- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Hát ez így videón jól néz ki, de szvsz játékban használhatatlan lesz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
greenlizard
csendes tag
Tenyleg jo nez ki, szerintem is az iranyitastol fog fuggni.
-
tamikomac
senior tag
Ott van a szeren.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a Darth Vaderes videóval.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz callmeakos #5 üzenetére
Mondjuk egy dogfight. Nehezen tudom elképzelni, hogy ebben a sokaságban értelmesen lehet légi járművekkel harcolni (korábbi bf játékokból indulok ki)
-
tibaimp
nagyúr
Hú baszki, csoki lesz.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
callmeakos
veterán
Ja hogy így. Igen, látszatra káosznak néz ki, de meglátjuk.
Egyébként azt hittem hogy te is a "túl árkádos" irányítást hozod fel. Ahol megjelent a trailer, mindenhol volt minimum 1 komment ami ezt sérelmezi. Nem tudom mit gondolnak az ilyenek, de ahogy én tapasztaltam a második részben lévű űrcsaták is minden volt csak nem realisztikus. Meg azért csak egy SW dologrol beszélünk.
All→M8
-
Def26
félisten
válasz callmeakos #9 üzenetére
Hát most hogy így mondod tényleg elég arcade. De azért a bf sorozatokra inkább ez jellemző.
-
Sirandrish
legenda
DÁRTVÉDER OP
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RichieTri
senior tag
lehet, hogy szép(ezt nem vitatom)...bár nekem nem tetszik.
viszont ez a zűrzavar nagyon gagyi/bazári érzéseket ébreszt bennemlive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
alevan
őstag
Jöhetne egy csak légi csatás SW játék.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Buster17
addikt
Sok lesz a kamikáze jelenet.
Vader bácsi meg komoly
-
deakpeti
tag
LEGJOBB!!!
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
sultansmith
senior tag
Huuha... KELL!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
félisten
Csak egy botkormány kell és wroooooom.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
v!ct0y
veterán
Jól értettem, hogy 20v20 lesz ?
-
deakpeti
tag
En is ugy hallottam!az nagyon adna!!a 20v20
[ Szerkesztve ]
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
NomadND1
senior tag
Annyira éreztem, hogy el fogják bacni azzal, hogy megint négyéveseknek csinálnak játékot
Kellene egy felnőtt részleg az EA-hoz#18: azzal pont semmit nem fogsz itt érni
#13: majd csinálnak rá dlc-t
#9: talán játszani akarnak és nem csak nyomni a tűzgombot és nézni, hogy minden robban és lángol. Pár éve az ilyen z kategóriás játék lehetett max....[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Ezzel a grafikával kellene egy X-wing vagy TIE Fighter. Számomra ez így egyszerűen fosnak néz ki, nem az űrhajót irányítja a játékos, hanem a célkeresztet és az után megy az űrhajó. Ez már külső nézetben is zavaró, belsőben meg egyszerűen kiábrándító számomra. Bár lehet valakinek épp ez jön be.
A másik, mint többen is írták, ez inkább káosznak néz ki, mint szervezett akciónak. -
sultansmith
senior tag
Mert amúgy kötelékben kéne repülniük, vagy hogy? Persze hogy káosz, mivel az ember nem látja át, de ez is úgy van mint máshol: ha benne vagy, magától értetődő lesz az egész.
Egyébként nem arra mennél, amerre szeretnéd, hogy célkereszted legyen? ez kicsit olyan, mint hogy "nem az autót irányitom, hanem az autó kerekeit!"
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
NomadND1
senior tag
válasz sultansmith #24 üzenetére
Te sem játszottál az eredeti X-wing szériával
Squirrel: +1
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
válasz sultansmith #24 üzenetére
Látom nem igazán érzed át a problémámat. Ezek szerint Te abba a csoportba tartozol, akiknek ez jön be. Ezzel sincs baj, csak akik szerették és sokat játszották a régi X-Winget, TIE Fightert, azok mindig reménykednek kicsit, hátha kapunk végre valami hasonlót.
22# Sárkányvölgy: pont hasonlókat akartam én is válaszolni. Ehhez a játékhoz joystick max negatív stats-ra gyúróknak kell.
[ Szerkesztve ]
-
deakpeti
tag
Egyebkent tenyleg latszodik az hogy a celkeresztet iranyitod nem magat a repulot!!! Engem ez nem nagyon zavar annyi ne legyen mint a bf sorozatba hogy 2 tár egy ember te pedig 1 golyo vagy kb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest