Hozzászólok Aktív témák

 • Abu85

  HÁZIGAZDA

  Voltak a fenét minden programban képi megjelenítési gondok. Pont azért van a hardveres védelem, hogy ez ne fordulhasson elő.
  A TDR-t a Firefox alatt az NV is külön kezeli, mert az nem ehhez gondhoz köthető. Tipikusan a Firefox gyorsítása van túlbonyolítva. Ugyanez az AMD-nél. Ez tisztán szoftveres gond minden cégnél.
  Azért keverem ide, mert amit látsz a hírben azt a szoftveres védelem lassú beavatkozása okozza. Gyorsulnak a rutinok, nő a terhelés és beavatkozás sebessége nem változik.

  (#138) Loha: Ez fontos pont, mert az, hogy sokaknak hibátlanul működik, azt jelenti, hogy nem a driver a gond, hanem a hardver, és ezzel a szoftveres vezérlés.
  A TR ma sem szereti az NV-t. Nem véletlen ajánlja a cég, hogy akinek instabil az vegye le az órajeleket. A driver oldaláról már rendben van a játék, de annyira extrém a VGA-ra kifejtett terhelése, hogy nem mindegyik kártya bírja el. Szintén az a gond, hogy lassan reagál a védelem.

  [ Szerkesztve ]

  A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hozzászólok Aktív témák