- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Huha,kicsit erdekes velemeny akalult ki bennem a teszt elolvasasa kozben.Nemreg vettunk a baratnomnek laptopot samsung r528 es 123Ezer forintert 2200as pentium dual core processzort(1 mb l2 minusz de 100 mhz plusz a core 2hoz kepest),3giga ddr3 ramot,es az e-sata kivetelevel(ami nincs benne) ugyanezt az osszeallitast kaptuk,ledes kepernyovel es oszinten megvallva a design nagyon tetszett minden lanynak aki megnezte a gepet.a garancia arra is ket ev.Emellett nekem nagyon tularazottnak tunik ez a gep.
Bocsi de ez van...
[ Szerkesztve ]
-
efegyke
tag
Az a proci a t4400as.En is alaposan osszehasonlitottam elotte a 2procit es az eg vilagon semmi kulonbseg nincs a pentium dual core t4400 es a core 2 duo t 6500 kozott felepitesben a cachet leszamitva.Videoatalakitasban(avi-mp4) meg jobb is a plusz 100 mhz
A wifi valoban nem n-nes de oszinten:mi lanoztunk mar 6 an g-s wifivel es nem akadt a jatek,az atlag embernek meg nincs olyan szelessavu internetelerese otthon ami meghaladna az 54 mbites limitet.Itthon szerintem total kihasznalatlan a szabvany adta savszelesseg tobblet.
A bluetooth hianya pedig azert nem zavar mert vettunk hozza egy bluetoothos egeret amihez volt egy pici adapter amit ki se kell huzni a gepbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest