- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
No fent van a CM 12 + Gapps + HC kernel + Root. Mit érdemes állítgatni most, ami hasznos? Pl. olvastam itt régebben színprofilokról, abból melyiket érdemes használni?
-
ifkopityu
csendes tag
válasz Just_Reboot #57890 üzenetére
Szia!
Igen volt full wipe a telepítés előtt.
Most feltettem egy MIUI-t ami régebbről megmaradt a számítógépemen. Ez most megy rendben. Elfogadta a Gapps-ot is, ami hozzá tartozott. Majd estére még kísérletezek...
Köszi a választ btw!
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
t181
senior tag
válasz ifkopityu #57905 üzenetére
TWRP-t használsz? Egyszer nekem is volt problémám telepítéssel. Miután kiválasztod a telepíteni kívánt zip-et/zip-eket swipe-olnod kell a telepítéshez. A "swipeolós" oldalon van egy "Zip file signature verification" szöveg, mellette egy pipa. Ezt a pipát kivéve nekem megoldódott a probléma.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Pin kódos zarolasnal meg lehet oldani root nélkül, hogy a pipa automata legyen? Gyári frissített 5.0.1...
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Amarton
tag
Sziasztok,
Még egy kérédés. Hogyan kell a recovery-t úgy beállítani, hogy a CM Updater magától telepítse a frissítéseket?
TWRP 2.8.5.3 van fenn. A TWRP honlapján azt írják, hogy a 2.8.5 verzióban javítva van a CM updater, de nekem ugyan úgy manuálisan kell telepítenem.
A fejlesztői lehetőségekben van még olyan lehetőség, hogy a cm updater automatikusan frissítse a recoveryt. Ezt még nem mertem bepipálni.
Ja és a TWRP beállításaiban a pipa ki van véve a check signature helyről.http://kodolas.skoda-muszerfal.hu
-
veterán
válasz Just_Reboot #57884 üzenetére
Na szóval....elindítottam az Unlock-ot.Rendben meg is csinálta.Teljesen újrarakta a rendszert.Namármost....elvileg nyitott a BL.Azt hogyan tudom megnézni/ellenőrizni??
HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57913 üzenetére
Bootoláskor ott kell lenni alul egy kis nyitott lakatnak.
-
veterán
-
dannyl
addikt
Felraktam CM 12 alá Xpoesed-et TWRP-ből, meg az apk-t is. El is indul, de jó lenne ehhez egy gyorstalpaló, vagy valami leírás. Tudtok ilyet? Nem baj, ha angol. Ha megnyitom a progit, akkor mit lehet/kell vele csinálni? Bocs, hogy ma ennyit kérdezek, de rám jött a telefon moddolhatnék...
-
veterán
-
tranq
csendes tag
Sziasztok. Ilyen telefont szeretnék venni. De most csak egy 8gb verzióra van lehetőségem-pénzem. Az a kérdésem az N4 tulajokhoz hogy ez a mobil OTG képes-e? Mert akkor a 8gb nem olyan nagy érvágás. Köszönöm a választ.
The suspicious things are those that aren't suspicious.
-
t181
senior tag
válasz dannyl #57916 üzenetére
Ami telepítettél 'csak' egy keretrendszer, önmagában ezzel semmit sem tudsz csinálni. Ehhez kellenek modulok. Végtelen sok dolgot lehet vele csinálni az alkalmazások engedélyeinek állítgatásától az UI variálásáig szinte bármit. XDA-n vannak a modulok apk formában, ezeket kell telepíteni, majd az Xposed framework-ben engedélyezni kell a telepített modult. Újraindítás után működni fog. Röviden ennyi.
DE: lollipopra kb csak egy hete elérhető, szóval bugok előfordulhatnak, illetve figyelni kell, hogy az adott modul kompatibilis-e a készülékkel/rendszerrel/rendszerverzióval. A helyedben még hagynám, ha viszont mégis beleugrasz, akkor próbáld ki a Gravitybox-ot, ennek már van 5.0-s verziója, és így látni fogod, hogy mire is képes a keretrendszer.
-
t181
senior tag
válasz TheBikerider #57917 üzenetére
Gondolom PTP-ként van csatlakoztatva a teló, nem MTP-ként. Ezt kell átállítani. (szerintem)
-
veterán
-
t181
senior tag
válasz TheBikerider #57922 üzenetére
Akkor egyértelműen ez a baj.
Próbáltad másik portba dugni? Drivereket felraktad? (nekem működik rendesen az USB kapcsolat, de szinte mindig Airdroidot használok)Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
veterán
-
veterán
Sikerült Cm-et felraktam,viszont gapps-ot nem sikerült telepítenie.Tudtok linkelni valamit?
pa_gapps-stock-5.0.1-20150221-signed.zip
Ezt próbáltam,de hibát írt .
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57926 üzenetére
Eztrakd fel. A frissebb gappsokal gondok vannak.
-
veterán
válasz Just_Reboot #57927 üzenetére
Letöltöttem,de ezt sem sikerült felraknia.Ugyanazt írja ki.Lehet Én cseszek el valamit.
Lehet,hogy nem jó helyre másoltam be?
A CM-et a -belső tárhely-android..mappába másoltam,telepítettem és jó lett.A gapps-ot is ugyanoda tettem,de az nem megy valamiért. .[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ifkopityu
csendes tag
válasz Just_Reboot #57909 üzenetére
Köszi a segítséget.
CWM-el volt valami gond. TWRP-ből ment simán...
CWM-ben is van az ellenőrzés engedélyezés/tiltás, de mindegy volt neki, mindíg hibát dobott.Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57928 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehet én is ma frissítettem és simán felment a gapps. Csak én a Picot raktam fel.
ifkopityu: Szívesen
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #57930 üzenetére
Nem tudom én sem.A CM után kell valami extrát csinálni,törlés,engedélyezés,stb...mert én egyből próbálom telepíteni,de ERROR 70-et ír ki.
HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57931 üzenetére
CWM-ből vagy TWRP-ből telepíted? Egyébként nem kell semmi extra. Csak full wipe majd rom+gapps.
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57933 üzenetére
-
veterán
válasz Just_Reboot #57934 üzenetére
Nagyon köszi.
Közben egyet találtam és sikerült is.
gapps-lp-20141212-signedEz jó szerinted?
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
veterán
válasz Just_Reboot #57934 üzenetére
Szóval a CM és a Gapps,nehezen,de ki mókotam valahogy.
Kernelt rakjak -e rá másikat?És ha igen,miért?HARLEY-DAVIDSON
-
NTonee
veterán
válasz TheBikerider #57937 üzenetére
Ahogy Justreboot írta korábban, otg támogatású rom és kernel, valamint külső áramforrással megtámogatott Y otg kábel kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Van olyan szoftver,amellyel vissza tudom rakni a gyári rom-ot? A cmd-s megoldást találtam,de ezen kívül?Mint pl. a Samsungnál anno,régen,..Odinnal vissza tudtam rakni a gyárit.Tehát valami olyasmi progi?
HARLEY-DAVIDSON
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57941 üzenetére
Ha jól sejtem a Nexus Root Toolkit tud ilyet. Bár én se vagyok egy nagy mágus
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57938 üzenetére
Én csak undervolt és color kalibráció miatt cserélek kernet.
-
dannyl
addikt
CM 12 tapasztalat:
Másnál is csinálja azt, hogy a menügombot megnyomva megakad, és csak utána hozza be? Akárhányszor nyomom meg, akár egymás után 15x, akkor mind a 15x ezt csinálja. Valaki tapasztalt ilyet? Hellscore kernel van fent.
Illetve a GooManager folyamatosan feldobálja (már kikapcsoltam), hogy új ROM érhető el. De semmit nem tudok csinálni vele. Ezzel annyi van amennyit csináltam? Kikapcsolni a frissítés keresést, aztán ennyi?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57948 üzenetére
Az lehet akár 10 perc is. Nekem általában 1-2 perc.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók