék,hogy hallottatok-e már róla,ismeritek-e?
Illetve tudtok-e ajánlani "helyet",ahonnan megéri rendelni,és szállítanak is Magyarországra?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
arni1
aktív tag
válasz edward2 #1908 üzenetére
Közben még kérdeztem haverokat akik nemrég jöttek nyári melóból az USA-ból. Ők is hasonlókat tanácsoltak, hogy doboz nélkül, egyik a kézi poggyászban legyen a másik a nagyobban. Az átszállásról fogalmam sincs, hogy merre lesz..
#1909 Nem kereskedelmi mennyiség ezért is nem értem miért kell szívatni az embereket. Nem eladásra lesz, egyik nekem másik tesómnak, nem ebből akarok meggazdagodni.
Köszi mindenesetre a tippeket!
-
SolymossyBal
tag
Sziasztok,
No, eljutottam ma éjjel a 25 dodó besöpréséig és a Root-olásig. Egyelőre Stock JB van fent, de kíváncsi vagyok ki mit használ/ajánl.
Melyik a Tuti ROM? Vagy legalábbis, ki mit preferál és miért?Köszi,
Balázs
-
assemble
addikt
válasz SolymossyBal #1976 üzenetére
En gyarival nyomom mert vanilla android miatt nem erzek kulonosebb kesztetest romolasra egyelore, de ha valamit felraknek, az valszeg a CM10 lenne
-
Mr.Csizmás
titán
jelentem, macskaallo a nexus....az este beleharapott a sarkaba, de csak a foliat lyukasztotta ki
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
agabe
addikt
Kinyithatosban nekem inkabb csak az jon be ami nagyon minimal, es nem lesz tole dupla vastagsagu az egesz tablet, meg korbe ne takarjon a keretbol, mert ugy nezebb hasznalni, es a vekony kinyithatosokkkal meg akar meg be is tehetok egy ilyen bebujtatosba...hordozni en pl ilyenben hordoznam. Rendeltem is egyet neopren-bol, csak nagyon lassan er ide.
Izlesek es pofonok -
eami
veterán
hirtelen csak ezt találtam, de mintha ezt már növelték volna nemrég. mindenesetre ami fontos lehet:
"1. a behozott áru összértéke nem éri el a 350 EUR értéket (175 EUR érték fölött piros folyosó választása kötelező)"
nem lehet hogy azért akadékoskodtak az ismerőssel, mert nem a piros folyosót használta?
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
-
Picco
addikt
ki-mivel jatszik a nexuson?
asphalt
beach buggy
granny smith
jelly defense
spirits**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
privi akart lenni
nem szavazunk ki, de a granny-t alig tudtam letenni, sgs2-n meg alig jatszok.
(#1984) agabe: miert adod el ha szabad kivancsiskodni?
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
agabe
addikt
direkt nem linkeltem be, mert azt nem lehet szably szerint...ezt toroltessetek, hogy ne legyen belole gond
(#1988) Picco:
beszereztem mast ...persze dragabb, es sajnalom a nexus7-est, de otthon szigor van, es nem lehet egyszerre 3 kutyunel tobbem(#1990) TOZ:
nem akarom, hogy ha meg nem is en linkeltem legyen olyan ami miart mar volt figyelmeztetes masnak...tenyleg ne legyen konkret hirdetes a topikban, mert nem erre van, az utalas viszont meg belefer, hogy priviben keressenek[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
durvan addiktiv, haverom kiprobalta, most nex7-et akar venni
mas: csutortokon Something pig is coming!
(#1989) agabe: milyen kutyu lett az utodja?
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
eami
veterán
válasz Mr.Csizmás #1993 üzenetére
ja, kár hogy nincs rezgő a n7ben :/
-
assemble
addikt
Lampa felett most kicsit megvizsgaltam a kijelzot es ugy latom hogy van rajta nehany nagyon halvany karc szeruseg, annak ellenere hogy szerintem azert mindig vigyaztam ra, van hozza tokom. Mondjuk olyan vekony hogy csak eros fenyben latni kikapcsolt kijelzonel csak bizonyos szogbol es erezni sem lehet egyaltalan hogy ott van, kb ilyen karistolas szintu dolog, de azert felveti a kerdest hogy lehet hogy megis kene ra folia. Az elozo ami volt rajta annak nem szerettem az erinteset, tul tapados volt ezert leszedtem, de lehet h valamit aminek jobb erintese van ra lehetne tenni. Persze az is lehet hogy ezek a halvany karistolasok sosem tunnenek fel ha keresnem es talan el is tunnenek egy ido utan, fene tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest