Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Mezei az, amiből van Mo.-gon mondjuk tízezernyi, globálisan többmillió. Ami mondjuk számok alapján esélyt ad a Kovács Jakab Kiskunhátsóborzasztói rajzolónak, hogy havi 1+ adásvételi tranzakción és 50+EUR valós bevételen legyen túl. Abból, hogy globálisan 40-50'000 gazdag mire haknizik, max azoknak lesz konkrét bevétele, akiknek valahonnan neve is van.
Ahogy írod, igen, a hagyományos út még drágább, de ez se tűnik nekem "ugorjunkbele home office mellett és csináljunk havi +500EUR-t" ügyletnek.
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Jó, de mennyi? darabonként 80EUR rémesen sok, ha mezei fogyasztó a megcélzott közönség.
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen épp ettől tartok én is. Feltehetnék pl egy csomó szép fotót, de ha nekem kell perkálni a helyért ilyen vastagon, akkor totál esélytelen. A csókosoknak, akiknek megszervezik, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt kipengessen a sz.rjáért többtíz-százezer $-t, jól megy. De amíg nincs az alkotóknak legalább kezdésképp egy ingyen belépő, addig ez igencsak birkanyírásnak tűnik nekem.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Köszi
Ez egy elég bonyolultnak tűnő megoldás egy viszonylag egyszerű problémára. Mondjuk ha digitális dolgok millióit kellene villámgyorsan eladni, akkor jó megoldás lenne, de így, hogy havonta egy dolgot adnak el, így értelmetlennek tűnik a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest