Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz BiP #21074 üzenetére

    Na, akkor próbálom érthetőbben.
    Tivadart nem lehetett rávenni, hogy ingyen / kamatként jöjjön el fát vágni, elvégre neki az benzin a fűrészhez, meg különben is 2-3 óra munka. Az, hogy ő 3/4-ed évet késik a pénzemmel, az nem érdekes, de ő ugyan ingyen el nem jön. Sőt, ő ragaszkodott hozzá, hogy ezt teljesen külön ügyklnt kezeljük a tartozásától.
    A terve Tivadarnak valami hasonló lehetett : Gyorsan rávette a haverját, hogy a tartozásából fizessen nekem valamennyit, majd én abból őt ki tudom fizetni (persze kell mellérakjak azért), így csökken a tartozása miközben KPhez is jut.
    No, eljött felvágni a fát, én kaptam pénzt a haverjától. Majd egy másik adósom előkerült, aki átvállalta az én tartozásomat Tivadar felé (még ígyis tartozik nekem is bőven, ha kifizeti Tivadart, de ez másik történet). Innentől a másik ember tartozik Tivadarnak. Csak én tudom, hogy ezt nagyon nem egyszerű lesz Tivadarnak behajtani, ma többször is kerestem rajtam az ürgét, de mondtam, hogy őt keresse, ne engem :D plusz mondtam neki, hogy most átérezheti mit éreztem én, hónapokig.
    Az a durva, hogy az ötletet Tivadar maga adta, mikor átruházta másra a tartozását :D

    Az én szemszögemből, a fa felvágva, pénzt is kaptam, és Tivadar is elgondolkodhat, ráadásul a másik ürge is cseszegetve lesz automatikusan, szóval eléggé win-win szitu.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák