Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Harmincezer milliamperóra a Blackview új tabletjében
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- DeepCool CH170 Digital Mini-ITX ház
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
A képek alapján a snes verzió tűnik a legszebbnek.
-
energy4ever
addikt
Szerintem meg a Megadrive-os.
Hat 18platform. Igen, meghatarozo szerepet betolto jatek volt az biztos. Az utolso ket resze nem tetszett, talan a The two Thornes mas neven Rival Sword lett az utolso jo resz. Dreamcast-re jelent meg az 1. igazi 3D-s valltozata, az is kegyetlen jol sikerult.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megadrive-on néz ki a legjobban. Főleg amiatt a néhány pályán elhelyezett extra tereptárgy miatt.
Live-Die-Respawn
-
gyulank
addikt
Én csak a DOS-ossal játszottam. Képek alapján élethűbb a SNES, és jobb a minősége is, az Apple MAC, és ez a legjobb minőségű, és a Mega Drive, amin a lángnál világosabb a fal, viszont ez rosszabb minőségű.
Vagy a GIF miatt pöttyösek az árnyalatoknál? Gondolom 256 színű játékok.ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Geffry
aktív tag
Már betöltötte a 25 "esztendőt". Idén Októberben 26 lesz. Trolloff.
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
energy4ever
addikt
Game Gear-es valltozat miert nincsen benne a gifben?
-
cozmo
őstag
DOS
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Akybron
aktív tag
Hiányzik a "kicsit" késve (2011-ben) kiadott C64-es változat.
[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
hemaka
nagyúr
Nálam a MAC lett a nyerő így a képekből, de én egyébként DOS-on játszottam anno vele.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Apollo_21
addikt
válasz energy4ever #7 üzenetére
Ott van az...Master System/Game gear...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
myckie2
őstag
Amiga, Apple MAC mind a kettőn nagy cool!
-
Dos-on vittem végig, egy fogpiszkálóval kellet kardozni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
BlackPriest
őstag
megadrive, bár én anno doson is élveztem
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
törölt tag
Apple Mac tetszik a legjobban, de ez nem azt jelenti hogy a legszebb vagy a legkidolgozottabb is egyben.
Amúgy kedvenc játék volt anno. -
CoDWaW07
őstag
Megadrive
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
klepto
addikt
Képek alapján nekem is a MAC verzió tetszett a legjobban, de Akybron fórumtárs által belinkelt videók alapján a MasterSystem verzió lett a legjobb
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
69Raizen69
tag
Én a DOS verziót játszatom egy 486-on nagyujjából 15 éve
Termel az elbutított rabszolganép!..... Eladod a tested a pénzedért, kifizetik érte az órabért
-
MZperX75
addikt
Megadrive!
Én Amigán élvezkedtem (Amiga 600HD) 1991-1996
Az első X86-os PC-m egy Pentium2-Celeron266@412Mhz+Voodo2 8M SLI+Riva TNT2-16M 1998-ban.
Persze S3-Trio64 1M-val kezdődött majd Voodo1-el majd Voodo2 vel majd még egy voodo2-vel.A következő konfigem AthlonXP-1600+1400Mhz@1800Mhz 2300+(Geforce4 ti4200)
[ Szerkesztve ]
-
Zimmy88
tag
Szerintem Apple Mac
FZR2000 ®
-
törölt tag
Nekem a "DOS" verzió a favorit ami XT 14 Mhz gépemen hasított. Rádásul amikor kölcsönkaptam egy ADLIB "GOLD" hangkártyát csipogás helyett varázslatos efektek és szellemi muzsika tárult elém... "true szörroundban"
-
bobalazs
nagyúr
Hú erre emlékszem játszottam vele. De rég is volt. Öregszem.
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem a Megardrive-os a legkidolgozottabb, de nekem anno PC-n volt hozzá szerencsém, suliban, számtech órák szünetében nyomták a többiek, én is kipróbáltam, de nekem annyira nem jött be, inkább Stunts-oztam helyette...
-
-=RelakS=-
veterán
Szép hosszú videjó
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Janou
őstag
Szerintem az X68000 a legszebb De az Apple MAC sem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi79
aktív tag
Nekem ez a verzió tetszik a legjobban
-
Megadriveon néz ki szerintem jobban.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ceia
őstag
Az eredeti Apple II verzió nem is olyan rossz, a gép tudásához mérten - nagy siker lehetett rá a játék.
Az Amiga verzió az örök etalon, mivel azon játszottam először vele. Szerintem ennek a játéknak a lényege a játékmenet, nem hiányoltam a jobb grafikát vagy hangot. A karakter animációja rotoscope technikával készült, talán Amigán még vektoros is volt..?? Tetszik a grafika stílusa, egyszerű és jól áttekinthető. A kövek között vannak eltérő színűek, és sérültek, és a 3D hatás is jó lett.
A DOS verzió szinte ugyanez volt, kivéve néhány színárnyalatbeli eltérést. (hátrányára)
Az Atari verzió érthetetlen okból csúnyább lett.. (általában elmarad az Amiga mögött, de ezt tényleg simán tudhatná)
Hasonló ezekhez a NES verzió, a lehetőségeihez mérten jó lett, de a színek lehettek volna kevésbé harsányak.
A Sega Megadrive verzió szép lett, pedig ez a gép is hasonló grafikai tudású, mint az Amiga. Tetszik, hogy a fáklyák téyleg világítanak, és az extra grafikai elemek hangulatosabbá teszik a játékot. Az viszont nem tetszik, hogy a padló kövei kétféle színűek váltakozva és szegecsesek a mozgó lapok. Kicsit hülyén néz így ki. Mindegy, ezt ki fogom próbálni!
Érthetetlen, hogy a Mega CD verzió miért lett kevébé szép? Ha jól tudom ugyanaz a hardver, csak CD-ről tölt, nem cartridgeről.
A SNES verzió is hangulatosnak tűnik első blikkre, amin még sokat dob a klassz zene is. (a Genesisé idegesítő) De a karakter animáció elnagyoltabb, a későbbi pályák némelyike sivár látványt nyújt (pl. 4-es!), a hangeffektek visszhangoznak?? és borzasztóan nehéz lett a játék! Ezt inkább kihagyom..
A Mac verzió szép lett, ahogy ott minden...
A többi platformon vagy túl gyenge lett, vagy viszonylag jó de mégsem az igazi.(#27) Janou Valóban nem csúnya, csak az a baj vele, hogy fémes a grafika! Mintha minden vasból lenne, nem kőből! A karakter meg teljesen zöld.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
ceia
őstag
Én úgy hasonlítottam össze őket, hogy kimentettem a gif animot, és ezen az oldalon szétszedtem külön képekre.
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Kube
senior tag
MAC és DOS a legjobb szerintem (Genesis sem rossz). Egyébként nemrég poénból leszedtem a játékot... na most az a helyzet, hogy én ezt 7 évesen végig vittem. Azóta nagyon sok év eltelt, és persze még az első pályán se tudtam végig menni halál nélkül 7 éves önmagam, aki még színtelen monitoron végigtolta, úgy lenyomna most mint a huzat
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
arn
félisten
En herculesen jatszottam rajta eloszor. Zold szinun, ami utan ot percig a feher falon is azt lattad
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-=RelakS=-
veterán
Nekem meg valahogy a Sega Genesis jön be a legjobban
-
haxiboy
veterán
Én a DOS illetve NES verzióval játszottam de mintha lett volna DOS verzióból több "színvilág" is. De lehet hogy ez csak az akkori monitorok hatása volt.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
WatsonSponge
csendes tag
Az Apple MAC. Olyan "élesnek" tűnik a kép.
Ennek hatására elkezdtem nézni ezt [link], és úgy magával ragadott, hogy mire magamhoz tértem, már a 10. percnél tartottam.
[ Szerkesztve ]
Adás-vétel lebonyolítása után értékelést kérnék. Köszönöm.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz WatsonSponge #36 üzenetére
Valószínűleg az akkori MAC-nek magasabb volt a felbontása mint a korabeli konzoloké, legalábbis nekem ez tűnik ki...
-
Gdi
senior tag
Érdekes infó a retró-rajongóknak, akik lemaradtak volna róla:
2012 környékén a fejlesztő rábukkant az eredeti forráskódra (egy kis keresés és szerencsés véletlen segítségével).
Volt is róla pár blogbejegyzés, hogy próbálják visszahozni korabeli floppykról az adatokat.
http://www.jordanmechner.com/archive/#2012-03-prince-of-persia-source-code-found
http://www.youtube.com/watch?v=FnEWBtCnFs8Szerk:
Megtaláltam itt is:
http://itcafe.hu/hir/prince_of_persia_mechner_forraskod.html[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
pumukli4573
tag
melyik verzió ??
lehet csemegészni letöltés
[ Szerkesztve ]
-
pumukli4573
tag
válasz WatsonSponge #36 üzenetére
szebb a kép
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz pumukli4573 #40 üzenetére
Igen, olyan "HD"
Adás-vétel lebonyolítása után értékelést kérnék. Köszönöm.
-
törölt tag
válasz WatsonSponge #41 üzenetére
Retina.
-
pumukli4573
tag
igy kell DOS box alatt mountolni
Z:\ MOUNT C C:\OLDGAMES
Z:\C:\
C:\cd OLDGAMES
C:\OLDGAMES\cd Prince
C:\OLDGAMES\PRINCE\prince
Letöltés
[link][ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
-
pumukli4573
tag
válasz -=RelakS=- #44 üzenetére
xbox classic
-
Jól begyorsult a játékmenet. Tetszik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
pumukli4573
tag
evvel játszottam utoljára
videó -
Kube
senior tag
Na ezt még nem is láttam, bár még nekem ennek ellenére az eredetinek jobban bejön a hangulata, talán a nosztalgia miatt
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt még én is kipróbálnám... (Bár akkor már egy így feljavított Flashback-et inkább...)
Szerk.: amik még hasonló stílusú játékok voltak C64-en az Zorro meg a Bruce Lee, emlékszik rájuk még valaki? Na azokból is megnéznék egy HD remake-t!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 Mini Midnight 0 Perces ÚJ 12 Hónap Garancia
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe 4G LTE ujjolv IR kam gar
- EliteBook 845 G7 27% 14" FHD IPS Ryzen PRO 4450U 16GB DDR4 256GB NVMe SSD gar
- Apple Watch Series 6 40mm Red Gps 3 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Galaxy Z Fold 4 12gb ram 256gb rom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.