- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Amerikaban vett verziora mennyi garancia lenne itthon ?
-
djgeg
őstag
Koppincsal is kipróbálva (működik, sebesség jó, de nincs mivel összehasonlítani )
ezzel_ebay
Elvileg ez is jó [lapos_Ebay](#451) -=Libria=-
Playből vásároltak mindig is csak az adott országban garisak! Egyébb forrás lehet garis, de azt Amerikából pénzügyileg hülyeség beszerezni.
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
csics5
csendes tag
Az én töltőm esetében nem kell, kellett kivennem. (4-est nem kellett, az 5-ösnek még nincs tokja.) Mondjuk én a vékonyabb tokokat kedvelem, vastag tokkal nem próbáltam. A töltési sebesség szerintem abszolút rendben van. Valamivel tovább tart, de nem vészes.
Ilyenem van, de Koreából, olcsóbban Ezt merem ajánlani, 7-est is remekül tölti. Annyi hogy van rajta egy információs led, ez villog, világít (szín vált) mikor mit. Esetleg esti töltésnél zavarhat. Engem nem izgat.
-
rep3at
őstag
-
Integra
titán
mik a tapasztalataid a töltési idővel kapcsolatban?
mennyivel lassabb a hálózatról usb-n töltéshez képest? próbáltad már úgy, hogy teljesen lemerült telefont töltöttél qi-vel és usb kábelen keresztül és megmérted az időket?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
djgeg
őstag
-Google play vagy viszonteladó. Google play, helyi ország helyi címre szállít csak, és csak országon belüli gari.
-Viszonteladók. Drágább mint a play 16gb os 400 EUR környéke, de 118 e Ft ért is tudok itthon pl ami ugyan az a forrás. IMEI számmal ellátott számla, amit gyakorlatilag gariznia kéne az LG garanciaszervízeknek. Gyakorlatban ez változó. Nekem anno N4 et garizták.
-Viszonteladó nagy bolt. Media Markt. Saturn stb. Kicsivel talán drágább vagy megegyező árú mint az előző. Különbség, hogy amint itthon az MM árulja (vagy amikor az LG elkezdi) akkor garizzák az MM en keresztül.
-Szolgáltataó, Eddig (N4 nél) csak Telenor árulta. 180-200 ért előfizu nélkül... Szerintem ez senkinek sem opció.(2 év LG garival)
Eddig ezek voltak a felállások.
-
assemble
addikt
Tulajok, kerdes:
Amikor Android Beam-eltek egy masik cuccal, osszerintesnel az a jo kis hang (max hangeron) nalatok nem recseg be? Eggyel lejebb veve amugy mar viszonylag minimalisnak tunik a jelenseg, de maxon rendesen hallhatoan recseg.
Azt tudom hogy a hangszorotol semmi extrara nem kell szamitani, amire probalok rajonni hogy ez mennyire rendellenes (mert nekem gyanus hogy az), mert ha gariztatni akarom azt par napon belul el kene dontenem mert most lesz ra viszonylag macera-mentes lehetosegem.
Szoval nalatok mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
usa verziót ilyen szempontból felejtsd el, nyomott áron tudod itthon eladni mert az lte eu-ban nem nagyon működik. ja és az usa garancia az életben nem érvényesíthető itthon. persze akinek 90k alatt gari nélkül okés a d820, annak baromi jó vétel. viszont usa play-en kifogyott a 16 gigás, retail-ben meg 100 dollár felár van rajta.
assemble:
hangszóró nem hibás, ilyenre sikerült, elvileg google szoftver frissítéssel javít is majd rajta.[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Amerika? Hát az a baj, hogy vagy megveszed olcsón Playből, vagy Ebayről... de garid nem lesz hozzá. Ha találnál normális áron olyat, ami LG garis... azt itthon nem tudod majd érvényesíteni. Tudtommal EU és Amerikai gari külön van LG táján . Így szívás. De tudsz venni akár kint tartozkodásod alatt N5 öt a Playstore ból. Akár a szállodába is kiviszik
Így lesz olcsón egy telód amit sajnos itthon nem tudsz gariztatni.[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
Érdekes dolgot vettem észre egy bug szerintem értesítő led nem reagál se viberre se elmulasztott hívásra de a Light Flow - LED&Notifications működik minden okésan
Nálatok is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
assemble
addikt
válasz zsirfecske #466 üzenetére
Marmint akkor ilyen mindenkinel, es szoftveresen szabalyoznak majd rajta? Hallhatoan recseg annal a hangnal max hangeron nalatok is?
-
Falka
tag
válasz Kunsztler #468 üzenetére
Lightflow is alapból értesít elvileg mindkettőről, lehet össze akadnak.
Hozzátenném, hogy Wifi-n 15, 3G-n 27 percenként van Heartbeat, ami életben tartja az unified notification portot a google-vel. A szolgáltatód és a wifi routered pedig esélyes, hogy ennél sokkal hamarabb eldobja a kapcsolatot (idled too long). Van rá progi ami 5 perc-re rakja, nekem azóta hibátlanul megy.
Playstore:
PNF - No-Root
PNF - Rooted[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
MartOOn
addikt
Na ez egy jo kerdes... Most egy spigen ultra hybrid van rajta de ennek ugye csak a hatlapja az a karcolodo atlatszo muanyag a tobbi fekete matt anyag es vannak kis "labai" pereme hatilu h ne a atlatszo cuccon fekudjon fel... Viszont a crystal tuti mutatosabb mint ez a bumszli. foleg h sokan egy nagy iphonnak neztek (oke nem a hozzaerto reteg) mert a 4es szerianak voltak ilyen tokjai.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
zsirfecske
addikt
válasz assemble #469 üzenetére
igen, elvileg ez a helyzet.
-
mrdavid
aktív tag
ismert nexus 5 hibák
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
jaszy91
aktív tag
-
Kunsztler
senior tag
Sms-nél se jelez a led,elmulasztott hívásnál,se viber
Próbáljátok ki !
Light Flow-al meg minden okésNexus 5
-
TOZ
addikt
Na meghozta a postas. Most telepulnek az appok.
-
jaszy91
aktív tag
Irigyellek Én februárban fogok n5-öt vásárolni, addig ti lesztek a BETA tesztelőim
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
-
zola-
őstag
Segitsetek mar legyszi... A galeriaban hozza az osszes kepet amit valaha a hangoutson elkuldtem. Ki se engedi torolni. Hogyan tudnam eltuntetni?
-
HuMarc
veterán
Sziasztok!
A kanadai árra lennék kíváncsiIlletve arra, hogy ott a North America verziót árulják, vagy a GSM-eset? Az árat már tudom.[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
531 MB használ a rendszer 1.3 szabad ram van Nagyon jó
Pedig megy a háttérbe viber ,skype, és stb 4.4 tényleg kevesebbet eszikNexus 5
-
zola-
őstag
válasz rolcsibácsi #493 üzenetére
Es a photos app-ot hol talalom?
-
zola-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest