- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Abban tud valaki segíteni, hogy hogyan lehet a Facebook kapcsolatokat szinkronizálni? Elméletileg kéne csinálnia, de mégsem adja hozzá... Gugliztam már rá és úgy tűnik másnak is volt hasonló problémája, de megoldást végül nem írtak sehol.
-
Skynet258
veterán
válasz edward2 #1551 üzenetére
Ez egy baromi hektikus dolog, bár nekem RAZR-ön már sikerült. Facebook app beállításánál van egy erre vonatkozó rész, én a meglévő kontaktok sync-elését szoktam választani, mert telszám nélkül nekem ne legyenek emberek a telefonkönyvben. Mondjuk a tablet esetében még van is értelme...
-
assemble
addikt
Sosem hasznaltam facebook-ot telefonon se mert szerintem a telefonos programja egy tetu lassu hanyadek (nem mellesleg semmi szuksegem nem lenne ra mobil eszkozon meg akkor sem ha jo lenne). De azt hallottam egy fel eve valakitol, hogy 4.0-as Android-on nem mukodik a szinkronizacio, es ez egyedul a facebook sara. Hogy azota sem sikerult javitaniuk a dolgot, azt nem is kommentalom.
#1547: lol, hat igen... De az, hogy a lehetoseged meg van ra, hogy csatlakoztass egeret, billentyuzetet, kulso vinyot, stb, az semmikepp nem hatrany, hatalmas elony lehet valakinek. Viszont ezek nelkul onmagaban is teljesen eletkepes, es mindenhova magaddal viheted ugy hogy eszre sem veszed a sulyat, amit nem mondhatsz el semelyik asztali geprol de meg laptoprol/netbookrol sem.
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
Az alap android gingerbread (azt hiszem 2.3.5)óta nem támogatja a facebook-ot, tehát nem fognak megjelenni a kontaktjaid a személyeknél. (ez a google+ miatt van, a saját közösségi oldalukat akarják támogatni ezáltal) Haxsync vagy syncmypix vagy egyéb programmal lehet. Az hogy más telefonok ezt alapból tudják az annak köszönhető, hogy a különféle felületekbe az oem gyártók ezt beleintegrálják. Custom romoknál is ez az első amit bele szoktak rakni.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Skynet258
veterán
válasz hallerlaller #1554 üzenetére
Nálam alapból nem volt fent a Facebook app, Android 4.0.4, de szépen szinkronizált...
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
Na én is tettem egy próbát, Spar-os Paypass terminálnál. Direkt kiszámoltam hogy 10 dodó alatt legyek, de hiába rakosgattam oda a tabletet, nem történt semmi, csak tegye közelebb meg húzza el előtte az eszközt, ilyeneket írt a terminál. Túl sokáig nem próbálkoztam, mert vártak páran a sorban .. NFC be volt kapcsolva, Wallet is futott a háttérben
-
hallerlaller
addikt
válasz Skynet258 #1556 üzenetére
persze, mert a motoblurban gondolom benne van a facebook sync meg a sense és touchwiz is tartalmazza, de az alap android nem, ennek semmi köze az apphoz.(szerk: mármint annyi köze azért van, hogy azt is fel kell tenni, hogy megjelenjenek a névjegyek, de hidd el az összes nexus-nál nem jelennek meg a névjegyzékben a facebook kontaktok, froyo-val került bele az androidba ez a funkció, de 2.3.5-nél ki is vették gyorsan, az hogy más telefonokon működött előtte is és azóta is az az egyedi felületek miatt van)
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Skynet258
veterán
válasz hallerlaller #1558 üzenetére
Én hiszek neked, nem vagyok egy nagy Facebook huszár. Egyszer bekapcsoltam, ment. De akkor a MotoBlur a ludas.
-
FearTomi
őstag
Sziasztok!
Múltkor írtam, hogy begyászolt a hangszórója a nexusomnak, de az USAban vettem így parázom, hogy nem fogják itthon garanciába megjavítani. Valaki azt válaszolta, hogy csak az UKsokat javítják itthon. Nos, írtam egy mailt a googelnek, akik átirányították a levelet az asus szervíznek, akik kérték, hogy küldjem el a tablet serial numberét. Ma jött a válasz, hogy az én tabletem globális garanciával rendelkezik úgyhogy vihetem, de mivel csak október 6.-án kerül itthon forgalomba, ezért addig nincs szerviz. Szóval javítják itthon is az USAs készülékeket. Úgy néz ki, ha Googeltöl rendelte valaki a tabletet akkor globális garancia, ha valami viszomt eladótól, akkor a viszont eladó vállal garanciát.
Na üdv
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Attila04
tag
Tok megrendelve, majd írom, hogy milyen. Adnak ajándék fóliát meg tollat is, nice.
-
Skynet258
veterán
válasz Attila04 #1562 üzenetére
Elég "drágán" vetted, ugyanezt rendeltem én is, igaz Hong Kongból, tehát később jön majd meg. Mondjuk én csak stylus-t kapok hozzá, de így is lesz kettő, mert a másikhoz is kapok, meg fóliát is.
Viszont a héten még meg kéne jönni annak, amit elsőre rendeltem, kíváncsi leszek arra is... -
agabe
addikt
Egyszeru kis app:
facebook contact sync
Szepen beszedi a kontaktokat , es akar a kapcsolatok kozul egybol beugrik a facebook-ba (ha az is telepitve van)[ Szerkesztve ]
-
kervantas
aktív tag
Ha valakinek megjön a mágnese tok akkor az légyszíves írja a tapasztalatait.
-
eami
veterán
válasz kervantas #1570 üzenetére
Én egy ilyen fekete LuvTab tokot használok.
Nagyon pontosan illeszkedik bele a n7, anyaga is egész kellemes, de nyilván műbőr féle. fektetve kitámasztás nagyon stabil, állítva max stabil asztalra, mert amúgy billeghet. Mágneses rész meg teszi a dolgát, azért van benne...
-
Coyote01
tag
válasz kervantas #1570 üzenetére
Én egy [ilyet] vettem. Elég olcsó volt, így nem is vártam tőle sokat. Stabilnak egész stabil, illeszkedik is bele a gép, de ha állva használom, akkor nem mindig sikerül elsőre lehúzni a notif. bart, mert majdnem tökéletesen ott van vége a toknak, ahol a képernyő kezdődik, így néha picit alá kell nyúlni sajnos h elérjem rendesen. Illetve sajnos nem zárja le a képernyőt ha becsukom. Arra jó, hogy legyen valamiben, de majd lehet beszerzek vmi kicsit komolyabb cuccot én is a későbbiekben.
-
Skynet258
veterán
válasz Coyote01 #1572 üzenetére
Olvastam a neten, hogy a Google Wallet nem kompatibilis a Nexus 7-nél, így valószínűleg ezért nem is tudtatok vele páran fizetni.
NFC is built-in, but Google Wallet is not compatible with the Nexus 7. We don't know if this will change, or someone will get it hacked into place, but you won't be buying your Jamba Juice with this one.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Skynet258 #1476 üzenetére
helpme.....
szóval factory reset nélkül tolnám.
orbot felteszem, aktiválom, play cache del, és....? angolra kellene állítanom?
mert a swiftkeyt akartam venni tegnap, rögtön ráhúzta persze a kártyámra, úgyhogy nyomtam is visszatérítést.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Skynet258
veterán
válasz Mr.Csizmás #1574 üzenetére
Orbot-ot TOZ kolléga beállításai alapján lőtted be? Play-nél nem csak cache-t töröltem, hanem mindent nulláztam, amit lehetett (Gyorsítótár, Adatok törlése, Kényszerített leállítás).
Belépsz Play-re, kártyát hozzáadod, és nagyjából rögtön kapod is a mailt, hogy 25 dolcsit szereztél.Egyébként úgy fél órát én is szarakodtam a dologgal, de nem akartam elfogadni, hogy csak resettel megy. Elkölteni már könnyebb és gyorsabb volt.
-
TOZ
addikt
válasz hallerlaller #1554 üzenetére
Haxsync: ennyit megért. Köszönöm.
-
TOZ
addikt
válasz Mr.Csizmás #1574 üzenetére
Ott lehet a hiba, hogy a google fiokod meg be van jelentkezve. Skynet modszerevel probald. Lenyeg, hogy a google fiokodba ujra be kell, hogy jelenkezz (nullarol) US ip kornyezetben (ezt biztositja az Orbot)
A nyelvi beallitas velhetoen mindegy (a telefon es az Orbot eseteben is).
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Ja, most hogy így mondod, még annyit csináltam, hogy átraktam a rendszer nyelvét angolra. Franc tudja, elvileg nem kéne bezavarnia, de mivel a Play-en így bejön majd a Books, Magazines, stb, így inkább angolra tettem. Bár azt hiszem már lefordították azokat is magyarra, de biztosra akartam menni.
-
-
TOZ
addikt
válasz Mr.Csizmás #1581 üzenetére
Elvileg igen.
Aztan akar telefonrol (S2) is siman hasznalom. Oda kulso forrasbol telepittem, de elvileg market enable is megoldja a telepitesi kerdest (telefonrol beszelek.)
-
slayerenkala
tag
Van aki használja a dpi változtatást a tablet ui miatt?
Én ma kipróbáltam mind3 értéket: 160,170,177 és volt köztük a play-en data és cache ürítés, és kb az appjaimnak a fele nem kompatibilis vele..
-
TOZ
addikt
válasz slayerenkala #1585 üzenetére
Sajnos ez igy van. A tablet ui ara (jelenleg ez). Ket megoldassal szoktam elne:
1. S2-re telepitem, majd TB-vel kuldok egy mentes az N7-re
2. Telepites idejere visszaallok 213-ra. -
assemble
addikt
válasz slayerenkala #1585 üzenetére
160-on nalam az appok nagyon nagy resze kompatibilis maradt, eddig osszesen 1-el talalkoztam ami nem volt az...
-
Champipi
aktív tag
Lehet immáron kapni szlovákiában Nexus 7-et?
De még inkább lehet-e kapni Bécsben média marktban polcról?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Mr.Csizmás #1596 üzenetére
Az órát megtalálod a One More Clock widgetjei között, a háttér meg... xda-n találtam a homescreen mutogatós topikban. De feldobtam magamhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest