- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57950 üzenetére
Ha csak forog, az nem baj, de ha folyamatosan újraindulgat, és kezdi elölről, akkor bootloop-ol. Akkor ott valami nem kerek.
-
veterán
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57952 üzenetére
Mostanra már azért jónak kéne lennie...
-
veterán
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57954 üzenetére
Nem vált be a CM?
-
veterán
válasz Just_Reboot #57955 üzenetére
Az első benyomásom és ami baromira feltűnt,hogy k....ra lemerült,tegnap este óta.A másik,hogy a Sim névjegyek miért nem jelennek meg itt sem?Emlékszem,amikor rom-olgattam annak idején,Samum volt,S3,2,5 éve kb.,akkor is ez volt,hogy a CM-ben egyszerűen nem voltak sim névjegyeim.Valamiről lemaradtam?Tehát van magyarázat arra,hogy miért nincsen?Annyira nem vagyok nagy digics mester, azért kérdem.Egyébként tetszik a CM.
HARLEY-DAVIDSON
-
Just_Reboot
addikt
válasz TheBikerider #57956 üzenetére
Mentsd a névjegyeidet a google fiókodba. Majd cm alatt ha bejelentkezel akkor meglesznek a név jegyek.
Nekem eddig szinte az összes telómon CM volt és hozták a gyári rom üzemidejét,G3-on még többet is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #57957 üzenetére
Azzal nem volt gond,hanem a Sim-el.Persze meg voltak csak a Sim-es nem.Érdekes.
HARLEY-DAVIDSON
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57956 üzenetére
A SIM névjegyek már rég elavultak, mint pl. a videókazetta. Ahogy a kolléga is írta, mindent tegyél google fiókba, és csak azokat jelenítsd meg. Bárhol, bármikor hozzáférhetsz a telefonszámaidhoz így.
-
veterán
válasz dannyl #57959 üzenetére
Tudom.
Van iCloud fiókom,van Microsoft fiókom,van BB,van Google,....stb. Annyi fiókom van,hogy na....
Csak régi módi vagyok és szeretem,ha minden működik úgy ahogy anno megszoktam. De a gyári Rom-on nincsen gond.
Na mindegy....elavult,vagy nem,működjön.
Videókazetta?Régi szép idők Narrátoros karatéjos filmek,Cápa,satöbbi.....[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
dannyl
addikt
válasz TheBikerider #57960 üzenetére
Nebassz! Most meghoztad a nosztalgikus kedvem! Elő is kapom a Részeges karatemestert
BTW a sok állítási lehetőségen felül nekem se jön annyira be a CM 12 Elég sokat vacakol: Menü megnyitása akadozik, ha hívnak, akkor kb .4-5 mp múlva ébred a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dannyl #57962 üzenetére
De kemény.Kb.30 éve láttam videón,narrátorosan.
Nekem az akku merült le Tegnap este óta 100-ról 50-re,oszt' semmit nem csináltam vele.Gyárival meg simán tökéletes.Lehet valami beállítás kell hozzá...nem tudom.Vagy a CM olyan,hogy eszi az aksit?
A gyorsasággal nem volt gond.Nem akadozott.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
t181
senior tag
válasz TheBikerider #57963 üzenetére
Én sabermoddal használtam kb egy hétig, és nem ette jobban az aksit másnál.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
Just_Reboot
addikt
Én nem tudom mit csináltok a CM-el,de nálam nem laggol nem merül.
-
dannyl
addikt
Az akksi kezelés nálam normális, bár az lehet kernel miatt is. Tegnap este 6 óta 20%-ot merült, pedig neteztem is rajta (chrome) elég sokat. (éjszaka standby módban max 2%-ot ha merült.)
Justreboot: A menü gombot próbáld már ki nekem pls. mondjuk a menübe be-ki vagy 6-7x. Nem két ütemben csinálja? Tehát nem folyamatos, hanem közben akad egyet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #57965 üzenetére
Az az igazság,hogy Én sem tudom mit csináltam,hogy nem volt tökéletes.Tehát már ketten vagyunk.
Nálam sem laggolt csak merült,nála (dannyl) pont fordítva.Nálad meg minden ok.
Valami nem kosher.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
helltp
aktív tag
Nekem egy hete van fönnt CM12, minden megy, gyors nem akad de úgy merül mint amit húznak, 1,5 óra kijelzőidőt bír, böngészéssel, 3g-vel auto fényerőn... Ajánlom hozzá a legújabb hellscore-t, 2 napja van fönnt, sokkal jobban bírja akkuval ugyanolyan gyors, bónuszként van knock-on. Régóta ez az első olyan párosítás amiben nem találok semmi nagyobb hibát.
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Just_Reboot
addikt
Kipróbáltam a Hells Doctor kernelt. Nagy külömbség nincs közte és a Hells Core között,szinte csak a Linux verzió. De sajnos előjött alatta az NTonee kolléga által említett töltés bug. Nem olyan drasztikusan, de lassabban töltött.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ifkopityu
csendes tag
Keresek egy opciót CM 12-ben. Ez benne volt a 10-es sorozatban, ha jól emlékszem.
A gyorsbeállításokban lehetett 1 érintéssel kapcsolni a 2g/3g között. Az nekem nagyon bejött, de most nem találom. Nincs is?
Az sem volna baj, ha az adatforgalmat is egyérintéssel lehetna kapcsolni, nem pedig a menübe vinne be.Amúgy eddig nekem működik. A telepítésnél volt gondom a recovery-vel, most pedig a google asszisztens nem fut, a többi alapvetően rendben van, akku merülést sem tapasztaltam, de erről majd kicsit több tapasztalat birtokában nyilatkozom.
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
veterán
-
ifkopityu
csendes tag
válasz Just_Reboot #57968 üzenetére
Ha már írtad, hogy Apex-et használsz.
Mi a plusz az Apex fizetős verziójában?
Nova-ból megvan a fizetős, de nemigen tudtam vele témákat állítani. Most megint felraktam az Apex-et, itt valamennyire működik. A stílusokat itt sem állítja, de legalább látja .
Nem tudom érdemes-e megvenni a pro-t.Ja és CM12-ben van egy téma beállító, de eddig nem találtam teljes értékű témát. Max ikonokat tudtam átállítani. Ez azért van, mert még nincsenek CM12-höz kiadott témák? Vagy csak nálam a hiba?
Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz! :)
-
Just_Reboot
addikt
-
veterán
csinálnám én,de már megint kínlódok,mert nem látja a gépem a telót.
HARLEY-DAVIDSON
-
Tjoke
tag
Szerintetek megérné okosórát venni?(Android wear-est vennék mképpen.)
-
veterán
Azt Te tudod,hogy mi éri meg neked.
Szerintem baromság,felesleges dolgok ezek.Más szerint biztos tuti jó cuccok és vagány,satöbbi....kb.semmit nem ér más véleménye ilyen kérdésekben szerintem.Van fölösleges pénzed,amit el akarsz költeni?Mert akkor tudok neked,török talpnélküli zoknikat.,vagy plüss,fej nélküli malackákat.
Mondjuk...nem okos,de van[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Tjoke
tag
válasz TheBikerider #57979 üzenetére
-
veterán
-
szezso15
addikt
Kicsit megkésve, de válaszolok. Látom már feldobtad, de azért elmondom, hogy szerintem pár helyzetben lassabb, mint a stock. Szövegbevitel például megfogja, de lehet, hogy a billentyűzet hibája, még nem tudtam kipróbálni mással. Ja, meg a hívásindítás nehézkesebb, mint gyárin volt, lassabban kezd el tárcsázni. Ami még feltűnt, hogy hiába állítok be saját gamma és egyéb értékeket pl. Tricksterben, reboot után visszaáll alapra.
Ezeket vettem észre egyelőre, még nem húzott fel annyira, hogy lecseréljem. Nálam is SaberMod kernellel megy, akksiidő azonos szerintem, mint a gyárin.
Jövőbeli tervem viszont egy AOSP ROM építése a 5.0.2-es forrásból (vagy újabból, ha lesz addigra), és csak pár apró beállítási lehetőséget belerakni. Sajnos a sebességre háklis vagy, és a CM nem domborít ebben, de mint mondtam, az AOSP igen.
*Hajrá Loki!* i15+
-
Beep78
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha a kijelzőt kikapcsolt állapotában bizonyos szögből nézem olyan, mintha áramkörök lennének rajta. Ez lehet, hogy nem eredeti kijelző?
-
t181
senior tag
-
bubi92
őstag
eddig kk-et használtam. de most nyomtam egy full backupot és úgy gondoltam betesztelném a LL-t. ezzel még nem is jelentene problémát, viszont látom sokan toljátok hells-core kernel-el. ezen a telefonon még nem cseréltem kernelt. tudnátok linkelni hozzá valami guide-ot?
-
bubi92
őstag
válasz Just_Reboot #57991 üzenetére
aha
-
bubi92
őstag
válasz Just_Reboot #57993 üzenetére
nagyon vak vagyok, vagy béna de, downloads-ra kattintok akkor ez jön be, itt nem találok aosp-osat. csak a kernel source -nál.
-
dannyl
addikt
Még mindig CM 12 + HC kernel kérdés: Az akadás megoldódott egy launcher cserével, de van még egy idegesítő bug(?). Mikor hívnak, kb. 3-4 mp-ig csak csörög a teló, de kép nincs. Aztán kapcsol csak be. Nincs semmi zavaró körülmény a fényérzékelőnek. Van rá megoldás? Vagy egyáltalán másnak is előjött már ilyen?
-
dannyl
addikt
válasz Just_Reboot #57997 üzenetére
Volt rá megoldás?
-
Gerdave
csendes tag
Sziasztok,
Vodafoneos vagyok, egy Nexus 4ben van a kártya. Bár a Vodafone oldalán szerepel a HD hang által támogatott készülékeknél a Nexus 4, én úgy tapasztalom, hogy soha nem használja ezt a hangkódolást a készülék. Ha átrakom a kártyát egy másik telefonba, nemrég kényszerből egy Xperia E-t használtam, a legtöbb helyen HD minőségű volt a hang, elég könnyű kiszűrni a különbséget. Van erre valami beállítás?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest