Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz BiP #8889 üzenetére

    Igen, gondolkodtam peren, volt is ügyvéd ismerősöm, de tartottam a retorziótól, nem voltak egyszerű emberek. :(((
    De már korábban is szívtam egyet azzal a melóval, egyik éjjel fáradtan kicsit meghúztam a kocsit egy betonoszlopon, akkor 3 napra nem kaptam semmit, "pont" annyiba került a fényezés. :D De az tényleg az én hibám volt.

    De a multinál is megy a spórolás, a covid miatt idén áprilisban elhalasztották az éves emelést júlisra. Aztán szeptemberre. Ja, de csak szeptembertől, ezért csak októberben kapjuk meg. Ja, mégsem, októbertől jár, novemberben kapjuk. :D Én már nem hiszek benne, hogy valaha is megkapnánk. Természetesen minden egyes ilyen dátummódosításnál történelemhamisítás történt, visszamenőleg átírták a központi kommunikációkat, mondván, hogy mindig is erről volt szó. :DDD Ezzel mostanra gyakorlatilag ugyanannyi lett már az elmaradt fizuemelés különbözete, mint amennyit anno a fekete melón buktam. :D Csak most már nem fáj annyira.

    (#8892) Lenry
    Ez így szép történet lett a végére. :) Nekem is voltak kedves utasaim, pár tíz euróért szívesen pakolásztam a csomagjaikat.

    Plusz mikor mindenféle küldöttségeket vittünk, néha a sofőröket is behívták a nagy lakomákra, életem legjobb steakjét így sikerült elfogyasztanom. Legalább ennyi benefit volt a dologban, ha pénzt nem is láttam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák