Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz wwenigma #6250 üzenetére
Én is jobban ellenőrizném a liquid-forgalmazókat, de azért nem kötném gyógyszerész-végzettséghez az ezzel történő kereskedést. Vagy ha mégis, akkor odafigyelnék rá, hogy jóval olcsóbb maradjon, mint az analóg. Nem (csak) önérdekből, hanem mert egészségesebb.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
ithomas
őstag
És szerintetek azokkal a kereskedőkkel mi a helyzet, akik kihelyezték a székhelyüket, és az egész cég bejegyzését pl Angliába?
A Maximum Smoke pl pont ezt tette, de nem tudom, hogy jogilag ezzel teljesen védve vannak -e.
Főleg h előbb írta itt valaki, hogy a vámon a saját fogyasztásra szánt likvidjét is elkobozták.Real eyes realize real lies!
-
ati2
őstag
Az mi a szartól van, hogy a sima meze EGO aksi mostanában zárlatot jelez a 0,2-es huzallal tekert kazánra akár 8 menettel is?
At EGO-C Twist meg simán meghajtja, a gőze sem meleg... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz interstate76 #6251 üzenetére
Ez nem rólad szól, ez arról szól hogy az ecigi miatt pillanatnyilag sacc/kb 10-15milliard forint kiesése van a költségvetésnek. Ezt nem tudjak behozni az esetlegesen rátett jövedéki adóval, gondolj bele hogy 2ml a napi adagod ami max 2-300ft. Erre kéne 5-600ft adó hogy ne legyen kiesésük...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
fer
őstag
válasz ithomas #6252 üzenetére
Remélem ez az egész herce hurca nem érinti az EO-t! Akik meg kihelyezték a webshop-kat olyan országba ahol toleránsabbak az efféle dolgokkal, jól tették, ez a razzia nekik kedvezhet is!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
A 0.2-es huzallal tekert Helixet, én mind a mai napig nem tudom használni az Ego-T aksimmal, mert letilt, egyébként minden más (nem eredeti Ego aksival) működik! Ezt már megírtam egy fórumon, de senki nem akarta elhinni, már azzal is vádoltak, hogy egyáltalán ellenálláshuzalt használok, azt válaszolták idézem "az igazam bizonyítására réz drótot használtam"! Szóval akkor az esetem nem egyedi Ez már több mint fél éve volt, és erre még bleki sem tudott magyarázatot adni a nagy tudományával!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
zho-lee
addikt
A helixem, ami 0,2-es huzallal van tekerve, és koppra rátekerve az akkura (tudom nem jó -véletlenül sikerült) nem fűt, hanem csak villog. Mintha lemerült volna.
De ha meglazítom egy hajszálnyit, elmegy még estig/éjfélig ugyaz az akku.
Ezen a hibámon kívül megy rendesen, 1,5 szál duplán, 0,2-es huzallal tekerve."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
BandiHUN
veterán
500ft egy multiméter,gyerekek...itt pl.a művházba jönnek minden héten ilyen szórólapos "100ft-osok",499 a multiméter,mondhatni ha az elemért+az új mérőzsinórért veszem,akkoris ajándékár,biztos máshol is vannak ilyenek,vagy piac.Két mérőcsúcs összeérint 200ohm-ra állítva,hogy mennyi a mérőzsinór alap ellenállása,majd patron mér,alapellenállás kivon,meg is van,mennyi az annyi.
Egyébként az akku is öregszik,az is lehet tiltás oka,a másik pedig,hogy gumit lehet szerezni egy kiszolgált vatelinesből,ha szétette a lötyi,és be van nyomódva.Aki nem barbár,a többi rész szétszedése nélkül cserélheti,forrasztópáka sem muszáj,ha valaki finom,persze ajánlott.
Az akksiban ugyanis a középérintkező vezetéke van olyan hosszú,hogy ki lehessen húzni a középérintkezőt a meneten kívülre...
Itt jön annyi,hogy igazából érdemes leforrasztani a középérintkezőt a gumi cseréjéig...az első ok,hogy úgy könnyebb a gumit kivenni,és az újat feltenni.A másik,hogy ígyis-úgyis az a forrasztás fárad,ahogy az akksira ez-az tekerve van,mozog a huzal a középérintkezővel együtt,elengedi.
Most vettem 8db mindenféle rossz akksit 5 rongyért,nem sokat használtak,szinte mindnek EZ volt a baja,úgy,hogy a gumi egyben volt csak látványosabban leharcolt...no comment.Most,az 1 törött kivételével van ugye fél nap alatt 7db felújított ego akksim és ilyenek is benne,mint 1 ego FOG,1 spectrum és 1 5ledes....szóval jó bót' volt...DE azért megosztom,hogy típustól függetlenül mennyire gyakori hiba is lehet egy ilyen...
Egyébként fura,hogy az ego FOG akksira írja az ecigionline,ahol lehet kapni,hogy 2ohmon tilt...Más is írta,ÉN is 1.5-ös Dual Coilt pöffentek róla...Egyébként a FOG kurva kényelmes,ennél jobb gombot akksin még nem láttam!Töltésjelzős is...csakhát 3.4V stabil ez is.Miért nem a 3.7-et választják,mint az 5 LED-es kis kék fénypontosokon...az megy jól 2.4-es gyári patronokkal...egyébként fura is,mert mennek ám a 3.4-es stabil akksikon is a patronok...kezdetben.És fél nap alatt ellustulnak,alig gőzölnek...feltekeri az ember egy nem stabil akksira,pöffent egy ciginyit,utána megint jó.Nem párologtatnak rendesen egyszerűen.Ezt hogy nem vették észre....2 ohmos patrontól lefelé semmi ilyen gond nincs.
Amúgy érdekesség,hogy a stabil akksik is kiadják a full feszt...DE szaggatva,PWM stabilizálás van.Namármost ez a komolyabb modoknál se az igazi,ugye...talán innen az anomáliák a 2.4-es patronok körül.De azok a szerencsétlen akksik PONT a gyári patronokkal,amik ennyik alap tekeréssel,pont ezekkel csesznek ki...persze hogy haragudnak rájuk.Pedig jó dolog...csak a boltoknak is kéne alapból 1.8-as tekeréssel is adni patront,és kiírni,hogy ezt vedd,ha stabil akksid van,és mindenki happy.A vaper is,mert végig kapja azt,amit egy 2.4-es csak teli szabályozatlan akksival.Mi minden múlik ilyen +-1 meneteken...a boltoknak is,vapereknek is.Főleg kezdőnél gáz,vesz egy stabil szettet 2.4-2.8-as patronnal,és 3 nap után les,mi van.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
Ne aggódj nem vagy egyedül Ugyan ebben a cipőben járok ... egyet már visszaküldtem most megint kezdődik. Néha prímán működik (pl. teljes töltöttségnél) néha meg nem.
Tegnap esete ontottam vele a gőzt .... Helix átteker nappalra a "melós akkura" most meg csak villog hogy enné meg a fene esélye sincs lemerülni .....
Ráadásul a középérintkezőt állandóan piszkálni kell ... T3-al működik de épp azért vettem hogy nézzen ki valahogy (ünneplős ) a Helix-el. Kellett nekem a csicsa.
Szerencsére megbízható bolt a legközelebbi rendelésnél megérdeklődöm mit lehet tenni ez ügyben.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
zho-lee
addikt
válasz BandiHUN #6259 üzenetére
Ezt most úgy írtad, mintha nem tudnád, hogy van egy pár ember (inkább csak én) aki tök hülye a méricskéléshez..
De most már tudom, hogyan kell, ráficcenek akkor, van kész kazán -megnézem.A "művházba jönnek minden héten" meg olyan, mintha te is Gyömrőn laknál te is.. de ezek szerint máshol is így van
Bocsi, csak azt hiszem vicces vagyok, de a hideg miatt egy kis száraz vörös elfogyott...
Azt szeretném kérdezni, hogy a "szabvány" ego szabályozatlan 900mAh akku-ban lehet a tényleges akkut cserélni?
Mivel nem mértem, csak laikusként okosan nézegettem, lehet van egy kicsi zárlat mégis?
(gondolok arra, hogy a kazán két "lábát" most ollóval vágtam le, és ha összetekerem erősebben az e-blázt az akkuval, akkor egyszerűen a fél mm-nél is rövidebb drótvég mégiscsak odalóg ahová nem kéne)Ha lehet cserélni, akkor úgy is megoldom, legfeljebb utána jól megnézeget, mintha értenék is hozzá
szerk: na az amatőr kérdés... most épp csak töltött helixem van. Mérhetem azért?
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
interstate76
addikt
válasz wwenigma #6254 üzenetére
Itt azért álljunk egy egy kicsit: ha 2 ml esik 1 e-cigisre, akkor ugyanez az ember mondjuk 1-1,5 doboz cigit szívna el naponta. Mennyi e-cigis van ma Magyarországon? Tényleg okozunk 10-15 mrd Ft adóbevétel-kiesést? Nem mondom, hogy nem hiszem el, csak soknak tűnik.
Amúgy - ha jól tudom, akkor - a vendéglátóhelyekről való bagókitiltás ennek a többszörösét hozta veszteségként, szóval én sem kergetek rózsaszín fellegeket az EU, ill. állambácsi jószándékával kapcsolatban, de a jelenlegi folyamatokba igenis jobban illene a nikotinos liquidek engedélyezése és megadóztatása, mint a betiltásuk, csak egyrészt hülyék a témához az illetékesek, másrészt pedig erős az ellenlobby. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz interstate76 #6262 üzenetére
Boltosoktól van az infó, sacc/kb helyes. Valóban ilyen pénzekről van szó.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ati2
őstag
válasz wwenigma #6263 üzenetére
Én simán el tudom képzelni ezt az összeget. A fő gond, hogy az egyik oldalon vissza akarják szorítani a dohányzást, mert valamelyik "FŐVEZÉR"-nek ez a heppje . De másik oldalon meg kell a lé. Ebből nem lesz konszenzus, csak káosz.
Viszont a dohány lobbit nem értem, miért nem gyártanak e-liquidet?
Én el tudnék képzelni egy eredeti Camel, Malboro stb e-liquidet -
zho-lee
addikt
válasz pirosvilamos #6265 üzenetére
Igen, Uram!
A profilomban is fel tüntettem.
Szintén?"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szabkary
csendes tag
válasz interstate76 #6262 üzenetére
Sziasztok bocs hogy belepofázok.Igen ebben u..a nagy pénz van,és hiányzik a költségvetésből.
Az EU-nak ehhez semmi köze Frankfurtban a Plázában bent cigiznek az emberek és nem e cigit,ott vannak a hamutartók,meg a földön is a csikkek.Ausztriában a postán dolgozó ott szívja az íróasztalnál a cigit minden asztalon volt 1 hamutartó nem kevés csikkel.Ez nem eu-s idétlenség srácok ez vér hazai.Az egészségünk ez ügyben a kutyát nem érdekli,amíg pénz van belőle.Éttermet,kocsmát nem tudom ott nem jártam.[ Szerkesztve ]
[url=http://sincemylastcigarette.com/][img]http://sincemylastcigarette.com/banners/1354435200_20_1_EUR_1.5_dark.png[/img][/url]
-
zho-lee
addikt
válasz pirosvilamos #6268 üzenetére
Üdv a fedélzeten!
Valaki emlékszik még itt rá a fórumban, hogy leírták már a Helix (meg más) újratekerését?
Keresem, de nem lelem...
Vagy inkább a probléma: először véletlenül csak 6 menetet tettem 0,2-es drótból a dupla 1,5-ös szálra a helix kazánhoz.
Persze nem volt jó, nagyon melegítette a liquidet, meg az íze sem volt jó.
Aztán a 7 menet nagyon jó volt, majdhogy nem fényévekkel jobb. De a másodszorra készített kazán valahogy nem az igazi.. nem füstöl annyira, nem olyan jó az íze, mint az előző 7 menetes tekerésnek.
tekerjek 8-at?Sajnos nem vagyok ennyire profi, az elektronikai dolgokat/összefüggéseket nem tudom kiokoskodni, csak akkor értem ha elmagyarázza valaki.
Köszönöm a segítséget, akár linkkel is
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Melanor
tag
Sziasztok.
Olvasom egy ideje ezt a fórumot, többek között nektek köszönhetem a lötyi beszállitómat is (laca?).
Most viszont némi gebasz van. Ugye az oldalon nem tudok nikotinos lötyit rendelni, mert készlethiány...
Azt persze tudom, hogy minimum agysebész/vegyész/patológus/gyógyszerész kombinációjának kell lenni, hogy lehessen ilyet árulni, de nem tudjátok, hogy lehet esetleg hazánkban is legálisan hozzájutni ehhez?
Annak vajon mi lehet az oka hogy bizonyos zöld szmókolós boltokban pedig van nikotinos patron?
KösziSoha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
törölt tag
válasz Melanor #6270 üzenetére
Ha az Amszetrdam shopra gondolsz, akkor ott csak e-health patront láttam. Olyat meg ne vegyél inkább.
Nikotinos folyadék még az ecigionline.hu-n találsz még.
-
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #6278 üzenetére
A Bubble Gum tisztára olyan, mint a klasszikus Donald rágó, ahogy a Maximum Smoke oldalán írta is valaki az értékelések között! A TH-ja nem túl nagy, a gőze kiváló, az íze pedig frenetikus!
-
pirosvilamos
tag
Nekem ma Hangsen fekete áfony jött a képbe, teljesen jó...
A családom szaglászik, amikor szívom--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
ati2
őstag
válasz pirosvilamos #6280 üzenetére
Hansengből még mit próbáltatok?
A narancs jött be a legjobban idáig, olyan schweppes narancs ízű
A cigar cheery-n én alig érzem a cseresznyét.
A körte meg elgőzölve bűn rossz, pedig alapból jó illata van, amíg nem válik köddé...Áfonyát meg akkor rendelek próbára
-
interstate76
addikt
Ha vannak eladó liquidjeim (a T. in the Club nem jött be, a 0-s erősségűek meg - egyelőre - "kevesek" nekem), akkor az itt meghirdethető, vagy erre van külön topik?
-
Remus389
veterán
válasz szabkary #6267 üzenetére
lehet, Én 2007-ben voltam Angliában ott nem lehetett a kocsmában dohányozni
szóval ez valóban nyugatról jön hogy kitiltjuk a cigarettát (szerintem helyes munkahelyeken, plazaban,.étteremben, kocsmában viszont szerintem túlzás )
ha valakinek van eladó nikotinos lotyije és pesti szóljon megveszem!
már fogytán van az USA mix-em.: )
újabban kevesebbet dohányzók rendes cigit tehát használ a dolog.
az hogy be akarják tiltani érthetetlen, oké hogy adobevetel, viszont a sok tudorakos akit majd ápolni kell??
eddig nagyon bejött nekem ez az ecigi, ajanlom mindenkinek aki nem próbálta, nekem ego k 650-em van, korrekt, persze volt előtte is patronos de az kuka
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
urbi73
senior tag
Sziasztok , Erről kellene vélemény [link] jó választás ez ?
-
-
kew
senior tag
válasz interstate76 #6282 üzenetére
én amit beírtam ide, eladó liquidet, kitörölte egy modi, mert itt nem lehet hirdetni úgyhogy elvileg nem, csak az aprón.
-
BandiHUN
veterán
Én Hangsenből használom a Desert Ship-et,USA Mix-et,ParMal,RY4,de jó a Premium és a Delight HS Impulse is,bár azok drágák...
Ír krémlikőr,French Vanilia,Whisky bűnszar Hangsenből,tényleg majd behánytam,olyan műizé....kólát meg csak az,aki a Coca/Pepsi helyett beéri a 79ft/2L a palacknál is műanyagabbal is,mert bár az illat tényleg hasonló,de olyan ócska utánzat kólaízt még nem éreztem a legteszkósabb kólán se...
Akinek nikotinos lötyi kell,és pl.Hangsen,az ecigionline.com-on talál,MAGYAR bót' én innen vásárolok kész lötyit,a Laca-féléből a feketeribizli,ami ízlett,a cigis ízek meg a csalántea-égett mogyoró-pirospaprika ízkombinációi,szóval nemgyerebe az ottani kínálat.Mégcsak nem is édesek.
Ami Lacánál jó lehet,az az Inawerás cigis ízek,mert azok a Hangsenre hajaznak,és édeskések is...DE akkor már érdemesebb abból ott aromát venni,mert az Inawera aromák ISZONYÚ tömények,ha valami bejön,10ml aromából lesz egy csomó lötyi,TÉNYLEG nem szabad 3%-nál többet nyomni...Basszus,3ml lötyibe tettem 1 CSEPP mogyoró aromát,adott olyan ízt...szóval érdemes az Inawera aromák felé kutakodnia,akinek nincs kedvence,nem bukik sokat,mert pár cseppel megcsinálja a heti lötyit,de a próbához sem kell csak épp egy cseppnyi,így eladni se gond.
Hangsen aroma sajnos itthon nincs... http://www.cig-eliquid.co.uk/ Én innen veszem,nem olyan vészes ár,ebből gyártom a Hangsen Desert Shipemet Hátránya,hogy ezekből VG-be tényleg kell a 8-10%...de valamit valamiért,még mindig jobb,mint a 900ft/10ml.Nem értem,miért nem hozzák be a 30-as,50-es Hangsen kiszereléseket is.Biztos megéri így az árrés...azon nem lehet akkorát szakítani.Főleg gáz,hogy itthon eleve pl.VG Hangsent csak az ecigionline árul...valamelyik másik shopban láttam még Hangsent,DE ott azt mondják,70/30 VG/Pg,vagyis füstbajnok,de a lötyi folyós,és NINCS rajta jelölés,hogy PG vagy VG...és tudtommal eleve CSAK PG és VG lötyit gyárt a Hangsen.Szóval 99%,hogy full PG,én nem is tudtam,csak a VG mellé adagolva elszívni...Nem tudom,mit kell trükközni.Iaz a sok aroma miatt eleve úgy tudom,hogy a full VG Hangsen sem jön ki 80% VG+10 PG aroma,10víz-nél jobbra...de attól még jó,és legalább folyik télen is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Remus389 #6283 üzenetére
Kocsmában én se bagóztam,3 éve voltam...DE étteremben középen volt a bárrész pulttal,felette elszívók,JÓK,több helyen is voltunk,mind ilyen volt.És hiába az asztalok körben,a pultnál cigizhettél.Szóval pl.ott érdekes volt,hogy úgymond nem a vélt "arány" volt a tiltásra,mert pont a kisebb kocsmákban nem lehetett,és lestünk,hogy étteremben igen.Ráadásul tényleg jó volt,hogy az ember odament kaja közben a pulthoz,kért valami piát,bedobta+füstölgött,majd visszaült a kajájához...Mondjuk pl.itthoninak ez furcsa is,mert hülye magyar szokás,ülj a seggeden,amíg vége nincs a kajának.Külföldön az emberek,ha akrják,félbehagyják,rágyújtanak,vagy bedobnak valami piát,stb...és teljesen elfogadott,hogy 1 fogást sem kell egyben végigülni,nemhogy egy komplett étkezést,mint itthon.Emiatt is van gondolom ez a pultos dolog.Ráadásul külön pincért sem kell inteni,elmegy az ember pippantani a pulthoz pl.egy pohár sörrel,teljesen jó.Csajok is,stb.így tesznek,a nem nyakkendős éttermekben ez jó ismerkedni is a bagósoknak
Kövezzen meg bárki,de én bejártam a világot tényleg...és tulajdonképp azt mondom,hogy bár offtopik,de ez a szerencsétlen magyar nép nem tud egy érdemleges dolgot felmutatni a kultúrájában...SEMMIT.Ebben benne a sírva vígadás,a kesergők,a külföldhöz képest ötlettelen UNALMAS magyar néptánc és egyéb népművészet,a hülye,máshol nem létező megszokások nagyon aláásnak minket...kimegy az ember valahová,és rájön,hogy ott vidámak,temperamentumosak,lazák,KEDVESEK a helyi emberek...ilyen a cigi is.Itthon mindenki ontotta a füstöt a másik pofájába mindigis,nem törődtünk egymással.Külföldön az emberek törődtek ezzel,DE a nyilvános helyek is,volt hamutartó,volt tisztaság,hogy KEDVED SE legyen a csikket eldobni,és az embereknek sem volt kedve szétrúgni a kukákat,hamutálakat...Ezért ütött itt szíven mindenkit a bagó megpiszkálása,mert megszokta,hogy a kocsma füstös,hogy nem kell vele törődni,ki pofájába fújja,ködben úszott sok munkahely,alap volt,hogy a csikket ott dobod el,lehetőleg minél látványosabban,ahol ér a vége...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz kisscsaba74 #6289 üzenetére
Én erre meg azt mondom,hogy bocsika Tőled is,de nem véletlen,hogy az ecigifórumon is tiltva lett,ITT IS JAVASLOM MINDENKINEK,hogy most a nagy kavarodás ellenére SEM ugorjon bele csak KIZÁRÓLAG gyári löttyök adásvételébe,hiába a kavarás most,mert igenis vannak shopok,mint pl.a lentebb általam írt ecigionline.com,ahol gond nélkül beszerezhető a kész lötyi,a nikotinos alapfolyadék és az aromák is!De pl.az eliquid.hu(Laca) is,mindegyik shop is ugyanúgy forgalmazza az aromákat is,tehát aki fél,inkább vegyen alapot,nikotinmentes lötyit és aromát,nem ördöngösség keverni...
NEM azért,mert én nem bízok meg pl.Benned,bár láthatóan semmi itteni múltod nincs,1100 nap alatt újonc maradtál itt,ennyi is elég lenne a "gyanúhoz",de inkább az munkál bennem,hogy NE nyerészkedés legyen a mostani helyzeten.Elnézést,ha webshopcímekkel akarsz segíteni,de azt megteheted itt a topikban is.
Egyszerűen a vaperség olyan gyenge lábakon áll,és olyan újdonság,amit nagyon tönkretehet akár EGYETLEN hibás házi keverésű lötyi vásárlása,valakitől,akár nem szándékosan,stb.
Így én azt mondom,hogy bontatlan gyári csomagon kívül ne adjon,de főleg ne vegyen senki semmit,ha lötyiről van szó,a vaperség a közösségről szólt eddig,segítsük egymást shopcímekkel,keverési tanácsokkal,DE ne legyen a helyzetből nyerészkedés,ne akarjon senki ezen "felnőni",ráadásul meg is ütheti a bokáját,ha kitudódik,mert rászállhat az APEH is,és a liquid-hiénák is,főleg aki venne,gondoljon bele,mekkora kockázat is van most ebben.Jelenleg pl.az ecigionline.com,Inawera,stb.shopoktól vásárolni NEM illegális senkinek,nincs gond,az usert nem üldözik,ezt tudja mindenki.A boltok más dolog...de ez mégsem olyan,mint a zárjegy nélküli cigi.Szóval ahol lát az ember lötyit,NYUGODTAN megveheti,megrendelheti.Ennyi.Segítsük egymást és kész.Bizniszelni eddig lehetett,ha rendeződik,ezután is lehet,kedves vásárlók,tudjátok,mit kockáztattok a maszek lötyivel...arról nem is beszélve,hogy csak maga az áttérés is kérdésessé válhat,ha valaki rossz minőségű,elaromázott lötyit vesz,mégha baja nem is lesz tőle,DE MEGHATÁROZHATJA A VAPERSÁGÁT,ha véletlenül beválaszt,vacak lötyit és felszerelést vesz.Köszönöm,hogy végigolvastad.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
ÁÁÁÁÁ ez nem igaz!Az Evaporon nincs likvid! Még 0-ás sem!
Végre megvan a kedvenc folyamatosan pöfékelt ízem és csak 0-ást használok/nék erre ..........
Nem tudja valaki a Arrakis -ra melyik gyártó likvidje hasonlíthat?Bazinga!
-
MmDorian
őstag
hátha valakinek segít.
Üllői út 390. van egy pár féle misztik dzsúz is, meg a többi, amit én nem ismerek. gyorsan fogynak, de általába van utánpótlás. ha valaki a környéken lakik, esetleg van ideje és energiája elmászni a világ végére, annak jobban megéri, mint a webshopok.
[ Szerkesztve ]
-
bojtos.arpad
csendes tag
Lorenzonak jelezném, hogy a Hangsen igenis gyárt egyedi vg/pg-t mindössze megfelelő mennyiséget kell rendelned, nem 100, 500, 2000 üveggel és db/íz limit is van vagyis az állításod a trükközésről téves.
Vitát erről nem kívánok nyitni, kiigazítás viszont szükséges mert már másodjára olvasom tőled ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Hege1234
addikt
honnan tudnék szerezni helix 1-et ? (amelyiknek könnyen törött a háza)
ezzel a 2. és 3.helix-el csak a szívás van+ ötleteket is várok ki hogyan alakítaná át hogy strapabíró legyen(ne szikszalag)
már majdnem egy éve megvan és
2. hónapban kezdett repedni
ma már csak a cellux tartja egybe
de még soha nem adott égett ízt (2-3 hetente pucolom)aki nemvolt megelégedve a helix3-al az milyen módosításokat csinált ?
gondolom az első az az ujratekerés
ezt mindenképp meg akarom csinálni a helix 3 nál
itt is lehet javítani azon hogy könnyebben lehessen szívni mint a helix1-nél ? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hege1234 #6297 üzenetére
Ecigi.shop.hu , raadasul occso is. H3mal szivok en is, elso takaritas ota "alafut" , pontosabban melegszik az also resze a patronnak... elegge... epp azon gondolkodom mi legyen, helix3ba annyi a fej majdnem mint egy helix1 patron...
Egyik ego akkum is feladta, szerencsere dolgozom igy meg tudtam rontgenezni, a kozeperintkezorol esett le a dròt. Nemi szenvedes utan kiszedtem, visszaforrasztottam es most boldogsag van.
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest