Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz Stauffenberg #84 üzenetére
Az Xboxszal csak egy sarkított példát hoztam fel. Az Xbox szó az igényeknek megfelelően bármilyen másik célhardver nevével kipótolható.
Természetesen soha nem létezik univerzális megoldás, de szélsőséges feladatra meg lehet találni a megfelelő, lehető legideálisabb eszközt. Ez két kategóriára oszlik.
1, a pénz nem számít, a feladathoz szükséges legjobb eszköz beszerzése.
2, ár/érték arányban a feladathoz legjobban igazodó eszköz.
És én itt nem tudom hová tenni ezt a gépet.
Mert univerzálisnak nem mondható (fix), speciálisnak sem, viszont drága.
De már nagyon eltértünk a témától.Megnéztem az általad linkelt ISO 6400-as képet. Szerintem jobb, mint amit a D5100 tud.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
optikus
senior tag
válasz Stauffenberg #84 üzenetére
iso 2k meg 6.4k nem izgat, az felolem lehet barmilyen, nem azert veszek fenykepezot hogy feny nelkul fotozzak.
a dpreview samplektol sosem voltam elajulva mert ok meg a valoban jo gepekkel is birnak xart alkotni
ez az iso200-as is csak elso benyomasra tunik jonak. de ha megnezed csupa kontrasztos vonalas dologbol all (fuggoleges oszlopok, sotet es vilagos valtakozas). a hatter egybefuggo kek, reszletek nincsenek, nem is kellenek (viz+egbolt), de ha egy kisit tekergelsz akkor latszik hogy a novenyzet mar milyen mosott, es ez nem az obitol van hiaba kepszel. de nem akarom ragozni, eddig amiket lattam kepeket es ki lehet nagyitani 1-1-re azoknal ugyanezt a mosast latom (plane ha van rajta novenyzet). itt van egy szett [link] foleg a napfenyesek erdekesek. van egy ket kep ami ugy ahogy pl [link] de megsem az igazi. persze mondom, lehet hogy az igenyeim magasak ez a baj, nem vitatomBuy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest