- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Azert a mi oldalunkrol (user) is vannak wtf szituaciok.
Kertem egy project webapp servert (SharePoint Online) mert en vagyok a Project Admin (persze jogom nincs csinalni mert a SharePoint Adminhoz nincs hozzaferesem nyilvan)
Erre megkapom ugy a site-ot, hogy sima site owner vagyok semmihez nem ferek hozza PWA settingsben.
Ezt ket het alatt csinaltak meg (5 perces ujjgyakorlat amugy).
Mondom hat ez igy nem jo. Dehat site ownerkent mindent tudnom kell csinalni. Hat mondom majdnem majd ha beleraktok a Project Admin group-ba.
Addig pingpongoztunk mig az egyik megunta es site collection admin jogot adott azzal meg beallitottam en a sajat jogosultsagomat...New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Az o nezopontjukbol ugyanolyan mezitlabas user vagyok csak nekeme nem lehet hamukazni mert tudom mit nem csinaltak meg
Sokszor mar a ticketet is ugy kuldom el, hogy dev szerver beallitas screenshot minden lepesrol csak masolniuk kell. Biztos utalnak is erte csak ha nincsenek ezek akkor mindenen hetekig ulnek vagy valamit elkurbinalnak.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
En attol megyek a falnak, hogy olyanok allitgatjak ezeket akik 10-ed annyit ertenek hozza mint a mi csoportunk. Gyakorlatilag a ceg jobban jarna, ha mi sajat magunk allitgathatnank amire szuksegunk van mert konkretan heteket varunk hozzanemertes miatt lasd fenti pelda (es itt nem a burokraciara gondolok ezt a laufot mar beleszamolom mindig) csak hat ugye az SOD ( segregation of duty ) miatt nem lehet. Felreertes ne essek ha masik oldalon en ulnek en sem engednem.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest