Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz KROK640 #18869 üzenetére

    Nem vagy vele egyedül, velem is csinálták. Majd közöltem velük, az nem pálya, hogy a szar anyagi helyzet miatt én fizetem a lakáshitelt, és házi OTP bankot játszok és puszira adok kölcsön... (Van előtakarékosságim, elő nyugdíjom is és sima megtakarításom is hála égnek többlettel biztosítva vagyok). (havi 100-150-es kölcsönök voltak a végén...). Imádom a szüleimet, de apám pénzügyekhez annyit ért mint én az atomfizikához nem egyszer óriási mínuszba tolva a családi kasszát.

    Átvettem a gyeplőt két évre kőkeményen megfogva a garasokat, nem szorva a pénzt. Ketten együtt most keresnek cc. 500-at és ebből 150 a hitelek/végrehajtások törlesztője, ~50 a számlák, a többit úgy osztják be ahogy akarják, de voltak olyanok, hogy berekedésig kellet kiabálnom mire felfogta, hogy müködik alapszinten egy végrehajtás, egy hitel... 2,5 éven belül nullásak lesznek... én meg nyugodtan tudom éldegélni a saját életemet, gyomorgörcs nélkül... :B

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák