Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Mezei az, amiből van Mo.-gon mondjuk tízezernyi, globálisan többmillió. Ami mondjuk számok alapján esélyt ad a Kovács Jakab Kiskunhátsóborzasztói rajzolónak, hogy havi 1+ adásvételi tranzakción és 50+EUR valós bevételen legyen túl. Abból, hogy globálisan 40-50'000 gazdag mire haknizik, max azoknak lesz konkrét bevétele, akiknek valahonnan neve is van.
Ahogy írod, igen, a hagyományos út még drágább, de ez se tűnik nekem "ugorjunkbele home office mellett és csináljunk havi +500EUR-t" ügyletnek.
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Jó, de mennyi? darabonként 80EUR rémesen sok, ha mezei fogyasztó a megcélzott közönség.
-
t72killer
titán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Pontosan. A múltkori NFT-s cikken felbuzdulva elkezdtem utánajárni, hogy ok, hogy lehet ebből egy kis mellékest keresni. Ott hagytam abba az olvasást, hogy kerálj egy ETH-wallet-et, fizess be xy oldalra (nem ám hogy az eladott termékből vesznek le mondjuk 5-10%-ot és az elég a megélhetésükre) és még viríts is egy csoda művészjelentkezést hogy méltóztassanak felvenni.
-
t72killer
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Igen épp ettől tartok én is. Feltehetnék pl egy csomó szép fotót, de ha nekem kell perkálni a helyért ilyen vastagon, akkor totál esélytelen. A csókosoknak, akiknek megszervezik, hogy valaki nagy nyilvánosság előtt kipengessen a sz.rjáért többtíz-százezer $-t, jól megy. De amíg nincs az alkotóknak legalább kezdésképp egy ingyen belépő, addig ez igencsak birkanyírásnak tűnik nekem.
-
t72killer
titán
Felőlem kimaradhat, én meg szeretnék paint-es firkákat darabonként 4-500$-ért eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Suzuki topik
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest