- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
Fain kis MSI laptop, de az Asus-t se utasitanám vissza
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Az alap VGA drivert használtátok, ami jár a a notebookokhoz ? Mert pl az MSI minimum 1600 ponttal jobban teljesít 3dmark05-ben, "normális" VGA driverrel. Az az 1600 pont meg szerintem nem annyira elhanyagolandó
Pl az MSI GX600 alapon kb ugyanezzel a konfiggal (C2D 2,2Ghz,512MB DDR2 8600M GT) simán 7400+ felett van 3dmark05-ben, a jobb VGA driver miatt.
Az meg másik dolog,hogy jobb driverrel+pici tuninggal simán veri a 200e Ft-al drágább Asus G2S-t ...[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Az ASUS (szerintem) jobb, de az MSI sokkal jobban néz ki (szerintem).
Grat, jóteszt lett.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2 üzenetére
bocsánat, nem 200-al,hanem 280-al drágább.
-
barnam_
nagyúr
Az Asus dizájnjában az nem tetszik, hogy nagyon messze van a billentyűzet a gép szélétől, elég kényelmetlen lehet úgy játszani, hogy ráizzad az ember keze a burkolatra...
Az MSI jobban néz ki, csak kár hogy elrontották a DDR2 rammal. -
rhonin
senior tag
válasz Darth_Revan #4 üzenetére
de mondjuk a gx600-ast jobb vételnek tekintem mert amit felróttak hibának a 700asnál hogy jobb oldalon van a hűtés kivezetve az a 600asnál hátul...
amugy nekem elég furcsa az a 700as amit teszteltek.. tök más a bekapcsgombja meg a gyorsgombok meg a hangszorórács is :S én azt hittem hogy a 700as ugyanugy néz nagyrészt mint a 600 de mondjuk hinni a templomban kell... -
Darth_Revan
veterán
rhonin: 1280x1024-en 4555 pont tuningolva a GX600
De,hogy a témánál maradjunk...520-580e Ft-on hülyeség kiadni egy olyan notebookért, amiben csak 1 VGA van, hisz már 300-350e Ft-ért lehet ugyanilyen jó teljesítményű notebookot venni...pl ott a MSI GX600, ami csak 300e Ft, és teljesítményben simán veri az álltalatok tesztelt 520e Ft-ot GX700ast, én meg személyszerint nem adnék 220e Ft-al többet egy rosszabb teljesítményű notebookért, hiába nagyobb a kijelzője, meg hiába adnak hozzá HD DVD lejátszót ...
520-580e Ft-ért inkább SLI VGA-val szerelt notebookot érdemes venni. -
anjani182
őstag
Üdv!
Nálam is járt már egy GX700, igaz az nem a gamer változat volt, hanem a lightosabb kinézetű, meg nem volt benne HD DVD olvasó, de a táska járt hozzá (megtarthattam ). Elég idióta táska, meg hülye színe van...az egér meg valami A4 Tech felturbózva.
Én az NFS Pro Streetet próbáltam rajta, nem valami szépen muzsikált. Nagyon hangos, és nagyon melegszik, az akksi sem bír sokat.
Tehát szerintem mindenki vegyen egy olcsóbb notit, egy PS3-at és egy LCD Tv-t
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Darth_Revan
veterán
válasz anjani182 #12 üzenetére
Az az egér egy A4 Tech X-750F. (Legalábbis a GX600ashoz ezt adják)
Nekem GX600-as van, Turbo gombbal valóban hangos tud lenni, de játékban kb semennyire se zavar Netezés+filmezés közben meg alig hallani a hűtőventit ...
Másik, hogy szerintem elég jó a táska...de végülis ízlések és pofonok[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
válasz Darth_Revan #13 üzenetére
Igen, X750, csak nem jutott eszembe!
Eladó a táska + egér
MOD: A GX600 akkuja is keveset bír?
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
G4ng3r
tag
Hihetetlenek ezek a gamer notebookok.
Majdnem feleennyiért is lehet hasonló tudású notebookot kapni,csak azt nem hívják gamernek...
A gamer kategóriába inkább a 8700M GT,vagy inkább a 8800M GTS/GTX illene.OMG - ASUS matricás MX518
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
Gamer notesz, aki ezt kitalálta játszani notit soha többé.
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Cloud_s
aktív tag
"plusz egy gamer gépén rendszerint komoly zene- és filmgyűjtemény is található" - Egy igazi gamer nem ér rá filmet nézni meg zenét hallgatni. Inkább valami khmm... erősen warezoló tag gépén fordulhat elő ilyesmi.
A 4200-as HDD roppant skót dolog az Asustól. -
Ijk
nagyúr
200k-ból kijön egy asztali, ami sokkal jobban teljesít, és bővíthető. Mellé meg munkára vesz az ember egy szubnotit.
Sajnos több a hátrány, mint az előny. 17" miatt azért nem valami kényelmesen hordozható, terhelve nagyon hangos a hűtés, könnyebben meghibásodnak, drágák. Nekem lassan 2 éve van asus a6vm, egy gef go 7300-al. Amikor megvettem még viszonylag jónak számított, most a cod4 egyedül 640x480 minden minimumon játszható. Mivel nem vagyok gamer ez nekem nem nagy gond, de nekik semmiképpen nem ajánlanék notit./人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
Most nem azért, de egy dell Inspiron 9400-ast 250-ért meg lehet kapni, és hát...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
lúzer
veterán
Nekem 17" a notim, cad miatt kellett, x1650 vga van benne, nagyo jó és olcsó is volt viszonylag.
És még játszani is lehet rajta.MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
drizzt1666
tag
Azért ilyen tudásért ennyi pénzt elkérni sztem lehúzás. Ennyiből TOP gépet lehet építeni, meg + egy normális moncsit venni. A fenmaradó dúrván 200 rugóból meg venni egy ps3-at, egy x360-at és ds-t
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
-
frankie!
őstag
válasz drizzt1666 #22 üzenetére
Vagy venni egy topgépet + 1 LCD TV-t.
-
Tuco Ramirez
őstag
Soha nem vennék játékrra notit. Arról nem is beszélve, hogy kevés dolgon lehet a számítástechnikai vonalon bukni, mint egy gamer notin. Egy év múlva szvsz a felét sem éri...
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
ígyvanferi
addikt
Tetszik ez az: "Ezen az oldalon vannak az fps-ek" alcím.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
No igen, valahogy nem az igazi egyik masina sem. De azért majd kíváncsi leszek, mi lesz a notebookokból akkor, amikor már a merevlemezekben sem lesz mozgó alkatrész.
-
premo
csendes tag
szerintem nagy lehúzás ez a gamer notesz gép. éredemesebb venni egy erős közép kategóriás asztali gépet, dolgozni meg egy egyszerű noteszt.
van egy MSI és egy Asus notim.
Asus 1x deszkacsere, négy éves azóta nincs baja. aksi évente elhalálozik, ez évi + 22eFt.
MSI 2x deszkacsere, 1X burkolatcsere, mert annyira gagyi kinai műanyagból van.van egy céges HP/Compaq is, atomerős műanyag tokozásban.
játszani nem éri meg notit venni, és kész.
-
mrzolee86
tag
vérbeli gamer nem fog laptopon játszani főleg ha az árából 2 asztalit is összedobhatna ami jobb xD
-
Fáraó
őstag
Ezek mellett csak a mobilitás szól, mert valjuk be, nem tudjuk csak úgy felkapni a sokkal jobb asztali gépünket, elutazni nagyihoz hétvégére, és esténként tolni egy jó kis game-t.
VIGYORRRGAZMUS.....
-
KrAt
veterán
Asus bejövős, de az MSI-n azok a lángnyelvek..
-
!Overdose!
őstag
" rácsozat-mintásak"
Szerintem az inkább carbon minta!Nekem az Asus nagyon tetszik és egy szebb világban létjogusultságát is látom!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Horbal
őstag
Meg ha már itt tartunk akkor az inkább tribal minta mint lángnyelves...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
sghc_toma
senior tag
húderondák.. meg marha drágák..
ezért szeretem a HP-t: jól néznek ki a gépei.. az aktuális csúcs bc illetve workstation modelljei mindig a legjobb mobil VGA megoldásokkal vannak szerelve.. mindezek mellett egész jó az akksiidő, és hát a minőség is nagyon ott van.. meg ugye az asis, illetve a renew gépek igen előnyös árúak..
[ Szerkesztve ]
in asm we trust
-
KrAt
veterán
válasz Darth_Revan #35 üzenetére
Akkro asszem veszek is egyet
-
Bundás22
őstag
7000 pont 3dmarkban?
nekem a régi gépem adott ennyit(pont ennyit), és far cry ban is
3200+ 3K
a8n-e 8K
2X512 ram 7K
7600GT 12K
táp 5K
ház 1,5K(vagy kukázol)
bill: kukázol, vagy már van
egér: kukázol, vagy már van
monitor(CRT)17" 6K(vagy már van,vagy kukázol)
3+8+7+12+5+1,5+6=42,5K
ez meg 580ezer Ft
540 ezer ft kérnek a hordozhatóságért, és még nem is tunningolható, nem bántásból mondom drága dolgok ezekEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
s3nki
csendes tag
Üdv Mindenki!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat, mivel hónapok óta egy ASUS notit nyúzok.
Szóval ez egy gamer noti, de én pl. sosem játszottam vele. Emiatt nem teljesen értek egyet a cikk zárszavával sem, miszerint egy ilyen gépnek nem nagyon van piaca, van, de talán nem pont az amire szánták. Az persze igaz, hogy ha játékra keresünk gépet, akkor harmatos. Én azonban olyan gépet kerestem, aminek elegendő teljesítménye lesz arra, hogy egy szövegszerkesztő, egy html szerkesztő, és Photoshop elfusson egymás mellett, ne szoruljak meg memóriával, tudjak útközben is dolgozni, vagy ha éppen nincs semmi dolgom, akkor akár TV-t is nézhessek. Egyszóval asztali gép helyett kerestem valamit, és nem találtam egyetlen olyat sem ezen kívül, ami az akkori otthoni gépemet kiváltotta volna.
Az ASUS-t használva lett egy valóban erős mobil irodám, amihez a gyártó egy hátizsákot is adott, így nyáron is kényelmes, mert amikor felülök a motorra a hátamra csapom, és már mehetek is.
A gép szinte tökéletes. Két problémám van vele csak. Az egyik a numerikus billentyűzet hiánya, de ez szokható. A másik, a nagyobb probléma, hogy nincs hozzá normális VGA meghajtó. Az NVIDIA oldalán egyáltalán nincs, onnan a gyártó lapjára irányítanak, ahol viszont csak egy meglehetősen régi driver vár. Ez a driver viszont szeret kékhalálba menekülni a munka elől. Ez leginkább (de nem kizárólag) olyankor fordul elő, ha előveszem a gépet, bekapcsolom, és boot közben nyomom rá a tápot. Ilyenkor a rendszer betöltődik, megy kb. 10 percet, utána memory dump következik. A Vista javaslata restart után az, hogy cseréljem le a VGA meghajtóját. Köszi!
Feltettem rá újabb, mókolt drivert is, de annyi volt neki, mint halottnak a csók.
Sokáig gondolkoztam, hogy írjak-e cikket a gépről, de vagy időm vagy kedvem nem volt hozzá, így nem született meg az írás. Most kedvet kaptam, lehet, hogy mégis írok. Igaz, így nálunk már csak másodiknak jelenik meg a cikk, de nem baj.
Még valami a végére amit lefelejtettem. Az a kép, ahol igyekeztek bemutatni, hogy mennyire hátra került a billentyűzet nagyon csalóka. A képen a billentyűzet előtti rész majd kétszer akkora, mint maga a billentyűzet, a valóságban pedig inkább megegyezik a csuklótámasz, és a billentyűzet mérete.[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
válasz zsoltee10 #42 üzenetére
jó de ha ugyanazt a teljesítményt kapod? azonkívül az általam elméletben kikukázott gép(amilyen nekem volt), alkatrészeinek átlagéletkora max 1,5-2 év lehet, csak nem megy tönkre nézz utána az aprókban kábé ennyiért össze lehet rakni, sőt ha jól alkuszol akár 35 ből is
akkor fogsz megdöbbenni ha amikor egymás mellé rakjuk a kettőt, én a 42 ezres gépen kényelmes nagy billentyűzeten fogom tolni akármeddig akár két napig egyfolytában, neked meg negyedóra múltán túlmelegszik a 600ezres laptop és szaggat, vagy lemerül az aksi(ez mégjobb) a korrekt lcd kijelzőről meg lehet vitatkozni én a crt-t szebbnek találom csak mondtam sokat elkérnek a mobilitásért, 600ezer, és fél év múlva elavulEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
premo
csendes tag
'kiváncsi vagyok, mi lesz a notebookokból.......'
-agyi implantátumok lesznek, mi más.
-
Versus
senior tag
Most realista nézőpontból belegondoltam hogy mi van akkor ha a 6 kilós Asus laptopon bármi apróság tönkremegy garanciális időn belül.
Na akkor aztán tolul az adrenalin !
Premium Vintage
-
mazda626
addikt
Teljes mértékben egyetértek a cikk címével. Sokat kell fragolni egy ilyen notiért.
-
Darth_Revan
veterán
Figyelmedbe ajánlom a www.laptopvideo2go.com oldalt, ahol jól működő, új driverek vannak NVidia GPU-s mobil VGA-khoz.
Én is innen töltöttem le drivert és tökéletesesen működik. Egyetlen hátrányuk,hogy többségük nem WHQL támogatott...de kb nem is érdekel, mivel jól működnek.[ Szerkesztve ]
-
hzcs
senior tag
Csak 1 olyan notit mutass, ami olcsóbb egy teljesítményben hasonló használt gépnél. UGye hogy nincs... Ezért teljesen felesleges megmagyarázni, hogy az asztali olcsóbb, sokkal olcsóbb. Tudjuk. Aki laptopot vesz, nem azért veszi, mert olcsó.
Egyébként abból a szempontból igazad van, hogy játékra nem noti kell. (bár valakinek a munka is játék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest