Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Szerintem kisebb méretben is élvezhető. Mondom ezt úgy, hogy sosem hozott igazán lázba a 3D funkció - TV szinten főleg nem. Pár hónapja viszont lecseréltem a közel 10 éves LCD TV-t otthon és 3D-s típus lett - nem, egyáltalán nem volt szempont a 3D, de egy ilyen típusra esett a választás a többi paramétere miatt. Egyébként egy LG passzív 3D-s modellről van szó, 43" méretben. És ha már ott van, nyilván kipróbáltam és hát kellemesen csalódtam pozitívan. Látványos és ad hozzá az élményhez ebben a méretben is.
Ettől függetlenül nem fogok zokogni a párnák közt ha eltűnik, de nem tartom rossz dolognak egyáltalán.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
ALBY
senior tag
Igyen, 100"-tól még jobb, de arra alig van pénze/helye pár embernek.
Ettől még kisebb méretben 1-1.5m is ugyan úgy van értelme és haszna!
Baromi jó dolog szerintem is, és megéri a plusz 30-50rugót a tévé árában.Akik meg szárezerért akarnak kétméteres tévét azok meg megint ne a 3D szidják már hogy drága, stb, hanem gondolják újra az igényeiket.
Nem kivágni kéne a 3D képességet hanem gyártani 2D és 3D modelleket is!
Másik népek a 3D tévéadók hiánya miatt sírnak,
könyörgöm mi az a tévéműsor amit 3D-ben akarotk megnézni?
Ütős akciófilmeket, rajzfilmeket érdemes 3D-ben nézni. Akinek a TV adás minősége is elég, az először ne a 3D irányába akarjon "fejlődni".Akiknek nem látja a szeme, fáj tőle az agya, azok ne mondogassák már bele hogy nem kell 3D,
ez az ő sajnálatos problémájuk, ők nem vesznek belőle, ennyi az egész, ez nem indok hogy más se vehessen.
(Rokkantak sem problémáznak hogy tiltsák be a lovaglás, mert ők nem lovagolhatnak.)Hülye lépés ez a Samsung részéről.
Nem hinném hogy a 3D-t minősíti, inkább csak hogy úgy látják nem lehet elég pénzt kihúzni vele a vevőkből.A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest