Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz #96302336 #25 üzenetére
Én annyira nem vok oda az ilyenekért(na jó engem is néha elkap)De a 8800GTX mégis egy elérhetetlen kártya volt számomra. Most meg jön az új gts, meg itt a gt. Így elérhető közelségbe kerül. Nekem nem is kell annál jobb. Szép is jó is . Csak most várhatjuk, míg minden ténylegesen megjelenik és akkor irány az apró részleg
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Ebit
addikt
Gratulálok a teszthez.
Jelenleg a mérések alapján, nincs a vga-k közül, egy sem , ami képes lenne DX10-ben a 40 FPS-t megközeliteni?
-
maskimx
senior tag
Jó lett a teszt nagyon, azt hiszem ideje lecserélnem a 7900gt -met
www.tacticalgamer.com
-
Gaboman
nagyúr
Nagyon jó teszt!
Meghajtom a fejemet a GT elött ez tényleg szédületes teljesítmény!
Tehát igazak voltak a külföldi oldalak tesztei is!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
törölt tag
Ez van. Ezt sajna el kell fogadni, hogy bármit is veszel, az kidobott pénz. szerintem a GTS még jó sokáig elég a játékokhoz, még a Crysis is bőven fut vele.
Én időben el tudtam adni a kártyámat, úgy jó két hónapja, egy 640-es GTS volt. Gondolhatod, hogy milyen boldog a mostani tulaj, hogy a GT mit is tud, jóval olcsóbban
Bár kicsit most is sajnálom azt a kártyát, mert igencsak jó kis holmi volt, egy profi és halk hűtése van. -
Felhasznalo9
tag
DirectX 10.1-es kartyak lesznek?
Ez a Crysis telleg ennyire sz@rul optimalizalt jatek?
[ Szerkesztve ]
-
^doctor^
csendes tag
Hát akkor simán veszek 2db 8800GT-t SLI-be rakomöket és a GTX meg az ULTRA sehol
ja és árban is olcsobban jövők ki!
Vagy jönnek ki az új 8800 GTX-ek meg 8800 ULTRÁK?
Ha a 8800GT ilyen olcsó és majdnem a GTX-et veri akkor a GTX-et meg az ULTRÁT nem fogják olcsobban adni?
Ha már itt vagyunk most állok gépvásárlás elött segitsetek
Várjak Januárig vagy most vegyek gépet?
Megvárjam az X48 meg az E8500-t? Vagy E6850 X38 lappal
DDR3 vagy DDR2?
Nem tudom eldönteni mejik a jobb döntés! Januárba jönnek új VGA.k? -
PPSH
őstag
válasz Felhasznalo9 #59 üzenetére
a tesztek nem hazudnak
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
feka007
veterán
Kíváncsi leszek még, hogy Crysisben hogy viszonyul a GTX a GT-hez, igyekezzetek vele, ha lehet! Nálam ez a játék a fő szempont, bőven nem érdekel, hogy Bioshockban dx10-ben gyorsabb 10 fps-sel...
-
.: JuSzT :.
addikt
A teszt a húzott órajelen futott ? Mert a táblázatban más van .
-
Muréna
őstag
nice teszt, bár én a szűrők nélküli crysis tesztre kiváncsi lettem volna nagyon
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
törölt tag
Nálam viszonylag szépen fut 1024-ben high-on egy tuningolt 7900GT-n. AA kikapcs persze.
Viszont az tény, hogy a Bioshock sokkal szebben fut, úgyhogy vehetjük optimalizációs problémának is.
Bár, ha azt vesszük, hogy egy dzsungelt kell renderelni, ahol az összes levél él fűszál geometria, és még mozog is, hát akkor inkább azt írnám, hogy nagyon is jól optimalizált.[ Szerkesztve ]
-
Muréna
őstag
válasz msgt.fubar #66 üzenetére
váá, és hogy jön a G92-höz a 768MB ram?
-
PPSH
őstag
sztem uj Ultra nem lesz folos is lenne amugy sztem vegyel X38-at most E6850-es es majd jan-febr. kornyeken meg tegyel bele egy E8500-t mert az X38 mar tudja kezelni.a DDR3-at meg felejtsd el csakha nem vagy milliomos
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Remington
őstag
azon agyalok h ha 320-as gts ennyire rossz a 640-es képest akkor hiába jön ki a gt-ből 256 megás olcsón, mert nagyon-nagyon gyenge lesz
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
feka007
veterán
Nem, csak DX10-ben megy ennyire szarul, XP-n flottul játszható gtx-en very highban. Az alacsony frame pedig betudható a látványnak, rohadt sokat kell számolnia a cpu-nak és a vga-nak, fizika és grafika egyaránt messze jobb a mostani szintnél.
-
Rhino666
addikt
256 / 512 MB, nem 768 MB!
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
ansell
tag
Crysis eredmények nem teljesen tiszták.
AF-et driverben állítottátok?
Nem egyértelmű az se, hogy hol milyen beállításokat használtatok. (főleg a második táblázatnál)
Very high-t XP-vel mértétek?
A beépített benchet használtátok?btw egy kis háziteszt
ITX konfig eladó!
-
juhi07
senior tag
8800gt jobb mint a GTX az igen Sok szegény ember kivágtak 120 ezer ft a 8800gtx re és késöbb a 8800gt ami szinte fillérekért van az meg legyözi a tesztekben......Sajnálom a 8800gtx tulajokat
Amugy Hajrá ATI hajrá ATI
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
aktív tag
Üdv kolégák sajnos fejlődik minden ezt el kell fogadni de engem nem hozz lázba az új kari,én a nagytestvérétt várom addig meg elpötyögök ezzel:/bocsi linkelni nem tudok!!!/
http://kepfeltoltes.hu/view/071101/gtx_www.kepfeltoltes.hu_.jpg**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
Tuco Ramirez
őstag
fLeSs, rudi, nagyok vagytok! Igazi profi, átfogó teszt, köszönjük!
Az nVidia igencsak feladta a leckét az AMD-nek ezzel a kártyával. Kiváncsi vagyok, mit tudnak majd nyújtani az új Radeonok vele szemben.WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Muréna
őstag
látom sikerült beletörni az egyik hűtőpöcköt a nyákba
-
Manitou
veterán
válasz Tuco Ramirez #79 üzenetére
Sok jóra ne számíts
-
Ebit
addikt
válasz .: JuSzT :. #64 üzenetére
Elején irták, hogy a az MSI OV példányt tesztelték.
PPSH
A teszben mért DX10-re értettem.
[ Szerkesztve ]
-
Ace Ventura
addikt
Javitom a hirdetésemet.8800GTS-t veszek 30K-ért.
Nagyon durván kicsontozott mindenkit.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
AMATŐR
őstag
-
Ebit
addikt
válasz Ace Ventura #93 üzenetére
Azért olvasd el, ez nem egy alapórajeles/referencia/ példány, valamint ha átmész a topicjába, látni fogod , sokan kinlődnak a GT-vel.
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Ace Ventura #93 üzenetére
Aki ennyiért hajlandó lesz eladni neked a GTS-ét, az meg is érdemli...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
muveszur
addikt
De ha már megvan a 300k-s lcd tv-d akkor már a menyországba fogsz járni +egy ps3-mal... Sztem amennyit beleköltöttem a gépembe az elmult félévbe, annyira szar gépet sikerült összeállitanom... mellesleg egy konzol bőven kijött volna belelőle, meg 4-5 játék... de ez már nagyon off.
-
keIdor
titán
Vártam már!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Blackhole13
senior tag
Itt 50 000-ért van!!! [link]
Am nemtudjátok mennyire emgbízható ez a bolt?
Aráait elnézve én kicsit gyanakvó vagyok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest