Új hozzászólás Aktív témák
-
csabsz13
aktív tag
nem értem a hozzászólásodat. szó sem volt garanciáról, futárról, stb. a kérdésben a házhozszállítás (oda írtam, hogy USA-ba) és értelem szerűen az USA nettó árhoz adódó állami (Florida) adó az, ami ebben benne van.
ha esetleg pedig ilyen irányú volt a hozzászólásod, akkor kéretik kiírni: "szarkazmus ON"
hozzáteszem, amikor rendeltem még nem lehetett tudni, hogy itthon mikor lesz elérhető. ha meglett volna ugyanez a cucc a mostani hazai nettó áron, akkor biztosan itthon veszem meg...ha a bruttót kellene kifizetnem érte, már elgondolkodnék.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
boletus
aktív tag
válasz csabsz13 #652 üzenetére
Sorry.
Mindenki ott vásárol,ahol jónak látja. A garancia számít-nem számít kérdése,és a pénztárca vastagsága-tudom- meghatározó. Mielőtt elszántam magam a vásárlásra,több ezer véleményt elolvastam a topicban.És,vártam egy évet,hogy meg tudjam vásárolni magyar garanciával. A topicban olvasottak döntöttek,vagyis egy bizonyos biztonságot ad a SAMSUNG garancia. Mivel még most is jóval száz fölött van az S3 ára,nem tehetem meg,hogy egy-két hónap múlva új készüléket vásároljak.Ezért fontos a garancia. Nekem.[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
válasz zebulon007 #653 üzenetére
az egészet a kinti ismerősöm tudta le, ő rendelte ott helyben (még a proxy programok sem segítettek abban, hogy itthonról rendeljek...).
mellé az amazonról rendeltem még ugyanoda a POGO töltőt, fóliát és egy jó tokot (BLUREX).AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
csabsz13
aktív tag
értem és megértem. csak nem tudtam felérni, hogy miért jöttél elő a garanciával.
ebben az esetben nekem nem is fordult meg a fejemben ez a kérdés, mert az ismerősöm hosszú távon kint marad, így ha nagy gáz van, ki tudom neki küldeni, hogy ott intézze a garit.AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
boletus
aktív tag
válasz csabsz13 #656 üzenetére
Másodszor is: sorry.
Amúgy,az ide-oda küldözgetéshez : no comment.
Mellesleg,ezért hoztam szóba a garanciát,és a 90.000.- miatt.
Nem irigységből. Az,hogy Neked ez az út a megfelelőbb,vagyis ha valami bibi történik,visszaküldöd Amerikába.........................................
Szép hétvégét. J. -
csabsz13
aktív tag
-
Terrorista
senior tag
Hello!
Gondolkodom ennek a tabletnek a vásárlásán.
Kérdésem, hogy vannak e zavaró gondjai, problémái gépnek? Recseg, ropog, leválik, kopik a ház, vagy lassul, szaggat, fagy az op. rendszer?
Magyarországon kívül honnan érdemes beszerezni?
-
boletus
aktív tag
válasz Terrorista #665 üzenetére
Csak egy válasz lenne az enyém. Ezért,nem sok a 600 vélemény - olvasd el.
Én,egy telefon vásárlása előtt több ezret,sokezret olvastam el,s még most is olvasom.(S4)[ Szerkesztve ]
-
csabsz13
aktív tag
válasz Terrorista #665 üzenetére
helló,
1,5 hónap alatt kétszer fagyott le (mindennapi használat mellett), ezen kívül csak nagyon pozitív tapasztalat van vele, kivéve, hogy e mellett a HTC Desire S (2.3.5 android) és a ZTE Grand X IN (4.1 android, ha jól emlékszem) idegesítően lassú
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Terrorista
senior tag
Abszolút. Én is így teszek, de itt az első 100-150 komment után meguntam. Nem szólt másról a beszélgetés, csak ipad 4 vs nexus 10 és ios vs android flamelésről vagy a cikkíró ekézéséről.
Gondoltam megkérdezem hátha valaki összefoglalja pár mondatban a lényeget.
És minden vélemény számít!
#csabsz13 - Köszi az infot.
[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
-
boletus
aktív tag
válasz Terrorista #668 üzenetére
Szervusz !
Azért nem írtam le a tapasztalataimat,mert 63 évesen már csak az alapot tudtam megtanulni,tehát az én hozzáértésem nagyon kevés.
Mindazonáltal a kijelző csodálatos,fotóztam 808-assal, SIII-as telóval,és most az új S4-ről töltöm át a jobbára természet,és gombafotókat. Tovább nem ragozom,mert kellően elfogult vagyok a saját masinámmal. Sietve hozzáteszem,nagyon is hobbifotós vagyok,de ezek a képek ezen a kijelzőn.............
Volt Samsung P1000 ; Asus Google Nexus 7 ; Asus TF 300 ; Sony X S tabletem,igaz mind csak hónapokig. Vártam a SONY X Tablet Z-re,egészen addig,amíg hozzá nem jutottam a Nexus 10-hez. Azóta nem várom. Itt van már,de .................
Még valamit,én Netre,és a multimédia részét használom,mindenféle "mókolás,buherálás"nélküli,gyári beállításokkal.
S nem utolsósorban,filmeket nézek........... nagy élmény,nagyon nagy.
Szia :J.[ Szerkesztve ]
-
rwbag2012
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az 1080p-s videók nálam picit szaggatnak. Próbáltam többféle dekódolási variációt a BS és az MX Playerben is, de nem az igazi a minőség. Valaki leírná nekem, hogy mire állította a dekódolási opciókat? A tablet beállításain is van variációs lehetőség videó lejátszás vonatkozásában?
-
boletus
aktív tag
válasz Terrorista #672 üzenetére
Nagyon szívesen !
Várom leveleiben a tapasztalásait,s nem utolsósorban,gratulálok a Nexushoz !Üdv,és szép hétvégét : János.
-
zistvan
tag
Sziasztok.
Lehet hülye kérdés, de ha megrendelitek haverhoz/ismerőshöz 90eft-ért new yorkba, utána sima csomagként haza postázza nektek a haver, itthon nem kell utána vámot, áfát fizetni? Nem "nézik meg" mi van a csomagban? Mivel külditek haza és kb. mennyibe van?
Köszönöm.
Privibe is írhattok.
-
Levente17
tag
Hello mindenki!
Azzal a problémával fordulok ide, hogy amikor bekapcsolt állapotban töltöm a tabletet ez történik(remélem látszik a kép)
Nem tölti fel csak kb. 10%-ot majd magától kezd merülni.Valamint nagyon felmelegedik.
Mindezt úgy, hogy minden ki van kapcsolva ami csak lehet.
Másnál is van ilyen?[ Szerkesztve ]
Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
Levente17
tag
Helló!
Már március óta megvan a tablet, úgyhogy már nem férek bele..:-D
Már régebben is volt ilyen de akkor azt hittem valami az árammal volt probléma vagy mittudomén.:-D
Nekem se szokott bekapcsolva lenni de néha muszáj.Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
rwbag2012
tag
Nálam egy ideje nem működik az alsó értesítő led, ami alapból fehér színnel jelez. Valaki tud erről valamit, mit lehetne tenni?
-
Zol77
aktív tag
Üdv,
érdekelne egy dolog a képnézegetéssel kapcsolatban:
Amikor lapozzátok a képeket,majd jön a következő kép,azt egyből betölti,vagy kicsit várni kell rá,hogy éles legyen?
Láttam most ismerősöknél különböző márkájú tabokon,hogy gyorsan lapozza a képeket,ezzel nincs is gond , de amikor lapozok egyet,látszólag villámgyorsan ott a következő kép,viszont kb. 1mp múlva kiélesedik a kép,azaz megjelennek az apró részletek is. Így ez elmondva lehet furcsa,de élőben nagyon zavaró.
A Nexusnál van ilyen?, vagy egyből ott van a teljes kép minden lapozás után?
köszi! -
boletus
aktív tag
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Lassan beadom a derekam (és még inkább a pénztárcámat) és beruházok egy Nexus 10-re.
Két talán ingerlő hatású kérdésem lenne csak:
1. Várható új típus / rev. érkezése, ami finomítana a mostani áron?
2. Honnan lehet a legjobb áron hozzájutni (áfát tudok visszaigényelni, de ha a külföldi még olcsóbb..)Előre is köszönöm a válaszaitokat és remélem hamarosan én is aktív (és talán még hasznos) tagja leszek a topicnak
-
Statikus
senior tag
válasz r6man123 #682 üzenetére
Hadd kérdezzem már meg, miért nehéz beszerezni?
http://www.speedshop.hu/termekek/68416/internet-tablet-samsung-gt-p8110-google-nexus-10-wifi-16gb-1-ev-eu-garanciaval.html
Mindhárom üzletben raktáron, 2 napon belül ingyen házhozszállítják, áfás, számlás 139900-ért.
Ez 110e + ÁFA. Usából becsempészve lenne kicsit olcsóbb, USA garival, persze csak, ha az ÁFÁt vissza tudod igényelni.Ha nem lehet a linket megjeleníteni, akkor sorry, töröljétek.
-
Statikus
senior tag
válasz MrPetya19 #687 üzenetére
Mindenkinek van vállalkozó ismerőse, aki a céges számlát el tudja számolni, így az áfa visszajár.
Ha megér +30-40e-t 16GB, akkor hajrá. Van akinek megér, valszeg én sem dugdoznék bele pendriveokat OTG-n.
Filmet nézni szerintem tök fölösleges egy ekkora tudású tablet, ilyen drágán, másra viszont miért nem elég 16GB?
Mire használnád? -
boletus
aktív tag
válasz MrPetya19 #687 üzenetére
Nekem pedig "sok"a 32 Gb. M.M.- ból,két hónapos,tokban tartott.
Hogy miért nem tudom kihasználni a harminckettőt ?
Net,zene,fotók,filmek nézése a YT-on. Elég idős (63)vagyok ahhoz,hogy ne értsek a "mókoláshoz,buheráláshoz",ezért "alapjáraton"használom. Hogy miért vásároltam meg a Nexus10-et ?
A kijelző egyszerűen bámulatos. S4-et használok(hobbi)fotózásra,felteszem a képeket bluetooth segítségével az N10-re,és álmélkodok.
Amúgy,bocsi,eltévesztettem abban a hitben hogy Te szeretnél vásárolni,de most látom hogy egy "terrorista"akarja a Tabot.[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz MrPetya19 #691 üzenetére
Egy évig volt SAMSUNG P1000-es,ezt követte az ASUS N7(kb.egy hónap),ezt "kicsinek" éreztem,jött az ASUS TF300,jó volt,szép volt,de..............., SONY X S Tab követte,elégedett voltam vele. Közben "hallottam" a SONY X Z Tabról,vártam rá egészen addig,amíg hozzájutottam a Nexus 10-hez. Azóta nem várok a Z-re,sőt,másra,másikra sem.
-
eddie1978
senior tag
Angol gari az itthon is gari?
-
Terrorista
senior tag
A terrorista már nem csak akarja, hanem birtokolja is a tabot!!
Ma hozta a futár. Ideért még múlt pénteken Angliából, de aznap nem voltam itthon, amikor először próbálták volna átadni a csomagot.
Rendesek voltak, a dobozba tettek egy átalakítót is a hálózati töltőhöz. A tokom, pogo-töltő pedig a hét vége felé érkezik, szintén Angliából.
A gép lenyűgöző. Első tabom. Szóval szoros lesz a barátság!
[ Szerkesztve ]
-
boletus
aktív tag
válasz Terrorista #695 üzenetére
Gratulálok !
-
boletus
aktív tag
Bánatos lettem,nem működik a töltés. Különböző aljzatokban próbáltam,eredménytelenül.
Garanciális,mindent kell visszavinnem ? Masinával,dobozzal,papírokkal...............
M.M. Szombathely. -
csabsz13
aktív tag
sajnálom! volt bármi előjele, vagy történt valami a tablettel, ami ezt okozhatta?
nekem eddig a legkomolyabb incidens, az egy kb.120 cm magasról (pult) lecsúszás volt, de úgy hogy szerencsére lapjával esett, kijelzővel lefele. megúsztamAMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
boletus
aktív tag
válasz rayman2006 #698 üzenetére
Köszönöm !
Fellélegeztem,a Tabnak semmi baja,az amerikai töltőfej nem működik.
Vásárolok egy másikat,mert mire a MediaMarktból "megfordul"a garancia..............
Megérdeklődöm ezt a dolgot,ha lehet,garanciában kicseréltetem.
Ugye,ezért fizettünk............nem is keveset.
Köszi a "szurkolást",ezek a készülékek........................egy-egy csoda.csabsz13: Neked is köszi !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest