- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Jó a V3, csak a Bud "takarékosabb", múltkor is elszámoltam a rendelést
Új/újszerűre gondoltam, vagy ha valaki vett magának, de nem jött be neki."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Mokush
tag
Helyesen: "már nem lesznek szolgálatban"
-
nyogo83
senior tag
Létezik, hogy V3-as Helix kazán zárlatosra vágja magát?
Kb 2 hete rendeltem egy V3-ast, max 4x használtam és tegnap este egyszer csak semmi gőz, de az akksi meg letiltott(villogott). Még nem szedtem szét megnézni, de gyanítom h zárlat miatt tiltja az akksi. -
zho-lee
addikt
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz nyogo83 #5862 üzenetére
Gebasz előfordulhat barmikor sajnos.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
luke30
tag
válasz nyogo83 #5860 üzenetére
Igen létezik. Nekem annyira felforrósította az ipari cellát az Indum-ban, hogy megégette az ujjam. Szét kell szedni , a középső csőben van egy vékony vezeték, valszeg elengedett a forrasztás és hozzá ér a csőhöz.
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
interstate76
addikt
Van már valakitől egy, az eladóéval szöges ellentétben álló szakvéleményem a kérdésben, de kíváncsi lennék a tiétekre is:
mit gondoltok, ez a patron eladható Helix V3-ként vagy sem?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Mokush
tag
válasz interstate76 #5866 üzenetére
A külseje olyan, a belseje nem (kerámia)... ez nem Helix V3
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz interstate76 #5866 üzenetére
Igen. Mivel nem létezik Helix v3 "márka"... honnan kaptál ilyet?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
interstate76
addikt
válasz wwenigma #5868 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy ez a Helix V3, de hondapapi tesztvideójában is ez van. Amit én kaptam, az meg egy helix palástba csomagolt CE2 (ami=CE5+), azt hiszem.
Ha nem létezik Helix V3, mint márka, akkor semmit nem lehet úgy eladni, mégis egy csomó helyen így szerepel. Helytelenül?
Magánszemély eladótól vettem, és postai úton kaptam meg.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Mokush
tag
válasz interstate76 #5869 üzenetére
Mert mindenki annak nevezi, aminek akarja... helix, stardust, halmizer, stb. Az meg, hogy v3... valaki rámondta, hogy az. Ez a v-zés csak arra jó, hogy még nagyobb legyen a káosz a nevekkel. Az a patron nem az, ami a "hivatalos" v3.
-
interstate76
addikt
A Helix, Stardust, Halmizer elnevezések megvannak, az is egy vicc, de ez a rész kezdettől fogva világos.
"Az a patron nem az, ami a "hivatalos" v3."
Én is így gondolom, csak annyi volt kérdéses számomra, hogy néhány patron apropóján érdemes-e komolyan venni ezt az ügyet. Végül arra jutottam, hogy pár patron összértéke miatt nyilván nem (már eddig is több időt szántam a dologra, mint amennyit ér), de nehogymár egy seftes kis gyökér minden következmény nélkül átverhessen, mondván "jó lesz akármi a kezdő kis hülyéjének".
Szóval csak azért kérdeztelek meg benneteket is arról, hogy a CE5+ eladható-e Helix V3-ként, nehogy a végén még én essek pofára.
Azért várom a további visszajelzéseket, ha valakinek még van valami információ a fejében ezzel az össze-vissza kavart V3-elnevezéssel kapcsolatban!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz interstate76 #5871 üzenetére
Összességében a kollegáknak van igaza abban, hogy Helix v3-nak az adott patront nevezzuk ami ugy nez ki ahogy és ha Te Helix v3-at akartal venni akkor kizarolag arra gondolhattál.. Ha más a bele akkor nem Helix v3, ezt tudnia kellett neki is. Szoval a nem hasznalt patronokat szvsz vegye visszza legalabb Egyebkent milyen, mennyire jol mukodik?
Nekem peldaul a Trafikostol jott most Helix v3 ÉS egy masik fajta ami valtani fogja, de elore szolt, hívott hogy ez NEM és hogy mivel jár (kicsit másabb a feje, a régi v3 fejekkel kompatibilis de a saját fejei nem jok a "régiekbe".
Amugy jo lesz ez a fajta, nem köpköd, jo a kialakitasa a fejnek.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz wwenigma #5872 üzenetére
Nem próbáltam őket, azonnal felvettem a kapcsolatot az eladóval, mihelyst észrevettem, mit próbál rámsózni. Ill. egy darabig nem is tudtam, miket kaptam, ő küldte azt a CE5+ patronra mutató linket, amit az első hozzászólásomban írtam, ezzel elismerve, hogy nem azt küldte, amit itthon mindenki Helix V3-nak nevez (elhiszem neked, hogy igazából nincs ilyen márkanév, de minden, általam ismert webshopban így szerepel, ahol forgalmazzák).
[ Szerkesztve ]
-
vazzz
őstag
Tegnapelőtt megjött az Lcd Evo a Trafikból. Szuper kis gépezet, egyre jobban bejön. Ami külön tetszik, az a kiszolgálás. Szerencsére eddigi vásárlásaimnál minden shopnál rendesek voltak, de a Trafikos überel mindent. Le a kalappal előtte, felkészült, gyors, rugalmas. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
ithomas
őstag
Az EVO-rol kérhetek majd egy részletesebb beszámolót?
Tudom, van róla videó is, de minden vélemény érdekel...hátha valaki végre lebeszél róla...Más:
Kipróbáltam a Mysticnek az új NATURE liquid családját..illetve abból is 2 darabot, az almát, meg a erdei gyümölcsöt.
Nem is tudom mit írhatnék, csak szuperlatívuszokban tudok róla írni.
Egyszerűen más dimenzió.
Soha nem voltam oda a gyümölcsös löttyökért, én a dohányosabb ízeket szeretem, de ez valami fantasztikus.
Ennyire tömör, jól eltalált ízt én még nem láttam, mindenkinek erősen ajánlom kipróbálásra.Real eyes realize real lies!
-
vazzz
őstag
válasz ithomas #5875 üzenetére
Hol is kezdjem...
Mini testtel kértem, 3db 700mah 16340-es akkuval, Trustfire töltővel.
Volt már kétszer is króm Lava-m, szerettem is, de nem jó széria volt, így nem bíztam már benne, ezért vettem az Evot.
Ami jobban tetszik az Evo-ban:
Kicsi. Kopaszon már szinte túl kicsi is, de a patronvédő hüvellyel együtt pont méret.
Nincs ego menet, így a Helixek még jobban szelelnek.
Ügyes dolog az egygombos menü.
Szép.
Ami nem annyira tetszik:
Izzításkor világít a kijelző (minek )
A gomb körüli ledet ki lehet kapcsolni, de tökmindegy, mert a kijelző fénye bevilágít így is a gombhoz.
A gombnyomástól számítva késik az izzítás a Lava-hoz és egyéb akkukhoz képest, de ez hamar megszokható.
Azt tapasztaltam, hogy a mindenféle védelem miatt hiába emelem a feszt egy bizonyos határon túl, nem történik változás. Ez lehet negatívum is, ugyanakkor előny is lehet, mert így legalább nem égeti meg az üvegszálat.
A 16340-es akkuk elég gyengék, nálam óvatos használattal eddig mind a 3db lemerült estére. Mondjuk javult valamelyest a helyzet az első naphoz képest, akkor már délután 4-re lemerült mind. Ma már jobban állok, most raktam bele a harmadikat. Olvastam valahol, hogy a 2.-3. felés utátöltn érik el az akksik a maximális kapacitásukat, ezért lehet ez így.
Összegezve szerethető, (IMR (AW) 16340 akkuval jobb lenne, de az kishazánkban egyelőre nem igazán kapható), szép, okos készülék.
Szerintem megéri az árát. -
bluyoo
nagyúr
Hi!
Valaki ismeri a VISION Eternity Rebuildable Atomizer-t?
Egy 1100-as eGo akku kiszolgálja rendesen?Bazinga!
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem ez az? [link] Akartam venni de aztán mégsem.
Tetszik az a megoldas, hogy azt az uvegszalat hasznaljuk levezetoszalnak amire fel van tekerve a futoszal.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Én Phoenix Rebuildable klón-t használok(dettó ugyanaz,csak a felső vég kúpos,szebb),az remek cucc,bár nem tankos használatra van ugye,de igaz nyitottan,de annyi hellyel a lötyinek,hogy 2-3 ciginyit tároljon,ennyiből jobb,mint egy dripkazán...és irtó jó íze van...most nem is tudom,hol,de kapható itthon is,vicces 3 rongy körüli áron,ajándék-kategória,én 2700-ért vettem át mástól újonnan,fém krómozott Ming drip-tip alapból,ami átlag maga 1100...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #5881 üzenetére
http://ecigi.shop.hu/spd/KAZAN-EGO-ce10/EGO_FELUJITHATO_DRIP_KAZAN
Ezt találtam,ami igaz az enyém egy Teszkósabb változata,de ehhez hasonló nagyon,és ez még olcsóbb,2 rongy,szintén remek drippelőknek,avagy akik szeretnek kísérletezni és adott esetben 1-1 lötyit is szívnának "gondmentesebben",mint hagyományos dripelős módon...
Nagy előny ugye,hogy felújítható,KÖNNYEN,kezdő dripelő vegyen ilyet nyugodtan,a gyári tekerés benne is tökéletes,nincs visszább,mint egy 510 drip kazánnal,ráadásul ez felújítható és az árban ott a drip-tip is,hátrány ugye,hogy állítva tárolandó,mert a "tartály" az alul pár tized milinyi mélyedés csak,fektetve,ha lefelé néz a levegőztető,kifolyik...viszont szerintem igazából a patronos csináldmagad-kazán annyira nem az igazi...
A lentebbi cuccnál is ott,hogy aránylag hosszú üvegszálon kéne a lötyinek lemennie,ami nem csőben van,mint a "hagyományos" kanócoknál,ami segíti a folyadékáramlást,tehát 99.9%,hogy a cucc vagy folyatni fog,vagy éget,mert kicsi a "középút" tartomány,és 2-3 erős slukk megfolyatja,2-3 gyengébb megégeti,az erre gyártott kész patronoknak,tank-kazánoknak is volt épp elég nyűgje...drippelni meg szerintem azért elég drága,inkább a fentebbi általam használt cucc.Plusz a mostani Helix-rendszerű patronok(Helix,Minimizer,Halmizer tubby(ez utóbbi remek,2 napja jött meg),Helix Mini(ez is 2 napos,jó cucc "kisfogyasztásúaknak",mert 1 milis,könnyen felújítható bár nem cserélhető beles)) már tudják azt ízben nagyjából,amit a drippelés tud pl.egy 510 kazánnal...ami felett,meg úgy az üvegszálkanócos levezetős cuccok felett már eljárt az idő...nyűgösek,nem felújíthatóak,stb...
És itt a fenti példa,hogy egy Helix áráért lehet olyan cuccot venni,amivel akármilyen tekerést,akár fémszövet vagy üvegszálszövete Genesis cuccot is össze lehet fabrikálni...és itthoni shopból.Tehát aki nem akarja folyamatosra,felesleges az a kütyü.Egyébként ha már tank,a Vivi Tank-tól(Nova tanik is máshol) tartsa mindenki magát távol ...ritka sz@r konstrukció,én próbáltam mindennel,üvegszál,fémszövetcső,stb.,van rutinom,hiszen még fémszövetcsöves Minimizerem is van,NGP Genesis,elég rég tekergetek ilyet-olyat,DE azt a hulladékot lehetetlen pár slukknál több élvezetre bírni BÁRMIVEL
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Nem,ez használható jól és olcsó
Én mostanára már úgy vagyok vele,hogy amerre járok,már maximum merülőforraló-kocsiakksi párossal,hajókötélre téve és azt szipákolva keltenék feltűnést,így nekem jó az "átlagos" is,csak gőzt adjon olyat,amilyet szeretnék és ráadásul olcsón...
Nomeg drippelni is otthon szoktam,bent a cégnél NGP...szóval drippkazánt úgysem vinnék ki,ennél meg elmondtam a JOGOS aggályaimat a patronos használatáról...
Plusz ha nem tetszik puritánon a Phoenix,még mindig esztergálhatok bele pár csíkot én is,és felpolírozhatom,szerintem az is szép a maga rozsdamentes házával,Ming drippel...bár ez utóbbit időlegesen leloptam és SCT-n szipákolom,amíg az idő engedi,és nem fagy a számhoz[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Nem teljesen ilyen,de ezt találtam hirtelen,ahol a drippel van fotózva,bár az sem teljesen ilyen,mert a szívó rész felől van a gömbalakban mégegy váll...
Ennyiből rossz,hogy van többféle varia ebből a cuccból,én az enyémet fórumon vettem,kínai direkt importból,de láttam jópár félét,négyszögletes tetejű-ferde,van,amihez műanyag drip jár,van,aminek a felső része alu,csak a palást rozsdamentes,van,ami már csíkozott...de a lényeg,hogy jó cucc,REMEK ízt ad,semmi bajom vele,jól jön a kis tartályszerű rész alul,lényegi hátránya ugye egy van,hogy ez tényleg nem elvivős vagy fektetős,bár fektetve elvan,csak lyukra kell figyelni,hogy felfelé nézzen,de a fekvő e-bagó könnyen arrébb gurul és elcseppen Szóval az igazi helye Lava-n,egyéb modakksin,állítva,de aki drippel,"élvezkedik",úgyis van már varivolt cucca
A bele amúgy minden változatnak ugyanaz.De mégiscsak pályázik a maga 2 rongyával a legolcsóbb mod-dripkazán címre,és ráadásul jó is!Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #5884 üzenetére
"Én mostanára már úgy vagyok vele,hogy amerre járok,már maximum merülőforraló-kocsiakksi párossal,hajókötélre téve és azt szipákolva keltenék feltűnést"
Ok ha sűrűn cserélgetném a hardvereket én is nagyon ügyelnék az árra de ahogy elnézem ez a VISION cucc nem kerülne kukába egy jó ideig (még az első generációs Helix-ek és a Bud-ok is megvannak). És azért nem is egy Provari vagy Vmax ára.És ugye ha folyamatosan nálam van miért ne nézhetne ki jól amellett hogy kellemes használni.Többek között a drippelés miatt is néztem mivel soha nem űztem ezt a sportot gondoltam kipróbálom.
Bár az aggályaid azért kicsit elbizonytalanítottak.Főleg hogy legtöbbet patronnal szeretném használni.
Helix-et használok mindenféle gond nélkül nem szeretnék problémásabb hardvert.Főleg nem drágábban[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
BandiHUN
veterán
Itt pont az a gond,ahogy írtam,hogy "spéci" cuccot kell fabrikálni a tankos üzemmódhoz,és hosszú szálon kéne "lecsorogni" a lötyinek,és ez az,ami már egy fél centis normál kazán üvegszálnál,vagy akár egy BUD-nál is kényes.Hiszen ilyen kis áthidaló méretnél,mint pl.a BUD-nál,már megérzi a cucc a 2-3 kisebb,vagy 2-3 erősebb slukkot,pont ezért nem is használom már....meguntam,hogy egyforma lötyivel is csak "egyenszívással" megy jól a BUD is.És OK,hogy ha égetni kezd,ami tényleg megvan 1-2 gyenge slukktól,még lehet korrigálni üres szívással,de az íz már meg is változik,megég a szál.
Igazából ezek nem erre valók és kész,a felújíthatóság-szétszedhetőség úgy megnöveli a méreteket,hogy az már komoly gondokat okoz.Ok,lehet annak jó,aki 2-3 slukkot eltol pl.10 percenként,de aki tényleg cigizni akar,vagy adott esetben igenis pöfékelni negyedórákat,sör mellett rajta csüngeni,no ott már csak a Helix-elv működik,nomeg a DCT-SCT tankok,ahol ugye ott a lötyi,Helixnél két oldalról egyetlen miliméterre a tekeréstől.
A masnis NGP,stb.is ezért gáz...hisz nem kell sok ész belátni,hogy ahol 1 centit kell a lötyinek megtenni,de csak az üvegszál vezetési képességére hajazva,vagy ömlik a lötyi,ha az ember nem csak pár élményslukkot akar,vagy megég a p...ba...minél hosszabb a szál,annál kisebb a "helyes" tartomány,ezértis bírnak ki a Helixek pl.szinte akármilyen bánásmódot...
Nem véletlenül "áldozott le" a hagyományos kazánoknak,kijött ugye az eGo-C,ami kábé semmit nem ér,mert nincs puffer,de jó pénzért gyorsan "orvosolhatod a hibádat" cserével,és a T3,ami próbált jobb folyadékszállítást hozni,és azzal jöttek a kész,cserélhető wickek...DE a kazán-elv hibáit ezek sem tudják orvosolni...
Viszont ebből is jön,hogy tényleg ez van,hogy a Helix-féle elrendezést használó patronokon kívül más egyszerűen alkalmatlan az átlagos használatra,ahol az ember nem egyenszívást,stb.akar produkálni,hanem csak füstölögni akar,ahogy jólesik,és nem akar napi karbantartást.A többi cucc inkább játékszer,ezek a kazánok pl.drippelni jók,ízimádók kedvéért,erre is jó,és kísérletezni.A tankos használat,ha van is,inkább csak megerőszakolás.Ez sem erre való...és a kialakítás miatt már ugrik is,hogy jajj otthon drippelek,aztán UGYANAZT az élményt viszem magammal.Más tekerés,szál kell a tankhoz,ami viszont drippeln nem jó.Innentől felesleges is erőlködni,hacsak nem esküszik valaki arra,hogy márpedig ő feltalálja magának a spanyolviaszt egy spéci kialakítással.Amire az esély kicsi,hiszen itt is jobbára szabott,hogy kell tankhoz megtekerni,maximum a menetszámmal lehet játszani.
Olyan ez is,mint a Hi-Fi...egyesek felfogják,hogy nem éri meg százezreket költeni egy PICIT jobb hangért,amit képzelnek,mások meg csiszolt kőlapot vesznek az erősítő tetejére(nem vicc....),meg 4rétegű mindenféle izével bevont hangfalalátétet,meg szenteltvízben lemosott hangfalkábelt....
Tulajdonképp itt is elmegy már a csodakazánokkal és a szuper VV cuccokkal is efelé az egész.Közben sok ember ha csak egy picit is úgy nézné,hogy ez nem élvezeti cikk..közben pl.még 2 doboz cigi se volt egyforma,stb...
Szóval valahol érdemes egy határt meghúzni.Nem divatcikk,eszköz ez is,jó esetben nem hobbi,hanem egy leszokást segítő eszköz,amiről igenis ugyanúgy le kéne állni,mint az analógról...
És pont emiatt szerintem felesleges minden szart,drága pénzért megvenni...vagy az ember csak magának ad pofont,mert függőséget cserélt,és még többet is költ rá,mint a bagóra!Pedig ez is ugyanúgy káros...és aki elszáll,annak képletesen csak olyan lesz az ebagó is,mintha a cigiről az ivásra vagy a játékgépre szokna át...
Tudni kell helyén kezelni,mi is ez,és mire szolgál,meddig,és mennyiért.Vagy hagyni a picsába,ha nem éri el az ember azt a célt,amire ezt kitalálták.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bigapu
tag
ez a jó,ez a sok okos ember,Magyarország így szeretlek
mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész
-
bluyoo
nagyúr
válasz BandiHUN #5888 üzenetére
Hát asszem meggyőztél! Hagyom a fenébe a dolgot a Helix-el amúgy is meg vagyok elégedve (mint gőz mint kinézet terén) végül is teljes mértékben kiszolgál!
"hanem egy leszokást segítő eszköz" Számomra csak alternatíva volt szeretem fújni a gőzt (anno a füstöt) egyelőre nem is áll szándékomban elhagyni .... a nikotin kinullázása volt a cél de idáig nem léptem meg a dolgot.Talán a legközelebbi rendelésemben már nem lesz nikotintartalom.
Ennek ellenére mint anyagilag mint égéségügyileg jobb az e-bagó (szerintem).
"és még többet is költ rá,mint a bagóra!" Még a V-max is beleférne bőven az akkori dohánykeretembe sőt ,de a végén az is várólistára került mert nem akarom a polcot telerakni nem használt eszközökkel.Így is van már egy két dolog amik a mai napig gond nélkül működnek csak már nem nagyon használom őket (pl. a Bud,régi Helix,T2,Joe 510-es akkuk).
Mindenesetre köszi a tapasztalatokat!
(#5889) bigapu
Szerinted nem így van? Problémamentes mint a Helix?
Én ugyan úgy használom az e-bagót mint anno a cigit (cigiszünet a többiekkel ők elnyom én zsebre vág ). És legtöbbet patronnal szeretném használni.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
vOrOn
tag
Valamennyire egyetértek veled, de...
A létfenntartáshoz nem szükséges anyagok bezony keményen élvezeti cikkek.
Nem tetszés vagy egyetértés kérdése.Nem halsz meg ha nem kapod meg a nikotin adagodat, akár milyen formában is árusítják. Bezzeg ha a hetven vagy hány százalékos nitrogén keverékedhez nem jutsz, vagy hókettő nélkül próbálsz keménykedni.
Jah, a leszokást segítő eszköz baromságot a "piac" találta ki. Jobban fogy tőle a cucc.
Ha az lenne, már rég alkalmaznának "háziorvos receptjére". Inhalátor készülék elég régi találmány.Morfinról úgy lehet leszokni hogy vagy meghalsz, vagy leszállsz, de biztos hogy nem átállással "még finomabb/bonyolultabb" verzióra és annak adagjának csökkentésével.
Heroinnál megtapasztalhatták páran eme hibás felfogás következményét. -
BandiHUN
veterán
Én meg az ilyenfélét pont...ezért ilyen az ország,mert qvasokan csak annyit gondolnak másokról,hogy okoskodik,meg ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" felfogás közösen,EZ ma Magyarország.Sz@runk egymás pofájába lényegében bármikor,bármiért jó átlagban.Aki meg mer valamit mondani,csinálni,neadj' Isten segíteni próbál,az le van okoskázva.Tök mindegy,hogy tud érvelni.Be vannak gyöpösödve az emberek,annyira megszokták egyesek a f@sz rossz végét,hogy el se tudják magukat képzelni a jó végén
De az ő bajuk...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Kafa.
csendes tag
Hali!-Csak,hogy megtörjem a csendet...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Kafa.
csendes tag
Vettem ma 1 Indultube:18350-et,hozzá sct-t,ez lett az itthoni szettem,szép és jó!A Gripper+magnum44 meg a melóba tökéletes számomra,utcára-gyalog üzemmódban:stabil 250 mAh+ turbó Lr,ez is ma ért ide.Hapy-van...
-
BandiHUN
veterán
Elég fura szett...otthonra miért nem 18650-est vettél? Sőt,ha nagyon senki se látja,egy "leharcoltabb" használt is megteszi...sct-hez meg igazából,hacsak nem kell a hosszú üzemidő,bőven elég egy eGo1100mAh,én is ilyet nyomok,sct 3milis tankkal mindenhová,az is 2 nap...
A Gripper végülis jó cucc,bár én nem értékelem a marokholmikat,tény,ha nem hosszabbítózol és tankozol,a patron elfér benne,de pont melóban nem csöpögtetnék vatelint...amúgy ha bejön a magnum 44,akkor érdemes fabrikálni egy lyukasztót,én is azzal használom a tankom,végülis a Magnum is egy single coil és kész...csak gondolom az anyaghasználat,vatelin emeli ki,mert tényleg sokkal jobb,mint a lyukasztott sc bél.
Igaz nyáron még jobb minőségű volt a .44 is,nekem 5-ből 1 folyatott,1 pedig lényegében vacak összerakás miatt alig szelelt,hiába igazgattam,korábban a legkisebb gond sem fordult elő velük,hely,doboz ugyanaz.Eresztenek le a kis sárgák...
Egyébként szerintem utcára is felesleges a cigiszerű,ha nem a legkisebb akksi,már akkor nagyobb,mint a 100-as cigi,és úgysem fehér,arról nem is beszélve,hogy még egy Minimizer csakcsak,asszem 2.8 vagy 3ohmosak,de az LR holmik nem arra valók,nyírják az akksit,és nem is hozzák a kellő gőzt igazán.
Ehelyett a szett helyett én inkább vettem volna 2 eGo akksit és belesz...nék,mit szólnak az utcán,és a cuccost sem kell cserélgetni,hanem egy SCT tank és kész,úgyis vatelinest szívasz kint-bent-munkahelyen,nincs is szükséged 3 külömböző féle akksiraSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Kafa.
csendes tag
válasz BandiHUN #5896 üzenetére
A lényeg,hosszú keresgélés után/Raven,Hélix,eGo-t A,Vision 2.0,Minimizer,T2-T3 510/ végre rátaláltam a Magnum44-re,tökéletes:íz,Th,nem folyat,nem szürcsög.A Gripper ideális választás mellé,sosem szerettem az eGo akuk méretét.A szakmámban,a mérete miatt nehezen használható-tárolható és nem is tetszett,ismét a mérete miatt és nem pedig a kinézete miatt!A Gripper,kicsi,zsebrevágós-kisebb mint 1 doboz cigi,igénytelen,elnyűhetetlen és nem látszik rajta a munkám által keletkezett szennyeződés.Ezt haza nem viszem!Ez lett a melós.Otthoni használatra,pont az aksi miatt választottam az indultube V3-at,ez is 18350-es aksival megy,meló végén aksi ki a Gripperből-Induba be.1200mAh,reggeltől estig elég,éjszaka töltés,Az sct pont azért jó,mert én is Magnummal44 használom,de így nem kell csepektetni,csináltam házi patron lyukasztót+hobbiból 1 zseblámpa mod-ot,ami szintén a 18350-el megy.A kicsi csak azért van,míg tölt a Trusfire,addig az tudom pöfékelni,a Resscurektor 2 ohm-os változatával fut,Stabil s50 akun jól muzsikál,szép és kicsi!Ezzel igazából az Asszonyt szerettem volna "megtéríteni",de neki nem jön be az e-blász...Ennyi...
-
Kafa.
csendes tag
Még 1 érv a Magnum mellett:18-16-12-9mg-os leves,18-as levessel kezdtem,a Magnumba a 9-es is elégnek bizonyult..
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest