Hirdetés

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz Diabolis #6819 üzenetére

    Ja, hozzám már szinte csak az kerül ami
    - a régi asztali gépről hogy megy át az IDE hdd-ről az anyag a laptopra (OneDrive, GDrive, Dropbox ezek szinte ismeretlenek vagy nem akarja használni), de nekem van USB3-as dokkolóm mindenhez!
    - vettek egy új linuxos vackot az Auchanben / Euronicsban / .húúú és társaiban és minden igyekezet ellenére még sem sikerült az a Windows telepítés és valami nem megy
    - vett valami régi sz@rt és azon valami nem megy, pedig már három rokon/ismerős/szomszéd is megszakértette és közölte vele hogy hülye vagy Béla! de kéne valaki aki "hivatalosan" is a szemébe mondja...
    - ja meg a leesett/leejtettem/lelökte a macska és rajta volt a (diploma)munkám/családi fotók/az univerzum minden titka de csak ez az egy példány létezett.
    Sima Windows telepítés már 1-2 éve nincs ami nem is baj, tök unalom az egész.

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák