- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz DeathAdder #27646 üzenetére
Nekem is kiírta, de utána szépen felrakta, most bootol
-
HREH
senior tag
Hátha mond erre valaki valamit így a nagy imizsflesek között
Nektek hosszabb töltés során (pl. 5%-ról 100%-ra) nem szokott felforrósodni a gyári töltőfej?
Most fogtam meg, és forró az egész...kezdjek el aggódni, vagy ez ilyen és kész?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
slice14
veterán
Mindjárt végez az app restore-val és tolom az adb restore-t. eddig nagyon pöpec a nyalóka.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
marquuard
veterán
Ééés bebootolt. Remélem, hogy nem lesz probléma.
Köszönöm a segítséget.PSN ID: marquuard
-
DeathAdder
veterán
Hát csak muszáj volt egyesével beírkálni, hogy miket flasheljek, de így most legalább fent van.
Arra még kíváncsi lettem volna, hogy a másik gépen, amint W7 van, fel-e ment volna simán flashallbat-al
(csak nem volt kedvem a driverekkel bohóckodni)Mostmár be is jött a rendszer, kemény 5 perc bootanimáció után
-
NyMRooD
őstag
válasz winbox #27641 üzenetére
Olyankor mi van ha a fastboot flash futtatásakor azt mondja, hogy FAILED (remote: not supported in locked device)
thx, még nem volt nyítva
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
dud998
őstag
válasz winbox #27641 üzenetére
Sikerült a leírásod szerint! Nagyon szépen köszönöm!!!!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
BDave
őstag
Király lett az új rendszer, kíváncsi leszek hosszabb távon mennyire lett látható javulás akksi terén. Az már biztos, hogy nem rootolom, egyre kevesebb dolog miatt kell(et) rootolni.
-
JMarty
tag
Próbálta már valaki root-olni?
-
mm89
őstag
-
marquuard
veterán
A rootolási metódus ugyanaz, mint a 4.4-nél?
PSN ID: marquuard
-
GrooveHero
addikt
na akkor még1x:
újra akarom rakni a factory img-et, ezúttal restore nélkül. Legegyszerűbb mód, hogy minden eltűnjön a telóról?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
DarkByte
addikt
válasz GrooveHero #27674 üzenetére
A flash-all.bat minden partíciót töröl mielőtt elkezdi az új fájlokat felmásolni, nincs szükséged semmi spécire.
-
addikt
Nem lehet rootolni a végleges 5.0-t a CWM recovery / UPDATE-SuperSU-v2.16.zip módszerrel? Nekem sehogy sem jön össze. A zip flashelése után a SuperSU nem találja a su binárist.
-
Miután 15percig nem akart bebootolni újraflasheltem és végre elindult
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dozsabalint
senior tag
válasz GrooveHero #27678 üzenetére
Ha nem akarod, hogy a google visszaállítsa a telepített appokat, beállításokat, akkor ajánlom ennek az oldalnak a meglátogatását, ahol is a Google felületet ad arra, hogy "wipe"-old a fiókodat. Természetesen az alkalmazáslista megmarad, csak semmit nem rak vissza belőle a telefon. Minden vásárlás is megmarad. De pl a beállításokat kitörli.
-
GrooveHero
addikt
válasz dozsabalint #27681 üzenetére
ha fényképek és tel számok megmaradnak, nekem az már elég..másra nem hiszem, hogy szükségem lenne
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dozsabalint
senior tag
válasz GrooveHero #27682 üzenetére
Igen. Gyakorlatilag csak a telepített appokat (mint írtam, a saját alkalmazáslista megmarad, csak semmit nem rak vissza belőle), illetve a beállításokat (pl fényerő beállítások/mentett wifik) wipe-olja.
Fényképek, névjegyek megmaradnak.
Jha annyit még, hogy néha hajlamos hibát visszadobni a törlés gomb-ra kattintás után, de ha F5-re nem jelenik meg újra a törlés gomb, akkor sikeres volt.
Mivel gyárilag be van kapcsolva ezeknek a dolgoknak a mentése, ezért az első adandó szinkronizációkor bementődnek az új rendszer beállításai.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz dozsabalint #27683 üzenetére
és ez a wipe hogy műdködik?
mármint hol tudom törölni a nem kellő dolgokat? Mert lenyitni letudom, kiír mindent, meg szép és jó, meg minden...de nem tudom hol lehetne törölni a nem kellő dolgokat...végülis mindegy, már bootol másodszorra, de ezúttal nem lesz restore.
De ha tudsz segíteni, azt megköszönöm[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz DeathAdder #27684 üzenetére
Fúúú a térerő + a wifi, ilyen galádul néz ki ... csúnya
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
dozsabalint
senior tag
válasz GrooveHero #27685 üzenetére
Itt érhető el. Rákattintasz az android részre, majd alul a kék törlés gomb.
-
Sajtqukac
tag
Valaki tud nekem adni ötlete olyan widgetre ami a gyors beállítások panelt helyettesítené egy home oldalon? Ja és lehet ne úgy nézzen ki mint a régi gingerbread widgetek.
-
GrooveHero
addikt
ez a második boot hosszabb, mint az első...vajon rosszul csináltam valamit? csak teló bootlader, és már ment i a flash-all. Ennyi
-
ßrainiac
addikt
Ilyennel talalkozott mar vki?
sending 'userdata' (137318 KB)...
FAILED (data transfer failure (Bad address))Ubuntu 14.04 64 bit
Mondjuk felment a cucc es be is bootolt, csak nem ertem
Mas: Azt hittem, a veglegesben mar nem ez a puncipoccenes hang lesz ha hozzaerek.. mint vmi tucsokpocs ciccentes.. jesszus ;(
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #27693 üzenetére
zsír, valami hibát ír ki
archive does not contain boot.sig
archive does not contain recovery.sig
failed to allocate 1005154516 bytes
error: update package missing system.imgezmosmi?
akkor most 4.4.4, aztán 5.0?
[ Szerkesztve ]
-
winbox
senior tag
válasz GrooveHero #27695 üzenetére
Nekem is ez volt, csináld így: [27641] Ha nem lenne nyitva a bootloader, akkor fastboot oem unlock-al kezdj, azt kifelejtettem.
-
Davzone
senior tag
válasz GrooveHero #27695 üzenetére
A letoltott imaget csak a mappaig kell kicsomagolni, a mappaban levo zipet mar nem.
Nem csomagoltad ki veletlenul azt is? A mappanevne valtozzon!Ezzel az adb driverrel csinaltam minden hibatlan.
c gyokerben csinaltam egy temp mappat amibe kicsomagoltam az image mappajat, majd flash all bat rendszerazdakent.Mar AndroidPolice is irt rola cikket:
[link][ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Just_Reboot
addikt
Az Lg G3 hamarabb kapta az 5.0 át de már panaszkodnak! [link]
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz winbox #27696 üzenetére
bootlader már nyitva, egyszer már felraktam, ment is.
másodjára már nem akar
remélem nem kell lépésről lépsre megcsinálnom.
a kicsomagolás meg...nem, az img-eket tartalmazó mappát nem csomagoltam ki, bent van az adb mappában a cucc, most mégsem jó
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest