Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Win-Er

    újonc

    Köszönöm!

    Azt nehéz feldolgozni ,hogy hogy sikerült egy ilyen töredék százalékban előforduló szövődményt belegelni...
    Ahogy írta nemrég valaki ,igen az legtöbb műtött elvan ,éli világát ,már el is felejtette a műtétjét.. És azok találhatók meg túlnyomórészt ilyen fórumokon akiknek meglehetősen rögös a felépülés útja..
    Stieve és Hoppszi volt még itt gyulladással. Hoppszinak azt mondták steril a gyulladása.
    Ennyi fekvés és antibiotikum után csak elgondolkodik az ember. Vajon steril a gyulladás? Amit valószínűsítek..
    Most nem tudom azért tesznek e különbséget úgy hogy vannak gennykeltő baktériumok mert vannak nem gennykeltőek...? És hiába nem látunk az MRI felvételen gennyet ,hiába pumpálják belém a sok antibiotikumot ,mert épp egy nem gennykeltő ,a kapott antibiotikumra rezisztens organizmussal van dolgunk...?
    Diagnosztikai céllal nem végeznek feltárást és szerintem is hülyeség. Hogy mintát vegyenek ,hogy tenyészik e ki valamilyen baktérium.. Így viszont patthelyzet az egész.. Elvileg az ágynyugalom gyógyítja ,de elég nagy kihívás egyedül ez kivitelezni. Mert a vc-n kívül más egyébért is fel kell kelni ,nincs aki kiszolgálja az embert..
    Ebben a nyári melegben befeküdni több hétre ,hónapra az megint csak durva lenne..... A csavarozás az megoldás lenne ,nem volna mozgás ,elindulna ,vagy gyorsabban haladna az összecsontosodás...
    Csak kicsit félek tőle ,mert olvasok itt olyat akinek a csavarok után se lett jobb ,sőt rosszabb lett ,és a gyulladás miatt benne van hogy a csontosodás ugyanúgy nem haladna...
    Azért örülnék ha a "vasasok" közül ,vagy plusz még gyulladással ,vagy úgy mint én mezei sérvműtét utáni gyulladással küzdők vagy már gyógyultak is felbukkannának és megtisztelnének a véleményükkel!
    Köszönöm ,és kitartást mindenkinek! :)

Új hozzászólás Aktív témák