Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Aki játszott a Lord of the Fallen játékkal, az meg tudná mondani, hogy lényegét tekintve ez miben más? Én a Lordsot PC-n toltam és nekem nagyon bejött, mind a hangulata mind a grafikája.
Gameplay video alapján ez is egy kombó alapú félig meddig taktikai HnS hangulatra és boss harcokra kiélezve némi elejtett sztorielemekkel.
Nekem a Lords bejött és video alapján nagyon hasonlít erre, mégsem okozott nagy vízhangot a sajtóban. Kb szegény ember Dark Soulsának volt bélyegezve...
-
joysefke
veterán
Itt ezt írja a teszt:
Nincs hosszas felvezetés, nincs narrátor, aki elmesélné, miként is került Kratos görög otthonából Midgardba, Odin birodalmába, nem rágja a szánkba senki, hogy ki is mellettünk az az apró kölyök, és hogy ki az a nő, akinek halotti máglyája áll fakunyhónk előtt. Elejtett félszavakból, dacos visszaszólásokból, tétova mozdulatokból is azonnal megértjük, hogy Kratos gyermeket nemzett
feltételezem a sztori résszel a legújabb játékban nem estek túlzásba, ami nem feltétlenül baj.
A City Interactive-ot ne vegyük a Santa Monica-val egy kalap alá.
A játékról volt szó, nem a fejlesztőstúdióról akik csinálták. A Bioware is tud újabban szemetet gyártani és vastyúk is találhat szeget
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest