Keresés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz fer #2792 üzenetére

http://www.youtube.com/watch?v=fulePIWDB_8&feature=player_embedded :B

Kergeboci:honnanvettédesertshipet??? :D Azt kajtatok most mindenfelé,mármint az ecigionline.com-os,Joye változatot,18 milisben...
    Alig várom,hogy árut kapjanak,6mg-os van csak,de beszopiztam belőle eddig másfél milit HALmizerből,sajna eszi...Viszont jobb is,kiadósabb is BUD-ból,csak ma gondoltam egyet,első éles egésznapos bevetés a HAL-nak :)
    De ezek után,már elzavartak a p...ba az analógos kollégák,akkora füstöt nyomtam+meghörögtettem a cuccal egy 2 doboz barna szofis kollégát(aki nem mellesleg rögtön amint levegőhöz jutott,rögtön kérte a megfelelő webcímeket rendelni magának és a lányának,+2 fő :) )
    Viszont a HALmizer át fog térni itthoni élvezkedésre,mert nem tudok erősebb desert shipet,2 hét múlva jön csak az ecigionline-be,úgy mondták,ugyanilyen gyengét meg nem akarok,bár finom,de csak pazarlom,nem kéne megutálni.Budból meg megvan 1 nap úgy 1 tartállyal,hogy még marad is,jól bánik az anyaggal az új szállal by eliquid.hu,és torokhatás is akad.
    HALmizer is ad torkost,de az a baj,hogy az sok lötyivel éri el(mivel benne áll a szál),így ára is van,plusz sokkal töményebb ízt is ad,ami nem mindig jó.A BUD meg kevesebb anyagot gőzöl el,jobb hatásfokkal,sima szívás,1 slukk használata mellett nekem MEGVERI a Halmizer/Helixet!Persze a HALmizer az elve miatt minden vad eljárást kibír,lehet tolni neki akksitiltásig úgy,hogy az ember ki se látszódik szinte a füstFELHŐBŐL,analóggal még hasonlót se lehet szemkigúvadva se :DDD

[ Szerkesztve ]

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák