Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
Ja, hogy eloszereplos. Azt mertem gondolni, hogy graffikailag mar itt tartunk.
-
etohun
aktív tag
Sajnos nekünk pc-seknek nagyjából csak egy grid autosportsunk van, bár az ütős lett.
[ Szerkesztve ]
-
rodrigez
senior tag
Hehe, ez ötletes reklám volt.
-
ripla
addikt
a zene nagyon nem jön be, úgyhogy végig sem néztem. nálam a zene ennyit jelent.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ígyvanferi
addikt
válasz energy4ever #1 üzenetére
Viccesen hangzik, hogy élőszereplős. Én csak néhány autót láttam. Ja meg pár tehenet, lehet miattuk élőszereplős?
-
rodrigez
senior tag
válasz ígyvanferi #7 üzenetére
Most Te, hogy írnád, amikor nem renderelt és valódi sofőrök csapatják a lucernásban?
-
Andrew_31
Modder
Nagyon jó a reklám.
mlinus.:Project cars-t már nagyon várom.[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
azért egy ingame videot megnézve se néz ki rosszul
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
GeryFlash
veterán
Grid gyenge lett, de lesz project Cars.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Taarabt07
csendes tag
Nem rossz végülis, de én a The Crew-et jobban vàrom. Oktòber elején veszek nextgent, még nem tudom, hogy melyiket, de ez a jàték jelentősen befolyàsolja a vàlasztàst... Forza <3
pf10
-
Gomez86
őstag
"Forza Motorsport széria legújabb részének"
A Forza Motorsportnak csak jövőre lesz új része, mert ez ahogyan a videoban is látható semmilyen szinten nem motorsport.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Szivesen, de szólok hogy ez csak erről szól... Autótörés jó fizikával, így fontold meg jól...
(viszont van egy csomó mod [Pálya, jármű] , meg egy txt átírásával is lehet ezer lóerő fölé menni stb + ai amíg a cpu-d bírja.)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rigormortiis
veterán
Ne tévesszük mær össze a FM szériát a horizonnal. Amaz szimuláció, ez meg árkád száguldás. Abból viszont a legjobb, az előző generációban magasan a kedvencem volt a sok nfs között.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
pakriksz
őstag
válasz Rigormortiis #20 üzenetére
dehogy szimuláció... konzolon eddig max félszimulátor jelent meg, arcade és szimulátor keverék.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Gomez86
őstag
Igen, teszteltem este. Szerintem csinálja amit ígértek, szóval elégedett vagyok. Megvárom amíg ki lehet próbálni a multit (bármilyen formában, akár Terep2 szinten ), és ha az is jó, akkor van +1 vevőjük.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
ledgeri
nagyúr
Saját tapasztalat: i5-2400, és 6850 max 4 ai+én.. és már 20 fps... (nem tudom még, hogy a VGA, vagy CPU-e a hunyó, de volt mikor felvettem belőle és a video encoding cpu használata erősen kihatott az fps-re, nagy esélyel az a limites... Egyszóval inkább co-op lesz abból mint igazi sok fős mult...
De ha lesz, szívesen csatlakozok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest