Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diabolis

    tag

    válasz Diabolis #1939 üzenetére

    Na, kedves kolléga megvette ám a gépet. Össze is rakatta, vízhűtés végül kimaradt (Ennyi ráhatásom volt). Haverja jött, telepített, beállított, örömbódógság van.
    De jön ám tegnap, hogy "nagyon világos a gép" . Kérdezem ,hogy nem fekete házat vett? De, de túl világos .... 5 perc kérdezz felelek után kiderült, hogy a rakat RGB-s cucc fele kikapcsolás után is világít. Akkor nem világos baszod, hanem világít. Hogyan lehet azt kikapcsolni?
    Magamban elküldtem anyjába, ő finoman próbálta úgy fűzni a dolgot, hogy menjen át, és csináljam meg. Namegafaszom. Elmagyaráztam neki, hogy nem nyúlok bele olyan gépbe, amit más telepített (pedig de), szóval vagy visszaviszi a boltba ahol összerakták, vagy szól a haverjának. Esetleg bemászik a BIOSba, és megcsinálja magának (igen, kocsog vagyok :)) ).
    Mert ugye én hiába ugattam, hogy nem kell RGB RAM, a boltban azt mondták, hogy de :D Egyébként számít rám, ha valami baja lesz a gépnek. Mondtam, hogy számítson is, de jó vastagon, kiszállás 20 km-re 3000, plusz 8000/megkezdett óra.
    De én milyen kocsog vagyok azt hitte nekem kell a pénz. Kell is b+, ezért van két állásom, de ha már ilyen szarrágó voltál, hogy nem hallgattál rám és nem velem rakattad össze, akkor szenvedj. Amúgy meg nem nevezett boltban 10k az óradíj, és bevinnie is neki kell a cuccot, 2-3 nap egy vinyócsere is állítólag.

    Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

Új hozzászólás Aktív témák