- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
"Vagy inkább az a szégyen, hogy a tv gyártók a legszarabb megoldásokat rakják a tv-be és csoda, ha az os akad. Miközben a több éves belépő telefonokban erősebb hardver van töredék áron."
Mert a TV gyártó ha egy kész rendszert rak a TV-be, megspórolja a szoftver fejlesztési költségét, és ha 2GB memória helyett csak 1GB-t rak be, azzal is spórol pár centet. -
Georgexy_hun
tag
válasz
Dragon3000 #30 üzenetére
A WEBOS-t is mar több gyártó használja. Csak errefelé nem jut.
De én is csak néha használom. Az LG C1-en is van egy Nvidia shield tv a másik TV-n neg Fire Cube. Egyszerűen a nekem kellő appok főleg Androidra vannak nem webos-re. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dragon3000 #27 üzenetére
" ... választanának mást ... " - mit? Én nem tudok más - bármilyen készülékre rátehető - rendszerről. Szóval vagy készít sajátot - nem két fillér - vagy elfogadja az egyébként valószínű nem túl durva hw. követelményeket.
Egyébként kísértetiesen hasonló a helyzet az autóknál. Ott is a "millió dolláros" autóban úgy akad a rendszer, hogy abba már egy noname kínai telefongyártó is belepirulna, még sincs változás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Erre írta gmisi93, hogy már rég meg kellett volna szabni a gyártók felé a min. hw. igényt. Akik ezt nem tudják megugrani, azoknak viszlát!
Annyira egyszerű (lenne), mégis megy itt a szerencsétlenkedés. -
makkmarce
őstag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
pedig nem, mert amíg java-ban , ócska garbage collactorral kontárkodnak, addig bármilyen hw-t, tehetsz alá, mindig baj lesz vele. Mivel a célhw renderel és dekódol, egy kb 64mhz-es proci elég lenne 1gbyte rammal(csak hogy elférgjenek a képek a menüben, meg a stream buffer). Ha jpeg-et is tudna a hw dekódolni, akkor 4mhz is bőven sok lenne rá.
Kb ennyi kéne, ha nem lenne tele az egész bloatwarrel. -
makkmarce
őstag
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
nem, amit tudnia kéne a TV-nek, azt azzal a HW-el illene tudnia. Nem csoda, hogy az OS akad, ha az OS szar sajnos. Bármibe lefogadom, hogy a fele erőforrást az ócska telemetria viszi el megint.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Dragon3000 #17 üzenetére
Én sem értem, hogy miért ennyire gyenge sok modell esetén a hardver, pedig egy tényleg okos tv-vel igen nagy piacot lehetne fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google elismerte, hogy a Google TV-vel komoly problémák vannak, de próbálják orvosolni a bajokat.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest