Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silverboy

    aktív tag

    válasz BiP #16264 üzenetére

    Kor nem számít, nagyon sok 60-70-80-ast látok úgy Word-ot, Levelezőt kezelni mint, ha örök életébe ezt csinálta volna. :K Inkább affinitás csak, aki haladni akar, aki meg akarja érteni "mi ebben a nagy trúváj" az tudja használni, aki meg még a 80as évek Wartburgbűzös éveiben nosztalgiázik, annak te mondhatsz bármit, ufo vagy neki és a kompúter is az. (Mamám barátnője, vájding öreglány (érsd fiatalos). 2 okos telefon, tablet, szuper kis laptop... és akkor Felhívlak "tetszőleges modern csevegő (nem skype)" és akkor Tímvúveren megmutatod nekem majd? )

    #16266 hcl
    Erre egy példát tudok mondani, lenni ELMŰ (már Mészárosvillány) itt melletünk, lenni 1+ éve csak előfoglalás, minden mást, ha akarsz intézheted neten/telefonon/Appon, (5+ éve csak kártyával fizethetsz). És állnak sorba a kártyával, hogy befizessék mikor 3 kattintás... Fiatalok/Idősek/tökmindegy, viszont ki van írva a fekete ajtó az ELMŰ, a fotocella az irodaház bejárata... MINDENKI az irodaházba akar bejönni, pedig A1es molinón is fentvan, hogy elmű fekete ajtó! :U Ott áll előtte, azt bejön az irodaházba inkább... stb... Értelmezni nem tudnak az emberek, sőt a többség már olvasni sem hajnalndó... Ajtót tólni kell! 10p húzza... majd a biztonsági őr kibatyog és kinyitja... Eszébe se juttna tolni... (naponta előferdül)...

    [ Szerkesztve ]

    „Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”

Új hozzászólás Aktív témák