- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
válasz Postas99 #56902 üzenetére
Amikor a hiba jelentkezett voltál kinn a szabadba? Esetleg a szobában hosszan használtad ⇨ felmelegedett. A belseje elérheti a 40-50°C is. Szóval elég tág hőmérséklet tartományban tud mozogni.
Neked kell vissza emlékezni, hogy mit szoktál csinálni, amikor jelentkezik a hiba, vagy ez az út is vakvágány.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
dennistar
csendes tag
Hali.
2013 Augusztusi, telenorban vásárolt Nexus 4 16gb. Törött hátlappal, elején minimális hajszál karcal, zsebkopott állapotban mennyit érhet? 2014 Októberben volt benne akksi cserélve. (25k)? -
törölt tag
Sziasztok
Van köztetek olyan nexus 4 tulajdonos akinek még nem frissült magától lollipop ra magagától a telefonja?
Nekem 4.4.4 van rajta de még nem dobta föl a lehetőséget frissítésre.Köszi a válaszokat előre is.
-
Amarton
tag
Kipróbáltam a CM12-t. (150111 nightly)
Még elég bugos a rendszer. Számomra használhatatlan.
Nincs Wifi. Azaz a sajátra nem tud csatlakozni, mert nem látja csak a szomszédét.
Pin kód ellenőrzés a restart után nem jött fel, addig persze mobil net sincs.
Szóval internet nélkül nem tudtam vele mit kezdeni.
Megy vissza a gyári rendszer.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
hotibi
aktív tag
válasz #51970304 #56912 üzenetére
Nekem OTA egyszer ajánlotta fel hogy van frissítés. Akkor nem éltem a lehetőséggel gondoltam várok. Ez volt 5.0. Egyszer csak eltünt a lehetőség hogy frissíthetem, gondoltam majd nekem is jön OTA lehetőség de már 5.0.1 re...hát rosszul gondoltam! Azóta is naprakész infót kapok 4.4.4 re :-) De talán nem is bánom mert semmi bajom a telefonnal.
Első hsz. ben van egy jó kis cucc ami mindent villogtat amit csak akarsz.
Lehet manuálisan frissíteni nem is túl ördöngős dolog..de én várok OTA -ra, csak azért is
Kicsit olvass és használd a keresőt,és 5 perc alatt meg tudod hogy kell manual fríssíteni[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Ott semmit, töröltem azonnal. Trickster-ben van a sebességhatároló interactive-ra, az I/O ütemező pedig noop-ra állítva. Meg a hangmódosítások ráküldve, de az nyilván nem számít.
vicze1: Jól látod, nincs mobilnetem, konstans 2G-n megy a teló.
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
t181
senior tag
válasz szezso15 #56920 üzenetére
Jaa, Én meg azzal szórakoztam, hogy lelket verjek bele. (elfelejtettem UKM-et rakni)
Mondjuk nagyon Én sem piszkáltam. Az egészet alulfeszeltem -130mV-tal.
Egyszer be is halt kikapcsolt képernyőnél. Ezután állítottam vissza 130mV-re(előtte több volt), a min órajelet 384MHz-re, de utóbbi lehet sok...
Meg annyit állítottam még, hogy kikapcsolt képernyőnél csak egy mag mehessen max 384-en.Ez az I/O ütemező sokat számít? row-on volt alapból és valahol ezt is ajánlották.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Zsolto
őstag
Üdv a Topicnak!
Tanácsot szeretnék kérni. Holnaptól úgy fest, én is egy N4-et fogok használni, Expansys, 16 GB, "refurb" példány. Mivel a dolog viszonylag hirtelen, ma dőlt el, még csak most próbálom beleásni magam a topicban felhalmozott tudásanyagba Az a kérdés, hogy az összegzett tapasztalatotok szerint álljak-e meg a frissítéssel a 4.4.4-nél, és várjak a nyalókával, vagy frissítsek végig bátran.
Nekem fontos lesz az üzemidő, a három e-mail fiók folyamatos szinkronizálása, a zenehallgatás, a FB, a Viber, a fotó/videó, a bögészés, a viszonylag komolyabb játékok (Shadow Fight, Asphalt, Real Racing stb.).
A fiam hasonló telefonján fenn van a Lollipop, de ő nem egy hardcore user, nem biztos, hogy minden bug előjött nála (eddig semmit nem tapasztaltunk).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Zsolto
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
t181
senior tag
válasz Zsolto #56922 üzenetére
Hát nem tudom, vannak-e "összegzett tapasztalatok". Van aki visszarakta a KitKat-et, van aki nem.
Nekem december elején lett meg a teló, rögtön raktam rá az 5.0.1-et, szóval az előző verziókkal nem igazán tudom összehasonlítani, de nekem semmi bajom nem volt még az új rendszerrel.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
-
Zsolto
őstag
t181, pcnet, atike:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a legfrissebbel, aztán meglátom.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
válasz #51970304 #56927 üzenetére
Nekem is eldőlt a kérdés, mert az enyém sem kínálta fel már a nyalókát. Érdekes, hogy pár héttel ezelőtt a fiaméra simán felkúszott. Nem baj, jó ez így nekem 4.4.4-gyel. A lényeg a békesség
Nagyon finoman csúszik a cucc, átvitt és szó szerinti értelemben is, a kijelzője olyan sima, mint talán a Lumia 925-é és 930-é volt utoljára a praxisomban. Vagy még simábbEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok. Némításra van valami megoldás? Iszonyat feb*szott ma reggel a telefon. Se hangerő le se kikapcs se lehúzható sáv
-
törölt tag
Na úgylátom valakinek még NEXUS 5 re jem jött meg a frissítés otaban.Pedig ha jól tudom nexus5 re előbb kikűldték mint nexus4 re.
-
heidricha
őstag
válasz PhaetonV10 #56935 üzenetére
Hangerő gombra olyan dialogot kapsz, amin állíthatsz időzített teljes, vagy baráti némítást.
-
Mzombi
aktív tag
Megint egy újabb (számomra) érthetetlen dolog történ ma reggel: telefon ébreszt, kinyomom, elindítok egy két appot (chrome, whatsapp - ezeket használom folyamatosan, nagyon rég óta gond nélkül), otthon wifi kapcsolat, 2G egyébként... 10 perccel később nézném a telefont, de full feketeség fogad és semmire nem reagál. Nyomtam én minden gombot több mp-ig, mindenféle kombinációban, de semmi. Elindultam otthonról, 15 perc múlva magától visszakapcsolt a telefon...
Nem lenne gond az egész, csak 1. nem értem, 2. beparáztam, hogy kuka a telefon.
Stock 5.0.1-t használom, mióta kint van OTA-n és eddig nekem teljesen jól működött mindent... -
atike
nagyúr
válasz forintuser #56941 üzenetére
...pont akartam mondani, hogy így elsőre szerintem is valamelyik app a hibás... A hozzászólásod csak megerősítette bennem ezt a gondolatot...
-
Mzombi
aktív tag
válasz forintuser #56941 üzenetére
de ugyan így, hogy kb. negyed órára "elnémult" a telefon?
-
Mzombi
aktív tag
válasz forintuser #56944 üzenetére
Na igen..., de én nem tudtam újraindítani sem. Ezt írtam az elején is, hogy magától egyszer csak kikapcsolt a telefon és sehogy sem tudtam visszakapcsolni...
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Ha töltőre rakom a telót azt írja, hogy 'charging over USB' , lassan is tölt a teló (4-5 óra kb. 10%ról) Gyári nem EU-s aljzatú töltővel, gsm boltban vásárolt átalakítóval és nem gyári kábellel használom. A kábel fél éves, nincs megtörve, a laptopom érzékeli a telót. A telón gyári 5.0.1 van. Mi lehet a szűk keresztmetszet? -
vicze
félisten
válasz forintuser #56948 üzenetére
Mitől lenne kernel függő? Kikapcsolják az adat portot? Úgy is csak olyn 0,8A-t tud felvenni, az alap 0,5A helyett. Meg kell nézni, hogy van-e a laptopon jelölt USB ajzat, ami 1A-t tud leadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest