Új hozzászólás Aktív témák

• LordX

veterán

válasz Rive #47 üzenetére

Stimmelnek a számaim, úgyhogy fogalmam sincs az egészről. Értem. Hogy erre nem jöttem rá magamtól :U

Nincs az nV-nek ilyen embere, és tökéletesen elképzelhetetlen egy olyan cégtől, ami a fél iparágat (<- tessék, köss bele, hogy még 1%-át se) kereszbe lenyelné pénzügyileg, hogy legyen ilyen embere.

A "kivették"-et is úgy kell értelmezni, hogy tényleg nem látták előre, hogy bénák megcsinálni vele, csak már a tervezés végén jöttek rá.

Végig a Cx procikról beszéltem, véletlenül sem a Isaiah-ról. Azok vannak teletömve mindenféle 3. generációs feature-rel. Valamint már tudod az Isaiah-ról, hogy sehol nincs teljesítményben, bár még egy darabot nem lehetett megvenni a piacon.

A HT egyedüli és kizárólaos tulajdonosa az AMD, nem része a konzorciumnak az nVidia.

Ha így állsz hozzá - Jah, hogy a tények attól függenek, én mit gondolok? Hurrá! Akkor holnap a VLIW-t találták fel 2 évvel korábban, mint a szuperskalárt. És a Transmeta processzora x86-os lesz. (Gy.K: nem az, a "BIOS" része egy x86->VLIW JIT fordító) Jövő héten meg fordítva. Nyárra meg talán a németek nyerték meg a világháborúkat, de még kitalálom pontosan.

Optimalizálatlan vagy kellemetlen kódon - Jó, legyen. Akkor fordíts GCC-vel standard kapcsolókkal. Érdekes módon a VLIW-s ellenpéldát nem cáfoltad.

Új hozzászólás Aktív témák